Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 9 727
  • 133
  •   14
Отговори
# 120
  • оттам, откъдето започва България
За играта без покупка се получава СМС.

# 121
Аз след чакане на смс в продължение на час, рестартирах страницата на Милка и въведох отново данните си. Получих двата кода едновременно.

# 122
  • Бургас
Аз вече 3-4 пъти пробвам, но не се получава.
Въвеждане на данни, рефреш, каквото се сетиш - без успех.

# 123
  • София
Аз вече 3-4 пъти пробвам, но не се получава.
Въвеждане на данни, рефреш, каквото се сетиш - без успех.
В блокираните смс видя ли? При мен, Милка отиваха винаги там, докато не ги махнах от списъка за спам.

# 124
Да не би да са свършили шоколадите?

# 125
  • Бургас
Няма и блокирани смс- и
Накрая ще пробвам с регистрация на номера на малкият ми син.
Да видим, какво ще стане!

Да не би да са свършили шоколадите?
Е,тогава вече ще станат за смях! Обявяваш игра, а нямаш награди!

# 126
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз опитвам да регистрирам в играта с покупка и се бъгва страницата точно когато цъкна на бутона регистрирай се....Може да има някакъв технически проблем.

# 127
  • София
https://www.game.milka.bg/neighbors
https://www.game.milka.bg/docs/rules
Правила за участие в Промоцията без покупка
Скрит текст:
Всеки участник може да играе в играта и да се регистрира максимум 1 път. Играта се провежда до 22.02.2026 г.
IX. Награда:
Седмични награди: 5000 бр. подаръка изненада, включващи 2 бр. Milka Alpine Milk шоколад 90g.
Х. Теглене на наградата:
Разпределението на периодите за теглене на седмична награда на Промоцията (Играта) е както следва:
Период 1 – 1.02. – 8.02.2026 г. (8 дни), тегленето се извършва на 9.02.2026 г., за този период са предвидени
 общо 1 666 подаръка изненада, включващи 2 бр. Milka Alpine Milk шоколад 90g.
Период 2 – 9.02. – 15.02.2026 г. (7 дни), тегленето се извършва на 16.02.2026 г., за този период са предвидени общо 1 667 подаръка изненада, включващи 2 бр. Milka Alpine Milk шоколад 90g.
Период 3 – 16.02. – 22.02.2026 г. (7 дни), тегленето се извършва на 23.02.2026 г., за този период са предвидени общо 1 666 подаръка изненада, включващи 2 бр. Milka Alpine Milk шоколад 90g.
Тегленето на печелившите участници за седмична награда ще се извърши сред всички участници, изпълнили условията от т. VIII, чрез специално разработен за целта софтуер.
 Печелившите участници ще бъдат обявени до 48 ч. от момента на изтеглянето на https://game.milka.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.
------------------------------------------------------
Игра в Инстаграм
Всички спечелили награда от Промоцията без покупка, ще имат възможност да участват
в Instagram Giveaway за спечелването на 1 от 3 електронни ваучера за вечеря от Glovo
на стойност 100EUR. Период на Giveaway играта: 01.02.2026 г. – 29.03.2026г.
Официални правила на Instagram Giveaway тук https://game.milka.bg

# 128
  • София
Аз регистрирах бележката и когато трябваше да избера за ваучер или продукт искам да участвам , рефрешна и нищо не стана. Сега опитвам пак да регистрирам - и ми казва ,че вече е  регистрирана бележката.

# 129
Как ще свършат шоколадите,като това е томбола и ще теглят печеливши. Няма да дават на всеки Grinning

# 130
Аз регистрирах бележката и когато трябваше да избера за ваучер или продукт искам да участвам , рефрешна и нищо не стана. Сега опитвам пак да регистрирам - и ми казва ,че вече е  регистрирана бележката.
Няколко пъти ми се е случвало, много е неприятно. Звъняла съм два пъти и ми казват, че при тях излиза, че 1. съм играла за мментната награда и не съм спечелила, респ. точките са пренасочени, а 2я път, че съм избрала направо да играя на голямата награда.

# 131
Инкр мен ми се случи. Звънях и на мен казаха същото. Не печеля моментна и участвам сшза седмичната. До сега никога нищо не съм печелила от игра с покупка на Милка, но все се пробвам. Този път ,ще е само веднъж.

# 132
# 133
Подарявам минути безлимитни 24ч. А1-
ако иска някой ЛС

Общи условия

Активация на акаунт