Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 26 109
  • 366
  •   26
Отговори
# 315
В Нескафе участват NESCAFE 3in1, NESCAFE 2in1 или NESCAFE Капучино.
От 3 участия в Милка-нищо,3:0 за Морени,Кроасаните съм с над 15 участия,там дори и чорапи няма.2:0 за Престиж.Спечелих 2 шоколада от Милка.Първа награда за годината.Благодаря на съфорумката за споделянето💜
Това все едно аз съм го писала. Буквално 1 към 1 са и моите непечеливши участия. На всичкото отгоре куриерът ми донесе двата шоколада в течно състояние, но няма да го хейтя, понеже беше любезен.😁

# 316
Някой може ли да ме ориентира къде да търся печелившите от Киндер?
Че малката ми е на ръцете и ми дърпа телефона и не мога да търся. Ще бъда много благодарна за помощ

# 317

Току-що и аз

# 318
# 319
  • Пловдив
Печеля два билета + пуканки за "брънч за начинаещи"
Взех си шоколадите.

# 320
Няма още изтеглени Simple Smile сигурно утре
Някой може ли да ме ориентира къде да търся печелившите от Киндер?
Че малката ми е на ръцете и ми дърпа телефона и не мога да търся. Ще бъда много благодарна за помощ

# 321
Взех си шоколадите.

Здровейте къде играете за билети?

# 322
И аз най-после да се разпиша с първа награда  тази година от безплатната игра на Милка шоколадите ,вчера получих СМС,от другите игри-никъде нищо.Честито на всички печеливши и късмет на всички в игрите!

# 323
Взех си шоколадите.
Здровейте къде играете за билети?

В момента в инстаграм има доста игри точно за тази комедия.

# 324
  • София
И моя шоколад дойде . Имам проблеми с PG и регистрацията на една бележка , на нея има Always  и Памперс и не желаят да я признаят"регистрацията е била отхвърлена поради използване на един и същ банков акаунт при повече от едно участие, което не отговаря на условията на кампанията." С 3 различни бележки , на 2 различни акаунта . Чакам отговор къде в правилата пише , че трябва да са платени от различни хора продуктите.
Аз си разделям покупките и ги плащам кеш.
Всяка покупка на отделна бележка.
Досега не съм имала проблем с бележките в PG.

# 325
И аз нямам , но ето че намериха проблем с най-глупавия довод, три пъти съм чела правилата. За играта на Always  приеха бележката Laughing До сега за мен бяха честни организатори , въпреки че спряха да качват печелившите.Втори ден въпроса ми е без отговор , къде в правилата го пише това ? Ще чакам още ден и после ще видя.

# 326
  • Варна
За книгата от розали благодаря на двете съфорумки за отговорите! Аз им бях писала 2-3 дни преди срока, днес писах на главната редакторка. Дано имам късмет и си получа книгата.

# 327
Току що и аз уцелих чантата от кк

# 328
За PG разбирам че от различни профили качвате една и съща бележка за различни игри? Защо просто не я качите от един профил? Това не би трябвало да е проблем.

# 329
Може ли линк към тази игра, защото не я намирам. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт