Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 9 562
  • 222
  •   21
Отговори
# 180
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Много е тъпа (без извинение) Сара и в комбинация с алчност и простотия и ето така се творят глупости. Изумявам как са я допуснали да стане снаха в акс. С изключение на Софи кралицата не е случила на снахи.

# 181
Искала е "комисиона" от 500 000 паунда срещу осигуряване на достъп до Андрю. От уж индийски бизнесмен.
https://www.theguardian.com/uk/2010/may/23/sarah-ferguson-andrew-cash-tabloid
Не ме изненадва. Знаем, че не е единствената.

# 182
  • Glasgow
А, това е този случай с "фалшивия шейх", мислех че е по рано, преди 2010. Тя и Софи попада в този капан, даже с нея е по голям скандалът.

# 183
Може и Мариус наистина да е бил пиян или надрусан в неделя и да е трябвало да го изтрезнеят за делото днес.
С кафяв пуловер и сиви панталони бил, мисля че казаха.
Следобедната част от заседанието няма да се излъчва по телевизията и ще е при закрити врати. Както и утре сутринта. Но мисля, че утре следобед пак ще има.
Жертвите когато се изказват, ще е при закрити врати без публика и журналисти.

Посочиха и журналистите, че съдията предварително е смъмрил журналистите и публиката да внимават в картинката Simple Smile Най-вече заради чуждестранните журналисти, които не са наясно с правилата тук.

Мариус бил преместен на по-заден ред заедно с асистент (не знам какво значи това). Така че не седи отпред с адвокатите си. Ето и рисунката на съдебния художник.

# 184
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
А, това е този случай с "фалшивия шейх", мислех че е по рано, преди 2010. Тя и Софи попада в този капан, даже с нея е по голям скандалът.
В момента аз лично коментирам материали свързани с Епщайн, Софи не съм прочела да е изнесено нещо за нея сега. Четене с разбиране.

# 185
Обясни се и за обстоятелствата покрай едното изнасилване. Мариус и двама негови приятели били в известно заведение, където са срещнали група момичета, после партито се преместило в Скаугюм в мазето под жилището на Метте-Марит и Хокон. Охраната е регистрирала 10 гости към 3 и половина през нощта. Някои от гостите си тръганли, други легнали да спят в различни стаи на къщата. И по някое време е направил видео как прави сексуални действия със спящата жертва. Според Мариус видеото показва нещо друго, но щял да обясни по-нататък в делото.

Журналисти в залата описват Мариус като раздразнен при въпросите на съдията.

# 186
  • София
Максима вчера освен хубав тоалет и прическа е била със сватбените си обеци, които са разкошни.

И освен това
"Крал Вилем-Александър и кралица Максима обявиха, че ще отпразнуват публично 25-ата си годишнина от сватбата в Гелредом в Арнем на 30 януари 2027 г.

Празненството ще се проведе в сътрудничество с Фонд „Оранж“, който също отбелязва своята 25-та годишнина. Фонд „Оранж“ е основан през 2002 г. и е представен като сватбен подарък от холандския народ на тогавашния принц Орански и принцеса Максима.

Въпреки че подробности за програмата все още не са разкрити, доброволци от Фонд „Оранж“ ще заемат централно място, а тържеството ще бъде излъчено, за да може цялото Кралство Нидерландия да се присъедини."

# 187
Сара към Епстийн "никоя жена не е напуснала кралското семейство с главата си (не-обезглавена). Не могат да ме обезглавят, но ще ме дискредитират"🤐
Какво е ставало 2010, че да очаква негативна преса и напрежение Сара, те отдавна са разведени
Придавала си е важност пред Епстийн, за да изкара някой лев. Ако каже, че на никой от КС не му пука за нея (за да се занимава да я дискредитира) оня нали тутакси ще отреже контакта с нея и тя ще стане толкова незначителн, колкото всъщност е.

# 188
Някъде много назад писах за Робърт Максуел, приет и   унас като тежък бизнесмен, поправиха ме , че Максуел е жена. Сега се появиха публични данни ,че му е дъщеря.  Събрали са се с Епстейн  , подушили са се. Интересно защо чак сега изтича информация, като  доста време мина от разкритието.
 За мен са били две нива - бизнес, пари, без уточнение дали законен    или не толкова, и  това може да се дели,  и втората линия - развратната, да задоволяват  и  "разхлабват" присъстващите много известни,  и същевременно събират компромати за тях и държат зависими.
 То било въпрос на престиж да си на острова. Докато се усетиш или те накарат да се усетиш.

