Отговори
# 375
Мисте, да са тии честити празнуващите. Flowers Four Leaf Clover
Омагьосах се и аз днес с тия писаници. Поне успях да се боядисам. Ибупромче почнах, че нещо синусите се обадиха, вирус ли, що ли. Май поспря течът.
Искам малко слънце. Ко ще да е минус градуса.

# 376
  • София
Девойки, дайте рецепта за ръжен хляб в хлебопекарна. Мъх по незнайни причини е купил 4 кила ръжено брашно.

# 377
Ре, ръженото брашно е хубаво да го смесиш с някакво друго, да не го правиш дюс.

# 378
Честито да е Беболинчето! Щастливо, все така прекрасно и с много поводи за гордост да радва мама и тати! Весел празник, Сисче! 😘💐🎉
Ренко, честито ти возило, но какво е Кросче? 😅 Дай фото да видя модел. Не помня дали се оплаках, че моята колица сдаде багажа и сега чакам и аз някаква друга да вземем. Без кола съм загинала! 😆
Марул, Ареса ми терапията ти за гърло. 🤣🤣🤣 Ще пробвам и аз.
Мисте, честити да са и твоите празнуващи! 🎉
Кайс, ще стискам палци за татко ти. 🍀
Ре, и аз знам, че трябва поне 50:50 да смесиш брашната, че инак ще е една тухличка. 😁
Злате, да минава и при теб. И аз искам вече слънце, но и топличко. Днес беше мега гадно-навън сняг, вали дъжд и пече слънце! 😳🤯😅
Другото забравих, ама като чета веднъж на седмица, така ще е. 🤭

# 379
  • София
Мисти, и ти ли имаш празнуващи? Да са ти живи и здрави.

# 380
  • sf
Като говорите за коли- харесала съм си модел на Тойота, ама понеже ми е много скъпа, ще си взема Шкода 🤣 Това след 2-3 години, де, не сега.
От хоръри и кримита, минах на кулинарния канал. Избирам предавания с пътуване и ядене. Искам гадже тв готвач 😆 да пътувам с него и да ям. 😁

# 381
  • France
Аз съм за Шкодата. Татко разбираше от коли и казваше, че е марка с добри цени и най вече добро качество

# 382
  • sf
Да, и аз това разучих. Цена качество било много добро съотношение.

# 383
Донси, Шкода са част от Фолксваген и ползват техни технологии. Високият им клас автомобили са супер. Имала съм superb и kodiaq.

# 384
  • София
Донси, нова или на старо кола? Ако е на старо, най-важното е цената на резервните части.

# 385
  • sf
Оо  за нова не мога и да си помисля. Освен ако не спечеля от тотото 🤣

Общи условия

Активация на акаунт