Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 6 770
  • 150
  •   22
Отговори
# 135
Най-големият център за сексуално и репродуктивно здраве и права в Норвегия прекрати сътрудничеството си с престолонаследницата Мете-Марит.

"Сексът и обществото“ вече не иска Нейно Кралско Височество престолонаследница Мете-Марит за висок патрон на наградата „Безсрамност".

Важното за фондацията беше вниманието към нашите пациенти, към всички жертви на насилие и към всички, които се застъпват за предотвратяване на сексуалното насилие, включително няколко от носителите на наградата „Скамльос“. Именно с тяхното внимание сега искаме да прекратим сътрудничеството си с Нейно Кралско Височество принцеса Мете-Марит, патрон на наградата „Скамльос“.

„Сексът и обществото“ осъзнава, че не знаем всичко по този въпрос, но същевременно вярва, че вече оповестеното е несъвместимо с това, което представлява наградата „Безсрамни“.
https://sexogsamfunn.no/2026/uttalelse-fra-sex-og-samfunn/

# 136
Някой, питаше за люксембургците. Хубава булка беше Стефани, макар и със "скучна" сватба. Joy

# 137
Ами, ето-първите адекватни реакции от Норвегия. При близката и дружба с Е. оставането и като патрон на центъра би било нон сенс. Напълно се компрометира Метте като кронпринцеса и очевидно хората не смятат мейлите й като тъпи закачки и няма нищо.

# 138
Сетиха се норвежците. Стефани ме изненада, била е с чудесна рокля.

# 139
На Метте на сватбата сигурно е имало доста забавления. 😂

# 140
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Стефани беше прекрасна булка, с много красива рокля, грееха тогава и двамата с Гийом.
Не ме бийте, но ако говорим стриктно само и единствено за модел булчинска рокля и воал
на Мете на мен лично много ми харесват. Букета и беше ужасон някакъв, но роклята и до днес ми е сред
любимите.

# 141
Сватбената рокля на Стефани и на мен ми харесва, дантелата е разкошна, в същото време линията е изчистена, елегантна, А- образната кройка я издължава и изглежда по- финна.

# 142
  • в сърцето на един мъж...
На мен лично Стефани ми е една от кралските булки, които харесвам. Като цялостно излъчване, комбинация - букет, тиара, воал

# 143
  • # супернатурална #
Извън меренето на вината на всички замесени, извън задължението и отговорността на монархиите към поданиците, както и пазенето на имидж, ми прави впечатление чисто човешката, семейна НЕтолерантност на АКС към непочтените, неморални, макар и за сега ненаказуеми действия на кралските особи. Примерът, който дават на децата и внуците си. Не може една Мете да не я лишат от патронажите и, а трябва самите патронажи да се откажат от нея. Андрю заради една снимка го зачеркнаха от кралския живот. А както писахте е само бивше резервно колело.
Доколкото си спомням, упреците към него бяха, че е близък с един педофил. Мете е доказано мнооого по-близка.
Сара няма какво да я коментираме. Отдавна е никоя в АКС. И явно има защо.

# 144
Журналисти от цял свят са стояли на опашка днес в съда да вземат акредитация и място в съдебната зала. Но мисля, че е ограничено мястото за присъстващи журналисти. Сигурно не всички ще имат място в залата, но пък има 50 места за зрители. Тук съдебните дела са отворени по принцип за публика, макар че съдията може и да отсъди затворени врати. Явно няма да е затворени врати, но има ужасно строги правила какво можеш и не можеш да правиш, ако си в залата. И прокурорът, който води делото, каза, че ако някой наруши правилата, това ще доведе до сериозни последствия, включително законови и че ще се отрази и на другите. Например може журналистите да се изгонят от залата или пък зрителите.

Присъстващите нямат право да снимат, да идентифицират жертвите, да обсъждат делото в отворени групи. При журналистите е още по-строго. Прокурорът най-много се притеснява от разни ТикТокъри, които планират да правят скрити записи от заседанията и да ги публикуват. Това би било изключително грубо нарушение.

Според мен би трябвало да е само журналисти в залата, защото те са поне професионалисти.

# 145
Бра-во!!!
Не, че й пука, но е хубаво да се дистанцират от нея.
Най-големият център за сексуално и репродуктивно здраве и права в Норвегия прекрати сътрудничеството си с престолонаследницата Мете-Марит.

"Сексът и обществото“ вече не иска Нейно Кралско Височество престолонаследница Мете-Марит за висок патрон на наградата „Безсрамност".