# 189
Стана една голяма говорилня. Сара е искала 500 000, за да осигури достъп до Андрю-това е свързано по някакъв начин с Епстийн или по принцип жената си е правила такъв бизнес за нея си?!

# 190
  • София
Винаги се е знаело, че Гилейн е дъщеря на Робърт Максуел, който има и връзки с БГ.

# 191
  • Glasgow
Стана една голяма говорилня. Сара е искала 500 000, за да осигури достъп до Андрю-това е свързано по някакъв начин с Епстийн или по принцип жената си е правила такъв бизнес за нея си?!
каквото съм чела преди покрай този скандал с 'фалшивия шейх'- не е свързано с Есптийн, този 'шейх' е журналист под прикритие, по късно съден, медията не съществува вече. Ама то вече знае ли се кой с кого е свързан...

# 192
Друга от изнасилените жертви била изнасилена в хотелска стая. Първо били на парти заедно, после имали доброволен секс и после той си пъхал пръстите във влагалището й, докатот я е спяла и е направил 13 филма в период от 12 минути как го прави. Също е снимал и влагалището й.

На друга от жертвите е направил 5 видеа в рамките на 17 минути как й пипа половия орган. На първото видео може и да е била будна, но на другите е изглеждала спяща.

Друга от жертвите пък се запознала с него като имали съвпадение в Тиндър, докато Мариус и Хокон били на почивка в Лофотоен. Тя поканила Мариус и Хокон на филмова премиера и след това Хокон се прибрал в хотела, а Мариус и жертвата отишли на парти. Първо правили доброволен секс няколко пъти и после тя се събудила от това, че Мариус правил секс с нея, докато тя е спяла. Но преди да я изнасили, докато спи, е снимал половия й орган в 1 видео.

Значи първата е била изнасилена в мазето под апартамента, където живеят Хокон и Метте-Марит, втората в хотелска стая, третата в Лофотен, а четвъртата на някакво парти в Осло.

Скрил бил видеата в криптираната апликация Photo Vault така, че да не са достъпни за други.

Ребека, жертвата от Фрогнер, която е душил и й потроши апартамента е тази, която Мариус е заплашвал с нож в неделя. Той все още има забрана да се среща с нея, ама явно двамата се срещат и тя даже е била в апартамента му под наем в Осло. Да се чуди човек чий го дири там тя.
Тя е също в залата заедно с адвокатката си и седи срещу Мариус. Той често й мятал погледи, според журналисти в залата, а тя е била очевидно притеснена да е там.

На въпрос на съдията към Мариус какво работи, той е отговорил ''Нищо''.

Една от жертвите е известната тук Лини Майстер. Мисля, че тя е тази, която беше изнасилена в мазето под жилището на Хокон и Метте-Марит след като тя и нейни приятелки са били поканени от Мариус и негов приятел да продължат партито в Скаугюм. Описва се, че първо са се целували и са правили доброволен секс в тоалетната, но тя е прекъснала акта. По-късно същата нощ той се е снимал как прави сексуално действия.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 13:32 от Fenris

# 193
Сара обаче е много по-неадекватна, много по-нагла и алчна, много по-безскрупулна отколкото британската преса някога я е описвала. През годините понякога съм си мислила дали е възможно да са преувеличавали, ама тези изтекли мейли показват, че дори не сме подозирали колко ужасен човек е. От отношението към дъщерите си, вкл да мъкне още тийнейджърки дъщерите си 5 дни след излизането от затвора на осъдения тогава престъпник; до липсата на лоялност към Андрю и КС; през постоянното просене на пари, мазнене, придаване на фалшива важност.

Но най-голямата изненада лично за мен е мълчанието на Хокон и още по-зле непрекъснатото оказване на публична подкрепа към Мариус. Също така това, че използват Ингрид-Александра, за да си чистят имиджа - и Хокон, и Метте, и този на изнасилвача. Не виждам друга логика освен да има сериозни компромати срещу Хокон и той да е превел глава и да играе по свирката на Метте, иначе ще загуби престола...

# 194
И Хокон, и Ингри са пълнолетни, носят отговорност за решенията си, които може и да им струват короната. Мамчето нищо не губи, ще се върне там, откъдето е тръгнала в най - лошия случай, но ще повлече и тях.

Общи условия

Активация на акаунт