Отговори
# 135
Съболезнования, момичета. Тежко е. И аз напоследък съм се отдала на едни екзистненциални размисли, не си е работа. Казвам ви- февруари е гаден месец.Confused

Звъня в бг консулство. От два часа. Никой не вдига телефона, а не е като да имат един номер. Свободно. Постоянно. Дори заето не дава. Чак се замислих да не е национален празник в  Бг или тук. Не че не мога и с "връзки" да си запиша час, но не искам. Не е нужно. Не го намирам за редно.
Отделно, чакам една пратка с йога матове. Чакам ги с огромно нетърпение. Срок на доставка- между втори и шести февруари. Ок. От петък спедиторът ме бомбардира с мейли, как днес ще пристигнат, сутринта дори получих СМС за часови диапазон, в който ще ги доставят. Чудно. Обаче- преди малко влизам да проверя дали искат лично да ги приема срещу подпис, че не са от най- евтините и виждам- забавена доставка, очаквайте ги утре. Добре де, а затова защо нямам инфо? Ако не бях влезнала в сайта по проследяваш номер, щях да има да им се надявам за днес... Smiling Imp
И май е време да слагам очила вече. Никак не съм доволна от този факт. Това означава, че няма да мога да си нося слънчевите очила почти нон стоп, както съм си свикнала. При прегледа задължително трябва да се поинтересувам дали в моя случай има опция за лазерна корекция.

Азали, прекрасни дечковци в снега. Heart

Чакам пералнята да свърши излизам на свеж въздух.

# 136
  • тук и там
Щом и в Зарата има сняг даже,значи е сериозно положението.
Ази,прекрасни сладури!И каква готина шапка има баткото само!:heart:
ТиЛи,провери им приемните часове и работно време с граждани,че по спомен  тук имаха някакво много шантаво през което не отговарят и на тел.обаждания.В някои дни беше до обяд,в други само следобед..
Попи,теб не мога да те хвана,тук ли си или в Бг по принцип?
Съболезнования,момичета!Да им е светло там където са сега!

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 13:20 от Кайсия

# 137
ТиЛи,провери им приемните часове и работно време с граждани,че по спомен имаха някакво много шантаво през което не отговарят и на тел.обаждания.

Разбира се.
Отделно не зная дали навсякъде (защото тези дни имах разговори с консулство в трета държава), или е просто съвпадение, работното време на консулските служби във въпросните държави вече е много по- адекватно, особено сравнено с преди, пък за от Ковид насам- съвсем.

# 138
Ден.

Много са сладки дечицата, Азал! Heart
Сигурно много се радват на снега?
Марул и внучка видях,и те прекрасни! Heart Eyes
И котаците са красавци!

Тарталета, как си,как е кръста?

Мен от снощи ме е стегнал и май няма да стане без посещение при док.Обаче да ви кажа,страх ме е.Яка хипохондрия ме е треснала от известно време ..

Нямаме телевизия и домашен нет от снощи,сутринта говорих с доставчика,но още не е идвал екип да види.Не че много ми трябва телевизията,даже хич,ама съм под напрежение кога ще дойдат техниците.

Съболезнования за загубата на близките! Confused

Нещо ми е смотано днес,мразя така!

# 139
  • Наблизо
Ау Тили,щом и вашите спряха да отговарят...аз на тях се надявах при нужда от документи...

# 140
  • София
То пък един сняг в София, плочките на алеите при нас се виждат вече изпод снега, мижава работа. Иначе нито улицата е чистена, нито тротоарите. Ще чакаме да стегне лед. Добре поне, че коловози не могат да се образуват.

# 141
  • Пловдив
Чудих се, ама сме сила, та...да помоля за добри палци за Ино обаждане 🙏 наче просто трябва да стане. Казах!

# 142
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, момичета и момче. Не пиша такива работи обикновено и сега май не трябваше.
Да се радваме на живота, какъвто е такъв и колкото е толкова, исках да напиша, ама друго излезе.

Да ви постопля искате ли?

Нямам бански и Жапанки, та ще го гледам от шезлонга Simple Smile

Стискам, мисте!

# 143
  • София
Ровя си по новинарски сайтове и ми излиза новина:
47 годишна жена е задържана, защото е наръгала мъжът си, тъй като не е помагал в домакинската работа.
Първата ми мисъл беше -заслужил си го е мръсникът 🤣

# 144
  • Варна
Стискам, Мист.

# 145
  • sf
Е , Добри, няма ли откъде да си купиш бански? То грехота.

# 146
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аааа, не. Аз не влизам във всякакъв бански, то може и в моя вече да не влизам. Отделно, докато водата не стане 40-50 градуса и палец в нея не топвам. Joy

# 147
Стискаме палци, Мистик! Ще стане!
Добри, що пък с бански? Опъни се по рокле и боса на шезлонга и си почивай!

# 148
  • Наблизо
Стискам,Мисти !

Намерих нова оптика,няма да доплащаме за очилата на детето - аз доволен.Ще кажа на ММ и да ходим утре-друго ден.Сменяме очила всеки 6 месеца и предния път ни одрусаха 180 евро,въпрекиче застраховката..ми ще се оглеждам по-добре този път.

# 149
Добри, ти на тез 50 градуса какво ще правиш - ще се вариш ?
За сауна го разбирам, но за басейн е много.
Искам да имам исландски горещ извор в двора и при този студ вън да се накиснат в него.

Общи условия

Активация на акаунт