Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 7 766
  • 115
  •   25
Отговори
# 60
# 61
# 62
В Милка и Кауфланд с бележки над 60 лева спечелих шкаф пълен с шоколади и орео и поредните качени кг Simple Smile

В нас сладкото е на почит - регистрирали сме бележки на обща стойност 92,06Е. Тези с кроасаните са си отделно - само за кроасанската игра Sweat Smile Имаме останали само няколко шоколада, пълен шкаф със сладко - никакъв шанс да се задържи.
Мда - и награда няма - за кой ли път Thinking

# 63
Не ми прати СМС от Милка 😞

Много често СМС отива в СПАМ на СМС. Проверете там.

# 64
Не ми прати СМС от Милка 😞

Много често СМС отива в СПАМ на СМС. Проверете там.
Няма в спама.
Пробвах регистрация пак и пак няма смс.

# 65
Може да сте объркали някоя цифра от телефона. Направете нова регистрация 😊

# 66
Европът носят бутилките от играта на Девин от първата седмица (голяма суша няколко месеца).

# 67
  • София
И при мен няма смс от Милка.

# 68
И аз съм капо в милка, ама там хич не ме обичат, доста трудно печеля нещо от тях. Успешен месец на всички и нека всеки спечели каквото му е на сърце.
Манифестирам 9 награди този месец, ще се включа в повечето игри , да видим !

# 69
Много се дразня на тия игри във Фантастико със скреч карти! Всеки път трябва изрично да си искам карта, те пък все нямат точно в момента, ако имат е на друга каса, опашката зад мен пуфти и нервничи, после пък чашите им не са налични… Всеки път разправии, направо ми се отщява, толкова ли е трудно да я направят играта с касови бележки?!? Да не говорим колко много карти остават накрая при касиерките с които да разполагат, защото масово хората не си ги искат…

# 70
  • При децата ми
Честит месец на любовта и виното! Бъдете опиянени от любов! Heart Wine Glass

Да е късметлийски новия месец и да донесе на всеки желаните награди! Flowers Four Leaf Clover
Януари месец изпратих с едни чорапи от 7 days! Smile Надявам се новия месец да е по-благосклонен от януари.

# 71
Петя, напълно съм съгласна с вас. Сега още не са заредили карти, а утре няма да имат чаши. Все едно си престъпник и правиш нещо нередно или срамно. И за удобство работят две каси, а едната е от Марс.
Неделина, и аз манифестирам за награди, ако то игри няма Simple Smile

# 72
  • Пловдив
Ако става въпрос за чашите на кока-кола, според мен и самите организатори не действат адекватно. Правиш игра до 15 февруари /ако не бъркам датата/, в участващите обекти оставяш карти, но не доставяш достатъчно чаши. Щом не останат, значи не са стигнали.
Не само касиерките са виновни.
Включвам се в рафаело, бира през зимата няма кой да пие, тия сладкотии ги избягвам /Милка, морени и т.н./, само памперс ще уважа, има за кого да се купува.

# 73
Аз имам същия опит с Фантастико И всеки път ги карам да търсят карти и се разправям не мога наистина да разбера какъв е толкова проблемът. Другото място което редовно ми се случва това е информация на kaufland...

Петя, напълно съм съгласна с вас. Сега още не са заредили карти, а утре няма да имат чаши. Все едно си престъпник и правиш нещо нередно или срамно. И за удобство работят две каси, а едната е от Марс.
Неделина, и аз манифестирам за награди, ако то игри няма Simple Smile

# 74

Общи условия

Активация на акаунт