Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 8 498
  • 200
  •   33
Отговори
# 165
Нищо не ме изненадва от тези трима нагли, нагли на снимката. Естествено, че мама и тати ще дърпат връзки и постфактум ще го настанят в болница, много удобно преди делото. Любопитно,  как изведнъж им се влошава здравето на норвежците, семейно....

Аз като ви казвах, че Ингри не е отишла в Австралия,  защото това е най-добрата алтернатива...Отиде, за да избяга, естествено. 
И продължавам да твърдя, че и тя се е нагледала на много от мама и бати, средата й е била топ. И въпросът е какво е родила тази среда, защото и баща й е по-нисък от тревата обаче виждаме как не му мигва окото да спонсорира кока партита.

# 166
  • София
След всичко прочетено за Норвежкото кралско семейство в последните дни все повече си мисля, че престолонаследника или е лудо влюбен и заслепен от жена си или има нещо с което го държи като куче на каишка

Няма друго обяснение според мен да не реагира по някакъв начин - нито към синчето й нито към нея.

# 167
Може да иска да се покаже като лоялен и стабилен мъж, държащ на семейството си, прощаващ и разбиращ. Само, дето при него нещата не са само лични, но изглежда това не го интересува и си мисли, че изглежда силен в очите на околните.

# 168
Partners in Crime. Това е положението на Хокон. Може и той да е любител на белия цвят, грубости, млади девойки, мъже. Не искам да предположа деца. Пресата толкова години е мълчала, а кой знае какви материали има събрани. Не може да е любов след толкова години и при такива явни престъпления на Мариус. Или криво разбира дълга да пази имиджа на монархията. Може и да е толкова самодоволен, че да мисли че всичко ще се размине.

# 169
Сара Фъргюсън е напуснала Великобритания, според новините.

Дали напуска от срам или от страх?

Аз залагам на второто. Докато Андрю го пазят, нея ще я хвърлят на вълците, за това че им служи вярно толкова години наред. Според мен, за да получава толкова пари от Епстайн е замесена с бизнеса му за трафик на деца и за това ще се покрие.

https://x.com/SkyNewsAust/status/2018472463395701072

# 170
Може и да е толкова самодоволен, че да мисли че всичко ще се размине.
Много вероятно. Е, вече скандалът е международен и колкото и да пазят Мариус, трябва съдията да е кавикадзе,  за да си плюе на името и кариерата само и само да отсъди леко в полза на Мариус и КС.
Ако изобщо стигне до дело.
Ще видим, не остана.

# 171
Е, ако гласуват за запазване на монархията днес в парламента няма за какво да ги мислим норвежците, сами виждат какво блато са това кралско семейство - двама наркомани, от които едната си вее байрака из света, докато се извинява, че не може да си изпълнява кралските задължения с месеци, заради болестта си, а другия е побойник и насилник с огромен брой повдигнати обвинения, един който явно има тайна, с която го държат здраво стиснали го, двама престаряли крал и кралица, които са се провалили с възпитанието на двете си деца и резултата ги удря по главите непрестанно последните две-три години. Нещата няма да се подобряват, ще стават по-грозни даже с времето. Единственото правилно решение е да дадат правото на народа им да реши чрез референдум искат ли го това кралско семейство или не го искат. Но според мен са за махане и то най-вече заради мълчанието им и опитите да се правят, че нищо кой знае какво не се е случило, когато са затънали в проблеми до носовете. В този случай трябваха решителни действия, за да покажат на народа си, че осъзнават, че много са се отклонили от правилния път, който трябва да следва едно достойно кралско семейство. Когато няма такова осъзнаване, няма как да има и промяна. Те положително си вярват, че нищо кой знае какво не се е случило, че това са си лични проблеми, които трябва да си ги решат в семейството и не дължат нито обяснения, нито някакви промени на народа си.

# 172
Започна делото. Мариус е в залата. Дават по националната телевизия четенето на обвинителния акт, но махат звука за някои от обвинителните точки. След всяка точка той трябва да каже дали се признава за виновен или невинен. Обявява се за невинен за 4 изнасилвания, частично виновен за бой над Ребека във Фрогнер и виновен за каране с висока скорост и каране без книжка.

Не показват Мариус или жертвите, съдията обясни подобно строгите правила. Никакво снимане, никакво водене на записки, никакъв звук части от делото, никакво разкриване самоличността на жертвите. В залата има малко журналисти, другите с акредитация са в други съдебни зали и гледат от екрани от там.

# 173
Ако Сара е била замесена в бизнеса на Е. не виждам как ще се покрие. Тя е публична личност, биха я открили навсякъде. Но, иначе - нека ги разпитват и нея, и Андрю, ако има основателни съмнения за тяхно участие в криминални деания.

# 174
  • София
Сара и Ндрю никога не са блестяли с интелигентност. Норвежците пък съвсем.

# 175
  • Glasgow
Сара да не се яви като свидетел, то има някакво дело другата седмица, покрай Максуел помня, началото на февруари

# 176
Сега има описание от залата. Един от журналистите описва с какви дрехи е бил Мариус, постриган, с очила. Изглеждал нормално облечен, но много нервен. Не гледал изобщо към журналистите, но поглеждал към съдиите понякога и към прокурора, докато той е четял обвинителния акт. По някое време са започнали да му треперят ръцете и са му дали нещо като някакъв вид ''украшение'', което да мотае в ръцете. Веднага си помислих за броеница.

# 177
Скрит текст:
В момента се играе финал мъже от европейското по хандбал между Дания и Германия.  Кралица Мери е на трибуните и я показват честичко. Красавица е.
С премиерката бяха. Много приятни клипчета и снимки има. Личи им колко  са щастливи от победата.

И Мери на еврофинала по хандбал за мъже, снощи

Вкъщи гледахме мача, после и награждаването. Мери раздаваше медалите и се държа много сърдечно с всички играчи, страхотно усмихната през цялото време. Накрая при златото за датския отбор личеше колко истински им се радва. Топли, сърдечни предгръдки и набързо разменени думи изобщо не липсваха. Извънземно хандбално поколение имат датчаните в момента.

# 178
Да не са опитали да го детоксикират за делото? В болницата това.
Сега има описание от залата. Един от журналистите описва с какви дрехи е бил Мариус, постриган, с очила. Изглеждал нормално облечен, но много нервен. Не гледал изобщо към журналистите, но поглеждал към съдиите понякога и към прокурора, докато той е четял обвинителния акт. По някое време са започнали да му треперят ръцете и са му дали нещо като някакъв вид ''украшение'', което да мотае в ръцете. Веднага си помислих за броеница.

# 179
  • Glasgow
Сара към Епстийн "никоя жена не е напуснала кралското семейство с главата си (не-обезглавена). Не могат да ме обезглавят, но ще ме дискредитират"🤐
Какво е ставало 2010, че да очаква негативна преса и напрежение Сара, те отдавна са разведени

Общи условия

Активация на акаунт