Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 8 195
  • 198
  •   37
Отговори
# 180
  • Glasgow
Сара към Епстийн "никоя жена не е напуснала кралското семейство с главата си (не-обезглавена). Не могат да ме обезглавят, но ще ме дискредитират"🤐
Какво е ставало 2010, че да очаква негативна преса и напрежение Сара, те отдавна са разведени

# 181
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Много е тъпа (без извинение) Сара и в комбинация с алчност и простотия и ето така се творят глупости. Изумявам как са я допуснали да стане снаха в акс. С изключение на Софи кралицата не е случила на снахи.

# 182
Искала е "комисиона" от 500 000 паунда срещу осигуряване на достъп до Андрю. От уж индийски бизнесмен.
https://www.theguardian.com/uk/2010/may/23/sarah-ferguson-andrew-cash-tabloid
Не ме изненадва. Знаем, че не е единствената.

# 183
  • Glasgow
А, това е този случай с "фалшивия шейх", мислех че е по рано, преди 2010. Тя и Софи попада в този капан, даже с нея е по голям скандалът.

# 184
Може и Мариус наистина да е бил пиян или надрусан в неделя и да е трябвало да го изтрезнеят за делото днес.
С кафяв пуловер и сиви панталони бил, мисля че казаха.
Следобедната част от заседанието няма да се излъчва по телевизията и ще е при закрити врати. Както и утре сутринта. Но мисля, че утре следобед пак ще има.
Жертвите когато се изказват, ще е при закрити врати без публика и журналисти.

Посочиха и журналистите, че съдията предварително е смъмрил журналистите и публиката да внимават в картинката Simple Smile Най-вече заради чуждестранните журналисти, които не са наясно с правилата тук.

Мариус бил преместен на по-заден ред заедно с асистент (не знам какво значи това). Така че не седи отпред с адвокатите си. Ето и рисунката на съдебния художник.

# 185
А, това е този случай с "фалшивия шейх", мислех че е по рано, преди 2010. Тя и Софи попада в този капан, даже с нея е по голям скандалът.
В момента аз лично коментирам материали свързани с Епщайн, Софи не съм прочела да е изнесено нещо за нея сега. Четене с разбиране.

# 186
В момента аз лично коментирам материали свързани с Епщайн, Софи не съм прочела да е изнесено нещо за нея сега. Четене с разбиране.
Важно е да се напомни за случая със Софи. Все едно някой ще си промени мнението за нея, като прочете това, ама...

# 187
  • Glasgow
Пише го в линка на птица и отговарям на нея, адски досадно е някой нонстоп да се засяга от нещо, напомня ми на един токсичен бивш.

# 188
Обясни се и за обстоятелствата покрай едното изнасилване. Мариус и двама негови приятели били в известно заведение, където са срещнали група момичета, после партито се преместило в Скаугюм в мазето под жилището на Метте-Марит и Хокон. Охраната е регистрирала 10 гости към 3 и половина през нощта. Някои от гостите си тръганли, други легнали да спят в различни стаи на къщата. И по някое време е направил видео как прави сексуални действия със спящата жертва. Според Мариус видеото показва нещо друго, но щял да обясни по-нататък в делото.

Журналисти в залата описват Мариус като раздразнен при въпросите на съдията.

# 189
  • София
Максима вчера освен хубав тоалет и прическа е била със сватбените си обеци, които са разкошни.

И освен това
"Крал Вилем-Александър и кралица Максима обявиха, че ще отпразнуват публично 25-ата си годишнина от сватбата в Гелредом в Арнем на 30 януари 2027 г.

Празненството ще се проведе в сътрудничество с Фонд „Оранж“, който също отбелязва своята 25-та годишнина. Фонд „Оранж“ е основан през 2002 г. и е представен като сватбен подарък от холандския народ на тогавашния принц Орански и принцеса Максима.

Въпреки че подробности за програмата все още не са разкрити, доброволци от Фонд „Оранж“ ще заемат централно място, а тържеството ще бъде излъчено, за да може цялото Кралство Нидерландия да се присъедини."

# 190
Сара към Епстийн "никоя жена не е напуснала кралското семейство с главата си (не-обезглавена). Не могат да ме обезглавят, но ще ме дискредитират"🤐
Какво е ставало 2010, че да очаква негативна преса и напрежение Сара, те отдавна са разведени
Придавала си е важност пред Епстийн, за да изкара някой лев. Ако каже, че на никой от КС не му пука за нея (за да се занимава да я дискредитира) оня нали тутакси ще отреже контакта с нея и тя ще стане толкова незначителн, колкото всъщност е.

# 191
Пише го в линка на птица и отговарям на нея, адски досадно е някой нонстоп да се засяга от нещо, напомня ми на един токсичен бивш.
Адски досадно е някой нон стоп да провокира и да се засяга, напомня ми за детската градина.

# 192
  • Glasgow
Аз пиша по темата. Ти пишеш за мен. Спри се. И в други теми го правиш.

ДариВале аз даже се чудя какво е видял той в нея, че да я спонсорира.

# 193
Аз пиша по темата. Ти пишеш за мен. Спри се. И в други теми го правиш.

ДариВале аз даже се чудя какво е видял той в нея, че да я спонсорира.
Я пак прочети правилата, аз пиша по темата ти във всяка ходиш и ме нападаш, спри се.

# 194
  • Glasgow
Омг, престани, никой не те отразява.

Общи условия

Активация на акаунт