Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 21 446
  • 373
  •   15
Отговори
# 360
Да, русото момче с дългата коса е Мариус. Снимките са от 2012 година. Значи той е бил на 15 години някъде. Точно по времето, когато майка му е питала Епстейн дали пасва за 15-годишно момче да има плакат на стената в стаята си с 2 голи жени със сърф.

# 361
  • Някъде там
Прекрасни и дамите са слънца 🥰
Много готини бяха, как се открояваха сред публиката на трибуните до тях.

И клипче са качили.
https://www.instagram.com/p/DUbvr-fDJWr/
И гърците

Днес това бонбонче става на една.

Дано пуснат снимка. На батковците имаше.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 09:06 от daviz

# 362
  • Glasgow
Прабабата на Камила, Алис, която е била любовница на Едуард VII до смъртта му (и със знанието на Александра). Приличат си малко

Онзи ден имаше в централните новини репортаж, Чарлз и Камила на визита някъде в Англия и един възрастен господин го попита за Андрю. Двама полицаи го премахнаха от публиката. Нито изглеждаше опасен, просто зададе въпрос. На Стармър постоянно му задават неудобни въпроси по визитите, никого не премахват. Ето този възрастния господин с шапката

# 363
  • Някъде там
Инес на 1 годинка. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 12:12 от daviz

# 364
Херцогинята на Единбург се присъедини към спортистите на отбора по параснопорт на въоръжените сили по време на състезанието им в Мерибел 🇫🇷 .

„От момента, в който тя пристигна на снега, беше ясно колко много наистина се радва да се срещне със спортистите, да чуе историите на Суифти и да отпразнува постиженията на всички. Нейната топлина, любопитство и насърчение означаваха света за тези спортисти на AFPST.

# 365
Сладурче. Май ми прилича на повече на майка си, отколкото на таткото.

# 366
Много сладко е шведското бебе.
Относно Чарлз аз пък попаднах на материал, че се бил пошегувал публично нещо за Андрю. Но не видях подробности. Според мен, той едва ли би.избегнал отговор по темата, но и да е станало, както Жокер е написала-ми, няма нищо, просто постъпмат като другите. Ей ги норвежците - над нещата, ще кажат нещо, ама ...друг път. 😁

# 367
  • Някъде там

Сладурче. Май ми прилича на повече на майка си, отколкото на таткото.
А според мен тя и Александър са на Карл-Филип, а Габриел и Юлиян на София.
Сладурчета са всички.

Скрит текст:

Максима отново с хубава прическа и костюм. Амалия е хубава, но цвета не е моето.

С тяхното оранжево в пъти по добре. 

# 368
Хубави са холандците в оранжево-създават настроение. На мен всички деца на Карл Филип ми приличат на жена му. 🙃

# 369
  • Fire & Blood
А за мен Амалия е копие на майката на Вилем, бившата кралица Беатрикс. Алексия е мини ми Максима, а Ариане е одрала кожата на баща си.
Момчетата на Карл Филип са на София, а малката на татко си. Той пък прилича на майка си Силвия, която като млада е била много красива жена (не казвам, че сега не е). Та очаквам като порасне малкия бонбон да стане и тя красавица.

# 370
Много сладко е шведското бебе.
Относно Чарлз аз пък попаднах на материал, че се бил пошегувал публично нещо за Андрю. Но не видях подробности. Според мен, той едва ли би.избегнал отговор по темата, но и да е станало, както Жокер е написала-ми, няма нищо, просто постъпмат като другите. Ей ги норвежците - над нещата, ще кажат нещо, ама ...друг път. 😁
За разлика от норвежците Чарлз ПОКАЗА какво мисли за Андрю и неподходящите му контакти. Всичко, което е в правомощията му е направено. Какво има да обяснява повече. Още повече на очевидна провокация.

# 371
  • Glasgow
Той Чарлз може и да е искал да отговори, но не му дадоха шанс, директно отведоха дядото. Преди няколко дни репортер попита Камила дали иска да каже нещо на жертвите на Епстийн, там нямаше полицейска намеса, Камила просто подмина.

# 372
Никой не е длъжен да се обяснява на някакви случайни хора дето са отишли нарочно да провокират.
Какво се очаква да започнат да се обясняват и да дават изявления на случайни хора? Така преди провокираха и Уилям като излезе книгата на Хари и той подминаваше и по-добре.
Виждаме норвежците с какви тъпи оправдания минават, по-добре да бяха мълчали или ПР-те им да си бяха свършили работата като хората поне и да им напишат нещо смислено.

# 373
  • Glasgow
Попадна ми един материал с Ан на Олимпийски игри през годините, и загубих линка 🤦🏻‍♀️ две снимки успях да снимам, които ми харесаха

тук със Зара

Общи условия

Активация на акаунт