Отговори
# 270
Бърд, подобно обясни къде се намират из пазара 😁.Утре го дават обаче да вали 🙄.То сняг бол има още,сал дъЖ ни липсва.В Пловдив е по-малко,но както обикновено,минеш КЦМ-то,и все едно си в друга България.
Преизпълнихме плана.Сега чакам утре 😁

# 271
В чуденка съм. Да дремна или да се присъединя към кафето?

# 272
И при нас има сняг, уж на глед не е много.Но сега на паркинга на К си газих до кокалчета в коша.Това докъде се стопи и изсъхне.......
Ела на кафе!
   Аз чета в местните групи за тримата от хижата на Петрохан . Направо съм в потрес/за кой ли път де/.

# 273
Леле,Донси, изглежда много вкусно! А колко винце ще изпие,малии Animal Pig
Мьос,всичко ще е наред с резултатите! Hug
Марул, зеления боб замразен ли е?Как правиш салатата?

Аз съм възмутена от цените на зеленчуците. И плодовете де.Тиквичките са 10лв Flushed
Краставици над 7,чушки зелени и червени по над 5-6 .Е не е нормално..

Някой от вас да оцветява картини по номера?Изрисувах една с голям кеф, но не ми харесва крайния резултат, виждат се цифрите и контура.Та дали е моя телевизор е проблема..?

# 274
  • Пловдив
И аз сутринта загледах в Л тиквички и патладжан по 9лв Close Вярно не е сезон, ама...Краставици има мн.хубави на едно пазарче до работа и са 5лв.
Тая вечер ще правя зел.фасул с пилешко смернато по калории Stuck Out Tongue Winking Eye Дали може да се вярва на Чатчо за таквиз сметки или...?

# 275
  • тук и там
Ядки и аз ръся -смес от орехи,бадеми,лешници.Моята тиква хич не е диетична.Търся хотел за Майчето или гледачка за котки в момента.Аз предпочитам второто,ММ нещо не му харесв идеята да идва чужд човек в къщи веднъж на ден ..Ще видим..За католоческият Великден ще си ходим в Бг,но ще оставяме Майчето тук.

# 276
Замразен зелен боб от тънкия, в дълбок тиган , слагам боба с масълце и непрекъснато бъркам.Той си пуска вода. Не му трябва много, на края добавям скълцан чесън,или на прах, сол, лимонов сок, копър. Правила съм и с пресен, но бланширам преди това.

# 277
  • София
Какво е станало в Петрохан? Всъщност май не искам да знам. Ще се скофтя, ако е трагедия.

# 278
Мисте, от Аврамово са. Обикалят различни населени места с един микробус, по спомен в Пловдив ходят на Събота пазара.

Ренко, на новия пазар спират, на тротоара, леко встрани от кафенето. Виждат се от пътя.

Тиквички и патладжани, чушки абсурд да купя сега. Едно, че цените в небето, както всяка година, друго, че никакъв вкус нямат. От време на време някой домат взимаме, основно по инициатива на мъх, на мен не ми харесват. Наблягаме на ряпа, морков и цвекло, туршия, варени карфоти с праз. Марули хубаво ми напомня за салата от зелен боб фасул. Мисля, че анасон съм слагала на такава салата, ама не съм много сигурна Thinking Оф, много забравям, нищичко не помня.

Панде, много мътна история на Петрохан.

# 279
Панде, по-добре не чети.

# 280
А колко още неща ще излязат ...
Ей сега в новините за някакви записи от гинекологичен кабинет качени в сайт за възрастни ...
Чудя се колко болни мозъци има?
Чета при нас как ще закриват детски хирургия защото всички лекари напускали и искат да отиват в частна болница в друг град. И колегите им от образна диагностика и те. Почва да прилича на извиване на ръце.
Но така е когато нямаме свестни управляващи....

# 281
ДремнАх, сега съм на чайче.
Много обичам такъв фасул, за гарнитура.
Таман метнах тавата с грах, моркови и картофи във фурната.

# 282
Мьос, силно те прегръщам Hug и стискам палците и на ръцете и на краката за перфектни резултати от изследванията!
Филче, прегръдки и за теб! И при теб ще се наредят нещата!
Тили, и аз съм ревла, но това според мен е полезно, изливаме си емоциите!
Пандев старши, да оздравява и да не тормози щерка си!
Донси, милост нямаш! Мляс!
Аз си похапвам нар. Попаднах на клипче, как по-лесно да се вадят зрънцата, работи безотказно, край на мъките, пълни купички с нар, без аз да изглеждам, като убийца и чисти постелки около мен.
На работа е гърч, но това вече е ежедневие, та не се впечатлявам вече.
Пенка пере, а аз се чудя какво да метна във вълшебните уреди. Трябва и да се яде...

# 283
  • Пловдив
Аааа, Уинде, давай клипа Simple Smile Мъховия изяжда по голяма купа, ама ги ронка зърно по зърно.

# 284
  • тук и там
Ай,момичета ,страховете ми започват да се сбъдват.Баща ми беше на пет скенер,ракът се е върнал.Не иска да ми снима резултатите.Предстои пак колоноскопия,ще пиша тук кога ще е,за вълшебни палци.Аз се надявам все пак да е грешка или поне да е обратимо и да има живот пред него..След колоноскопията ще стане ясно какво предстои-операция,лъче ,химио или всичко..

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 19:42 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт