Отговори
# 255
  • France
Уау, току що получих егати пасивно агресивния мейл от една отнещокато шефките ми. Даже активно агресивен. Flushed като се има предвид, че вчера говорихме защото бяхме всички на място и дори останах малко с нея за смол толк.

# 256
Ох , Донс , ти нямаш сърце!!!!!
 Фил, не знам кво да ти кажа. Мен много ме е яд, когато шефът ми прави забележки за неща, които са по вина на колегата. Ама не се оправдавам де. Обаче като прекрачим прага у дома, имам тигани, тенджУри, все ще намеря начин да си го върна. Или поне все така се надъхвам.

# 257
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Донси, няма да питам какво е. Много ми харесва, това значи, че със сигурност е от забранените. Joy

Фил, още ли ги търпиш? Това са същите с претенциите за детето, нали? Или онези ги смени със същите @#$&?

ПанТичке, не е дете. Ще се справи.

Наперих гребена в Кайро, върнах се обратно и ... Прашната буря е отминала, но всичко е за чистене, пак. Имам милиони перални за пране, нямаме ядене....

# 258
  • France
Добри, аз съм самонает и работя за кратки договори, когато имат нужда от допълнителна помощ. Мисля, че ме бъркаш със Сисун. Договорът ми изтича края на февруари и от една страна би трябвало да ми е все тази, от друга доста се засегнах. Даже много.

# 259
  • Пловдив
Донсе Yum ама тия препечени хлебчета няма ли да ти дразнят болното гърло?

Тили, не в подметката е чупката...някъде на свивката на пръстите. Няма как да го обясня. За подметката си мисля, че за по-широк крак ще излиза извън и ще опира в земята...сещаш ли се? Абе карай Simple Smile

# 260
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ооо, извинявай. Вярно, че сис писа за претенциите им заради детето.
Разбирам те. На работа веднъж преките ръководители поставиха ребром въпроса, че очакват повече и различно изпълнение от мен. Обясних защо няма да го направя и очаквах да ме уволнят.  Много тегаво време беше, защото смятах, че ще го формулират като "несправяне със задачите" и това не убиваше.
За щастие по-високия шеф ме повика "на спявка", поговорихме, обясних позицията си и всичко приключи там.
Но помня безсилието си. Всеки калинковец с власт може да те изрита, само защото нещо не разбира.

# 261
  • sf
Донсе Yum ама тия препечени хлебчета няма ли да ти дразнят болното гърло?
Няма, няма, аз ще ги прокарам с разтопеното бри. 😆

# 262
  • тук и там
Ау,Донси -сърце нямаш.От кога не съм яла такова нещо..Я да сготвиш една пилешка супа,нЪл си болна.
Много готин календар,ТиЛи.Имаш ли спомен от къде е?
Аз пак тиква пека..Каката голяма фенка,изяжда една тава за два дни най-много.Правя я със кафява захар,ром и канела,само тя я яде,щото е със захар.Пробвах със стевия тази рецепта,ми не стана хубава.
Мьос,напразни да са притесненията ти!

# 263
Ох, тиква! Вчера се сетих, че имам в хладилника, обаче беше "тръгнала" и я хвърлих. Много ме е яд, защото всички обичаме. И аз я пека със захар или мед, ръсвам и натрошени орехи. Но си оставям няколко парчета без и си ги хапвам със сирене, или я правя на смути.
Календарът е от Англия, от някое обикаляне по музеи беше, из страната навътре, ама откъде точно- не помня. Наистина отдавна съм го взимала, може би 2017- та някъде.

Мьос, "ошошонвам" е супер дума! Ще си я ползвам, с всимкото О в нея.

Дойдоха и постелките. Чакането определено си е заслужавало! Heart Eyes

# 264
Въпрос- купих три опаковки масло. Мога ли да ги сложа във фризера ,или в хладилника ще им е добре?

# 265
Могат да стоят във фризера, Марулче.

# 266
Аз редовно слагам масло във фризера.
Ох, утре да не забравя да отида да си купя масло, сирене и кашкавал от новите ми любимци.

Хайде на следобедно кафе.
Затрупаха ме стабилно с работа, не знам кога и как ще изпълзя изпод бумагите.

Правих си за обяд сандвич на тиган. Не бях правила досега - кашкавал между две филии хляб, парче масло в тигана, сандвича пое маслото и се запече, мляс-мляс.

# 267
Аз попаднах на една мацка, която пропагандира супер много тиквата като нискокалорична и високообемна храна, подходяща за отслабване. Та пекох оня ден и сега хрупам, залъгвам се, че е като батат, ама нещо май не е моето. Иначе снощи в салата с кайма добре се вписа.
Кафето съм го отпочнала, и двете деца спят. О, чудо!
Ама много студено при нас и не излизаме и е мъка тия дни….

# 268
Мерси ви! Айде ,и аз при вас , ама с чайче. Готвя пиле супа, другото като се върне мъх и зави желание- пържена херинга или пил флейки. И салатка зелен боб, с чесън и копър.

# 269
  • Пловдив
Съседите донесоха оная вечер тиква с орехи и тахан Simple Smile Хареса ми.

Бърде, драсни коя е мандрата.

Общи условия

Активация на акаунт