◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXV ЗОИ Милано и Кортина 2026 (06.02 - 22.02) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 727
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Адмирации за хубавата тема! Да се надяваме на много красиви мигове и медали.

Тази година ще съм вкъщи и се надявам да видя всичко, което ми душа иска.

# 16
Чудесно оформена тема, благодаря! Започнах да гледам олимпийските игри преди точно 20 години, когато отново бяха в Италия. Беше по време на първата ми сесия в университета, имах много изпити и стоях по цял ден вкъщи да уча. По телевизията само някаква олимпиада даваха, но на фона на всичката теория, която трябваше да изчета, дори и тя ми се стори интересна Satisfied

# 17
  • Sofia
Страхотна тема, благодаря Diavolo!

Този път чакам с нетърпение Олимпиадата. Няма да си кривя душата, че е заради сноубордистите, тъй като ги познавам лично. Но ще гледам и ще стискам палци и на останалите наши състезатели Trophy

Зимната винаги ми е била по- любима, защото и аз съм се занимавала със зимни спортове- ски- бягане и шорттрек.

# 18
Дяволо, 🌺  . Бива те в анкетите, защо не пускаш тази олимпиада за някои от най- популярните спортове? Ще е интересно да редим класирания, фаворити.
Включвам се и аз в темата- запален фен съм на ски бягане, биатлон и алпийски ски. С удоволствие ще гледам и фигурно пързаляне и кънки бягане.
Нямам особени очаквания за нашите спортисти и се надявам да ме изненадат приятно в дамския биатлон Милена Тодорова, брата и сестрата в сноуборда, Алберт Попов нещо не е във форма, но имам оптимизъм за Зографски.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 17:50 от ellis

# 19
Биатлон и ски скокове задължително ще гледам. И когато имам време и по нещо друго.

# 20
  • София
Чудесна тема, браво Дяволо! 🌻
Чакам Олимпиадата с нетърпение, приоритетни спортове-ски алпийски, фигурно, бобслей, биатлон, но ще гледам и всички останали ...Само за хокея ще си помисля..
Много ми харесаха талисманите-Тина и Мило..много са сладички 😍

Общи условия

Активация на акаунт