◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXV ЗОИ Милано и Кортина 2026 (06.02 - 22.02) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 11 024
  • 447
  •   5
Отговори
# 15
  • София
Адмирации за хубавата тема! Да се надяваме на много красиви мигове и медали.

Тази година ще съм вкъщи и се надявам да видя всичко, което ми душа иска.

# 16
Чудесно оформена тема, благодаря! Започнах да гледам олимпийските игри преди точно 20 години, когато отново бяха в Италия. Беше по време на първата ми сесия в университета, имах много изпити и стоях по цял ден вкъщи да уча. По телевизията само някаква олимпиада даваха, но на фона на всичката теория, която трябваше да изчета, дори и тя ми се стори интересна Satisfied

# 17
  • Sofia
Страхотна тема, благодаря Diavolo!

Този път чакам с нетърпение Олимпиадата. Няма да си кривя душата, че е заради сноубордистите, тъй като ги познавам лично. Но ще гледам и ще стискам палци и на останалите наши състезатели Trophy

Зимната винаги ми е била по- любима, защото и аз съм се занимавала със зимни спортове- ски- бягане и шорттрек.

# 18
Дяволо, 🌺  . Бива те в анкетите, защо не пускаш тази олимпиада за някои от най- популярните спортове? Ще е интересно да редим класирания, фаворити.
Включвам се и аз в темата- запален фен съм на ски бягане, биатлон и алпийски ски. С удоволствие ще гледам и фигурно пързаляне и кънки бягане.
Нямам особени очаквания за нашите спортисти и се надявам да ме изненадат приятно в дамския биатлон Милена Тодорова, брата и сестрата в сноуборда, Алберт Попов нещо не е във форма, но имам оптимизъм за Зографски.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 17:50 от ellis

# 19
Биатлон и ски скокове задължително ще гледам. И когато имам време и по нещо друго.

# 20
  • София
Чудесна тема, браво Дяволо! 🌻
Чакам Олимпиадата с нетърпение, приоритетни спортове-ски алпийски, фигурно, бобслей, биатлон, но ще гледам и всички останали ...Само за хокея ще си помисля..
Много ми харесаха талисманите-Тина и Мило..много са сладички 😍

# 21
  • София
Днес Игрите неофициално стартират (как прозвуча само, хаха). Blue Heart

Ще има състезания от смесения турнир по Кърлинг. Това е отбор от един мъж и една жена и много атрактивно за гледане. Препоръчвам. Кърлинга не само е един от най-старите зимни спортове, но и с право му казват - Шах на лед! Simple Smile

Ще има 4 срещи днес. Всичките започват в 20:05 ч. И всичките четири ще бъдат предавани пряко по HBO Max.
Иначе Евроспорт 1 ще предава пряко един мач, а Евроспорт 2 пряко втори мач.

Днес има и официална тренировка за мъжкото спускане. Ще се предава пряко от 12:20 ч. по Евроспорт 1 и HBO Max.

В чест на всичко това, отворете и вижте Гугъл днес 😎

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 11:01 от Diavolo

# 22
  • София
05.02.2026 г. четвъртък

Кърлинг, смесено
11:05: Великобритания - Естония / Чехия - Швеция / Норвегия - САЩ / Република Корея - Италия

Хокей на лед, жени
13:10 Швеция - Германия
15:40 Италия - Франция
17:40 САЩ и Чехия

Кърлинг, смесено
15:35 САЩ - Швейцария / Норвегия - Канада
20:05 Канада - Италия / Швейцария - Република Корея / Естония - Швеция / Чехия - Великобритания

20:30: Сноуборд, Биг Еър, мъже квалификация

06.02.2026 г. петък

Фигурно пързаляне, отборна надпревара
10:55: Танци на лед, ритмичен танц
12:35: Спортни двойки, кратка програма
14:35: Жени, кратка програма

Кърлинг, смесено
11:05: Швеция и Великобритания / Италия и Швейцария / САЩ и Канада
15:35: Чехия и САЩ / Италия и Естония / Република Корея и Великобритания / Швеция и Норвегия

Хокей на лед, жени
13:10: Франция и Япония
15:40: Чехия и Швейцария

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 17:13 от Diavolo

# 23
Много е готино да има Олимпиада! Кърлингът доста интересно върви. Корея - Италия супер мач правят!

# 24
Diavolo , винаги правиш страхотни теми! И тази е такава - с много информация, добре подредена. Браво за труда и благодаря!

Аз снощи гледах малко кърлинг (Норвегия - Великобритания) по Евроспорт.
Нямам много време за гледане на телевизия, каквото мога, ще гледам от олимпиадата.

# 25
  • София
Харесва ли ви надиграването в смесения кърглинг? Шах на лед. Simple Smile

Днес трябваше да се играе дербито между Канада и Финландия в женския хокеен турнир (Канада вечните фаворитки, а Финландкия е кандидат за бронзовите медали, а защо не и нещо повече), но норовирус покоси финландския лагер.
13 финландки са пипнали коварния стомашно-чревен вирус и са под карантина, някои от тях са в по-тежко състояние.
Мача беше отложен с 1 седмица и ще се играе на 12.02. Но как ще ги вдигнат на крака не знам. Уф.

# 26
Аз не разбирам от кърлинг, но ми е интересно да гледам. 😃
Трябва да се просветя малко, но пусто време, все не стига.

# 27
Много е просто, целта е твоя камък да измести противниковите и са е най близо, до централната точка. Ако единият отбор направи повече камъни, които са най близо като радиус до центъра на точката, в сравнение с другия печели повече точки в разиграването. По точса на камък. Поне такива мисля, че са правилата.

# 28
Не знам правилата, но действа успокояващо. Мога да гледам с часове Simple Smile

# 29
  • Варна и...духом на Босфора
Андиамо,малко остана/ до откриването 😘/!
Дяволче,Златни ти ръце!
Благодаря за прекрасната тема!

Ще гледам доколкото мога в DE,щото немците си излъчват техните хора...

Успех на нашите Български олимпийци!

За Биатлонеца-
Жени/ щафетата ако в Топ 15- туй за мен все едно медал
И Мъже- Топ 9-10- също.
В инд.дисциплини нямам големи очаквания.

За медали  в биатлона стискам палци за Германия,Италия,Чехия, Швейцария.
Макар,че немците са много слаби,уф...

Във всички други дисциплини ако може всяко франсе да е мноооооого назад в класирането...

За Алберт-.... Не..Сега,дано ме опровергае,но не е във форма.
Топ 15_20 ще е супер!
Тук в алпийските ски съм от мнооооого години за Швейцария!

Хокей на лед- СаЩ или като Мичмана- 🙏за Чехия.
Фигурно пързаляне - без франсета,особено при танците.

Колкото и да гледам кърлинг,Ни мой схвана и туй то.Ей на,ще следвам съвета на Тесла.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 20:57 от redemi

Общи условия

Активация на акаунт