Отговори
# 360
  • sf
Смелих малко овесени ядки с намачкан банан и фъстъчено масло. Заравнявам отдолу на формичките, после фурми, орехи и отгоре разтопен черен шоколад. На някои сложих и замразени горски плодове. Отгоре ръснах малко кокосови стърготини. Въобще може да слагате каквото се сетите.

# 361
Ренко, честито и безаварийно!
   Аааа, май забравих рождениците на Мистева! Не знам кои са, но всички най-хубаво им желая!

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 16:05 от марулета

# 362
  • Наблизо
Ой Мисти,и аз забравих твоите рожденици!Живи и здрави,успешни и щастливи да са!

# 363
  • тук и там
Скир и аз не обичам,има четири броя в хладилника,дано не ги хвърлим.Изчистих от горе от горе,после и готвене ме чака.Хич ме няма от вчера,правя някакви неща механично,мислите ми другаде.Супер разсеяна съм,само телом съм тук.Не че и преди не бях,ама сега съвсем ме няма..Rolling Eyes

# 364
Ренко, честито и безаварийно!
Мисте, здрави да са ви празнуващите!

# 365
Сиско, по туй написаното хич не личи да почиваш Simple Smile
A man works from sun to sun, but a woman's work is never done 😔

Да са здрави и щастливи и твоите рожденици, Мисти 🎉🥳🎂

Ренкич, честито ново возило! Пожелавам си и аз едно скоро 🍀!

# 366
Сис, да ти е жива и здрава Беболина! Честит празник и на двете ви.
Мисти, живи и здрави да бъдат и твоите рожденици.
Ренко, ай честито отново! Друго си е като вече е пред теб. Да служи вярно и безаварийно!

# 367
Ренко, леко и безаварийно да си ползваш новата придобивка!
Сис, наслаждавай се на хубавите моменти с малката госпожица. Работата не е заек да избяга Wink
Мисти, да са ти живи здрави и щастливи!

Я кажете в тези косорита, потове,нинджи и т.н. ориз може ли да се сготви?
В смисъл все едно го ползвате като оризовата. Не говоря за готвене на месо с ориз, макар че ако може да готви ориз би трябвало да може и такова нещо да прави. И ако може да ме насочите с някакъв линк с попрочета,моля.

# 368
Лан, аз правя ориз басмати в пота за 3 мин на ниско налягане. Става страхотен и често правя заедно с пиле със зеленчуци по китайски.

Нагласихме се с Беболина. Чакаме ММ да се прибере с тортата и да ни изведе на вечеря!

# 369
Лан,погледни тук.
https://instantpot.bg/kakva-e-razlikata-mezhdu-hermetichen-multi … raioar-air-fryer/
В блога има още отговори на въпроси,за фраери,за мутикукъри,разлики,сравнения...
Благодаря ви!

# 370
Мисте, всичко най-хубаво на твоите рожденици!
Ренка, колата много да те радва!

Аз съм щастлива - внучетата са у нас след училище и градина. Нагъват таратор и мусака, та им плющят ушите. А, и се редуват кой да владее дистанционното. Малко разпускане.

# 371
  • Mediterraneo
Ориз 6 минути на 110 градуса, ако не бъркам, му е програмата на моя. Страхотен ориз прави, с месо, без месо, както го сложиш.
Днес правих прясно зеле, три минути на турбо, с шепа ориз вътре- зелето нито преварено, нито сурово, добре съм го улучила. Ама все не записвам кое на какво готвя и ММ като пита за време и програма, аз никога не знам Simple Smile

# 372
И нашата Джуфка дойде за малко, колкото всекидневната да бъде превърната в цирк, дядо й в конче, аз в клоун.

# 373
  • Пловдив
Благодаря ви!
Наспорт!

# 374
Мисте, не разбрах кой празнува, но да е жив и здрав!

Много се уморих днес, сума ти работа отметнах. Голяма лудница последни дни, очертава се същото и през идната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт