Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 27 014
  • 377
  •   6
Отговори
# 360
  • у нас
И най-много да си тръгнеш с някой закупен продукт, който ще изплащаш дълго време.

# 361
Няма начин, не и с това майчинство 😃

# 362
Късно видях играта без покупка на Милка, попълвам данни, но не получавам смс, дали се е запълнил лимита за шоколади, има ли друг с подобен проблем?

# 363
Играта е седмично теглене.
Ако спечелите ще получите смс другия понеделник.

# 364
  • Бургас
Лелееее,много се зарадвах! Изобщо не очаквах!
Току що спечелих карта с 100 евро от МОРЕНИ !
Казаха, срок за доставка до 45 дни!

# 365
Здравейте, опитвам се да регистрирам в играта на морени,като накрая ми изписва да въдеда код от смс, но код нямам.
Какъв е проблема Confused

# 366
Тези, които не получават код за валидация на Морени и Милка-вижте в папка спам или проверете блокираните номера.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 18:21 от Обичам те!Благодаря!

# 367
Звънят от Киндер с награда съм .Много се радвам ,ще зарадвам и  малкият.

# 368
Пристигнаха и при мен шоколадите 😊. Други награди не искат да ми се падат засега...

# 369
И аз получих шоколадите! 🥰 Много бързи този път.

# 370
Здравейте, днес взех шоколади милка, от билла, обаче не успях да си намеря бележката вкъщи за да я регистрирам в играта, знаете ли дали някъде в апп-а я има, защото ми маркираха приложението но не намирам електронна бележка (както в приложението на кауфланд)

# 371
  • София
Здравейте, днес взех шоколади милка, от билла, обаче не успях да си намеря бележката вкъщи за да я регистрирам в играта, знаете ли дали някъде в апп-а я има, защото ми маркираха приложението но не намирам електронна бележка (както в приложението на кауфланд)
Няма електронни бележки.

# 372
Еее всички ядете шоколади,а аз само преглъщам!От ст.загора някой получил ли е,че нямам още!

# 373
  • София
Не намирам играта на Киндер Simple Smile) В Морени опитах, но нищо. Този път и шоколад не искам, на режим съм .

# 374
Не намирам играта на Киндер Simple Smile) В Морени опитах, но нищо. Този път и шоколад не искам, на режим съм .
https://www.kinder.com/bg/bg/xp/kinderchocolateplaymobil/lead/register

Общи условия

Активация на акаунт