Отговори
# 120
В София падна 15 см сняг и няма кой да почисти. Чудно е.

# 121
Съболезнования за загубите!
Едвам си изрових колата,хем беше веднъж чистена.На места имаше пързалки,но яваш,яваш,и безпроблемно акостирах.Да видим на следващия сняг,с по-висока кола как ще е.Иначе Скъпия предлагаше заедно да пътуваме,но аз продължавам с предизвикателствата към себе си 😁

# 122
  • София
Добро утро!
Пия кафе, а котката опитва да се добере до мен да я гушкам - телефонът и кафето ми заемат ръцете. Оставям телефона и ще гушкам котка. С другата ръка ще пия кафе доколкото е възможно без да разлея.

Съболезнования Бърди и Добри! Да им е светло на душите!

# 123
Успешен месец!
Бърди, ДобрЕ, съболезнования.

# 124
Аз не исках да тръгвам с моята кола, но Мъх вика " я не се излагай, тва не е сняг, ти в какъв сняг си карала" и аз се самодокарах.

# 125
Съболезнования, момичета!

Изтърколи се половин учебна година. Чак не ми се вярва. Трябва да стягам пак куфара, но не ми се пътува хич и май ще отложа за края на месеца.

# 126
При нас е зимна приказка 😍🩵
Хубава седмица и хубав месец да имате! ❄

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 13:24 от Азалия

# 127
  • Наблизо
Бърд,Добре,моите съболезнования!

Аз съм на работа,сутринта едвам станахме.

Успешен месец на всички,въпреки че майка ми астрологично казва,че ще е тежко.

# 128
  • sf
Бързо минах при докито. Даде ми АБ 🙄 не съм пила от години. Пише ми на рецепта нещо за гърлото, а аз я питам "а антибиотика къде е?" , електронно бил 🤣 пък аз отде да знам, модерна работа 🤣😆
Ще си поседим с кучо на топло.

# 129
  • София
Бърди, Добри, съболезнования за загубите. Черен е животът понякога.

И аз днес вкъщи, да не разнасям бацили из работа. На тоя сняг и стомашен вирус има някакъв, да знаете. Миналата седмица беше колежката, набедихме АБ, който пие за зъб, ама май не е било това. И без това днес нямам нищо за вършене, което да не може да изчака или да се свърши от нас.

Азалче, прекрасни! Heart

# 130
  • Наблизо
Азалче,прекрасни дечица!!

Аз стомашния го изкарах,благодарение на него свалих ино кило.Колежка ми го е прехвърлила.Детето не го хвана-кяр.

# 131
  • Варна
Прекрасни са, Азал Two Hearts

Ама, Ре Flushed Знайш какъв хубав ремонт й направиха на Хемус. Цели 10-тина км има гладък участък Satisfied

# 132
Хм, малката вчера сутринта имаше стомашни неразположения, ама до вечерта се успокоиха нещата. Аз го отдавам на зъбите дето напират, но може и някакво вирусче да е. Каквото и да е, бързо оздравяване на всички желая!
И съболезнования за загубите, момичета.. 🤍

Днес съм на креативна вълна и по повод новата тема щракна една фотка, ако Кло прецени, че е подходяща 😅

# 133
Бърд, моите съболезнования.

Вън продължава да вали и да става студено. От друга страна това е добре за овошките а и за нас. Много вируси не издържат на студ и това ни закалява организма и ни прави по-здрави.
Азалия, децата се радват на снега. Научи ги да правят снежен човек Wink
Кучо е щастлив и търчи в снега. За сметка на това комшийския котарак гледа с отвращение снега и на всяка стъпка изтърсва лапи с погнуса.
Някой хора се губят и не се писали от доста време, дано да са добре!
Купих бутер тесто. Сега дилемата е охлюви с ябълкова плънка или банички с яйце и сирене.

# 134
  • Наблизо
Лан,и двете Дядо Попе,и двете.

Общи условия

Активация на акаунт