Важното за фондацията беше вниманието към нашите пациенти, към всички жертви на насилие и към всички, които се застъпват за предотвратяване на сексуалното насилие, включително няколко от носителите на наградата „Скамльос“. Именно с тяхното внимание сега искаме да прекратим сътрудничеството си с Нейно Кралско Височество принцеса Мете-Марит, патрон на наградата „Скамльос“.

„Сексът и обществото“ осъзнава, че не знаем всичко по този въпрос, но същевременно вярва, че вече оповестеното е несъвместимо с това, което представлява наградата „Безсрамни“.
https://sexogsamfunn.no/2026/uttalelse-fra-sex-og-samfunn/

# 146
Къде следите какви имена и информация се появяват в досиетата за Епщайн?
Днес в нета на няколко места четох, че името на Кирил Сакскобурготски също се споменава там, но сайтовете, които ми излязоха са доста жълти и няма да давам линкове.

# 147
По принцип жълтите рискуват такива новини ,другите чакат или подминават.

# 148
Принцесата на Уелс е била забелязана на границата с Оксфордшир да аплодира сина си на футболен мач.
Тя паркира на паркинга на село Уоргрейв, близо до Оксфордшир, в неделя сутринта (1 февруари), за да подкрепи седемгодишния Луи отстрани.

Принцесата, за която се съобщава, че не се е набивала на очи, е била видяна да разговаря щастливо с други родители, когато е пристигнала около 10:10 ч. сутринта, за да го гледа как играе местен приятелски мач.

Тя беше видяна облечена в дълго, тъмнозелено палто, с естествен грим и коса, вързана на свободна опашка.

Баща, чиято 17-годишна дъщеря играела на игрището в Уоргрейв, получил съобщение от един от доброволците на паркинга.

Те потвърдиха, че Кейт наблюдава Луи, най-малкото от трите деца на нея и Уилям.

Той каза: „Родителите на местния отбор знаеха какво се случва и бяха доста развълнувани.“

Един от родителите ми изпрати съобщение: „Принцеса Кейт е тук“.

„[На мача] тази жена идваше към мен и беше принцеса Кейт, и аз я поздравих.“

„Всички родители изтичаха да я поздравят. Тя беше много мила и дружелюбна.“

„Ако родителите имаха знамена, щяха да ги развяват.“

Бащата добави, че майката веднага разпознала Луи и тя била застанала с други хора, които познавала, но външният ѝ вид бил „ненатрапчив“.

„Тя излезе от колата, нямаше масивно присъствие“, каза той.

„Тя беше гримирана, но се държеше съвсем неформално.

„Повечето хора не знаеха, че тя е там.“

Съпругата му, която пожела да остане анонимна, каза, че децата са „толкова развълнувани“ да видят принцесата на Уелс.

„Мисля, че всички бяха приятно изненадани и доволни, че някой толкова важен е там.

„Когато пристигнаха там за първи път, децата бяха доста развълнувани.

„Доста изненадващо е да прави това, но когато имаш деца и искаш те да бъдат отглеждани възможно най-нормално, е хубаво да видиш, че тя все още прави такива неща.“

„Тя нямаше много очевидни телохранители, но сигурно са били там и тя се държеше на скрито място. Времето беше ужасно.“

„Тя беше обикновена майка, която гледаше сина си да играе футбол, и беше добре облечена.“
Тя беше видяна да разговаря и да се смее с родителите и беше придружена от „ограничена охрана“.
https://www.oxfordmail.co.uk/news/25817417.kate-middleton-spotte … -game/?ref=twtrec

# 149
Къде следите какви имена и информация се появяват в досиетата за Епщайн?
Днес в нета на няколко места четох, че името на Кирил Сакскобурготски също се споменава там, но сайтовете, които ми излязоха са доста жълти и няма да давам линкове.
Конкретно за българската връзка - разследващите журналисти от Бърд. Например, те са качили мейли как Метте и Епщайн щели или наистина посещават България за конференция. В разкритите документи има и мейли писани от Епстийн как е имал супер срещи с бг агенции за модели и как щял да ги ползва в чужбина....

Относно Кирил Сакскобурготски - приятел на Епстийн го кани на рд в Лондон, който се пада преди наградите Бафта и събира всякакви звезди. Епстийн обаче не е в града и не присъства, но коментира списъка на потвърдилите, сред които е и Кирил - https://www.facebook.com/photo?fbid=1362757232532246&set=a.69920 … 3916&locale=bg_BG

Не на последно място, оказва се, че английските медии наричали бащата на Гилейн Mаксуел Робърт - царя на България, защото е имал изключително тесни връзки с Живков и е заграбил доста - слагам линк, ако на някой му се чете -

Общи условия

Активация на акаунт