Отговори
# 180
Добро утро!
Мисте, с влака е по-приемливо все пак.
Злате, и аз се родих, когато си взехме мултикукър преди 2 години. Много време изгубих да мисля, че ще стои и ще събира прах. Много им треперя на него и съдомиялната, толкова много време спестяват.

# 181
  • France
Брютро, Сборище.
Съболезнования, момичета... днес те има, утре си само спомен. Не успявам да се примиря с това, но никой не ме пита.
Мистиче, така е като си млад. Всичко е леко и лесно.
Дано всичко да се нареди при нас. Сън не ме хваща тези дни

# 182
Добро утро!
  Фил, прегръщам те и стискам палци всичко да е така, както искате! Как е мама? Ръката минава ли ?
   Мисте, с влака става, що не? Нека се разходи, при Ж отива ,нали?
  Събудих се в 2, изгледах два филма и заспах секунди преди будилника.
   Днес ще е мъка.
   Спокоен ден!

# 183
Мисти, ах как те разбирам! Heart
Марулче, зора не във влака, а че е искал да духне с колата.
Аз гърнето за нищо не го сменям, само с ново и то с про крипса, ако някога се развали. Като бях в София на гости, готвих в про-то, което подарих на децата - още по-добро е!
И Косорито ми е незаменимо, а вчера каква муха ми влезе в главата - Тефал имат някакъв супер, супер блендер, който и супи може да готви и крем супи и на парчета, и смутита, и шейкове иии да продължавам ли. Май ще се ослушвам за намаление. Четох отзиви от хора, които са го ползвали, едната мацка я познавам. Та едната ръка се протяга към мишката, а другата я дърпа.

# 184
Аз разбрах, но е по- добре, че е с влак.
   Моят в това отношение е шубе, ако е лошо времето и иска да си дойде се мята на влака. А и нашата Ж си е при него.Или е разумен. Щерката е по-дива от него.
   Иначе безкрайно разбирам тревогите и съчувствам.

# 185
Уинде, давай да видам Laughing
Добро утроо, кафе с мляко имам.

# 186
  • Пловдив
И аз акостирах на бюрото с кафе.

Марулко, при Ж, да...абе младост Heart

# 187
  • Стара Загора
Добро утро!
Мисте и нние бяхме млади, не му придиряй - любов е.
Студ при нас но акостирах в офиса, почистени са пътищата.
Хубав да е денят ви!

# 188
Добрютру!

Уинд, Риюниън има някакъв такъв извънземен робот, дето и картофите бели и на кубчета ги реже даже, обаче сега не се сещам марката. Аз не знам защо към тефал съм предубедена и бих избрала друга марка. Ама вече само пари и място да има човек, уреди да искаш.

# 189
  • тук и там
Добро утро.
Мисти,аз съм доволна от уреда под налягане,май само него ползвам от време на време.Но ние основно ядем месо(риба)+салата+гарнитура,а не манджи.Супите стават за половин час така или иначе, и заради тях не го вадя кукъра . Та аз съм от тези,дето не ги ползва често  уредите и чак незаменими за моето домакинство не мога да ги нарека.Продължавам основно котлон и фурна да ползвам.Но аз и имам време за готвене все пак,не е като да се връщам в 18ч и тепърва да трябва да готвя(манджа),може би за това и не ги оценавам толкова високо.

# 190
  • София
Добро утро!

Оранжевата флашка на Бърдов ме подсети за бялата кърпа на баща ми. Пусках пералня и той рече да взема от закачалката неговата бяла кърпа, че също е за пране. Ама там такава няма. Накрая се оказа, че бялата кърпа е бивша жълта кърпа ( много стара, но здрава), която вече е по-скоро сива на жълти ивици. Показа ми я и вика, че било повече от ясно, че е бяла. Ми аз вярно имам час за очен, защото дребният шрифт ми бяга, ама големи жълти кърпи, макар поизбелели, различавам.

Ох, младежката любов! Всички сме правили какво ли не в нейно име. Всеки минава по реда си . Нали казват, че децата и лудите Господ ги пази. Влюбените са си вид луди , тъй че, споко - всичко ще е наред. 🤗

Хубав ден на всички!

# 191
Уинде, давай да видам Laughing

Този?

Прави и супи, и други чудесии. Единственият му минус е, че е доста шумен. Ако са пуснали нов и по- тих модел, би било чудно.

# 192
ТиЛи, благодаря Simple Smile

# 193
  • sf
Синкото си е загубил портмонето с шоф.книжка, банковата карта 🙄 то даже не е портмоне, ами едно тъничко такова само за документи. Ще го оставя сам да ходи банката и КАТ. 🙄

# 194
  • Пловдив
Оф, Донсеее...първо хубаво да потърси.
Ти как си?

Общи условия

Активация на акаунт