Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 29 561
  • 406
  •   26
Отговори
# 390
Честито на всички, които успяха с тези награди. И миналият път, и сега с по над  15-20 опита не се класирах. Здраве да е!

# 391
  • Ямбол
И моят шоколад дойде в Ямбол, но на ММ не са доставени още.Rolling Eyes Може би по номер на теглене да ги пращат. Simple SmileRolling Eyes

# 392
По колко карти се падат на ден от Морени?

# 393
По колко карти се падат на ден от Морени?

Мисля, че 3.

# 394
  • София
Не знам дали е споделяна - игра на Нивеа в Лидл от понеделник - 16.02.2026 г.

Играта се провежда в периода от 16.02.2026 г. до 15.03.2026 г., като участващи обекти в
Играта са всички търговски обекти на Lidl България на територията на Република
България, в които се продават продукти с марката „NIVEA“. В играта може да участват
всички потребители, закупили продукти с марка „NIVEA“ на стойност минимум 8,99 €/
17,58 лв. с ДДС, закупени от търговски обект на Lidl, от който са закупени.

Наградите, които може да бъде спечелени в настоящата Игра са 1 брой ваучер за Зимен
уикенд за двама в хотел Орловец в планински курорт Пампорово* или 1 от 20 броя
ваучери за пазаруване в Sport Depot, всеки от които на стойност 125 €/ 244,48 лв.

https://www.nivea.bg/faststart

# 395
Дъщеря ми получи шоколад, без да получава смс ,че е спечелила. Току-що ги взех. Споделих с куриера, защото нямам готино съседи за споделяне 😅. Мило, му стана на човечеца( да дядо беше както вече се обсъждаше😁) на мен също.
Тъжно е,че толкова възрастни хора трябва да работят, вместо да се радват на старините си.

# 396
Не мога да си намеря мнението, за да добавя, хубавичка е хладилната чанта, размер ~ 30х20х15 😊
Скрит текст:

# 397
  • Плевен
Споделям една прекрасна инициатива на Гората.бг  за жителите на гр. Плевен и околностите му, както и за тези от Вас решили да го посетят/гостуват в деня на един от най-прекрасните български празници - Трифон Зарезан (14.II.2026 г.) с подаряването на  65 000 медоносни и медоносни-плодни дръвчета, в подкрепа на пчелите🐝, пчеларите и природата, като ги раздава директно на всеки желаещ.
Цитат
🟢 Гората.бг, ще подари 65 000 медоносни и медоносни-плодни дръвчета, в подкрепа на пчелите🐝, пчеларите и природата, като ги раздава директно на всеки желаещ.
🟢 Ще подаряваме медоносни - липа, бяла медоносна акация, медоноснa върба, медоносен бряст, медоносна спирея, медоносна гледичия, медоносен кестен. ПЛОДНИ-медоносни🐝 - кайсия, дюли, ябълки (подложка), махалебки (дива череша), вишна. А също дъбове за манов мед, люляци и др.
🟢 ЩЕ ПОМОГНЕМ НА 🐝🐝 И ПЧЕЛАРИТЕ с над половин милион медоносни дървета, само тази година и поредните 65 ХИЛЯДИ ДРЪВЧЕТА са на пчеларското изложение в Плевен.
🗓 СЪБОТА - 14 февруари 2026 г.
🕝 от 10:30 часа
📌На пчеларското изложение, на паркинг на Търговски център "Мания тауър" до автогарата (бивш хотел Плевен), локация: https://goo.gl/maps/JZ9Uu7i4g7oLtxeN6
🟢 Съхранявайте правилно до засаждане (корените винаги влажни, най-добре закопани в почва и на студено). Засадете максимално скоро и поливайте редовно!
🟢 Да, ще може да получите по колкото искате дръвчета - 20, 50, дори 100 или колкото можете да засадите. За липи и акация - няма да има ограничения. За плодните - до 5 от всеки вид, ако има голям интерес, за да стигнат за всички.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 15:31 от Айгюл

# 398
Играта на Jack Daniels със скреч карти в Кауфланд

https://www.jd-promo.com/terms-and-conditions

# 399
Втора награда за годината,от Хайнц ми звъннаха,резерва съм изтеглена в декемврийската им игра за куфар ✈️🧳🥳.

# 400
Здравейте ....на някой случвало ли му се е ...регистрирам КБ с кроасани Милка и не можах да избера за какво да играя ,беше замъглено одеалото.....,

# 401
Здравейте ....на някой случвало ли му се е ...регистрирам КБ с кроасани Милка и не можах да избера за какво да играя ,беше замъглено одеалото.....,
При мен така стоят чорапите след като ги спечелих.Може да си проверите в регистрациите дали не сте спечелила.
Днес получих имейла за сака от Коса кола.Има нова форма за попълване на данните.

# 402
  • София
Май изпуснах шоколадите - някой ми звънна, докато говорех и затвори. Върнах обаждане веднага, никой не вдига, обикновен мобилен номер. Здраве да е!

# 403
Аз спечелих ,но с моя номер ,а сега регистрах Мм , нали при спечелване пращат Смс ,
Нещо стана ама ....не знам дали мога да звънна някъде да питам ...

# 404
И аз днес си получих шоколадите.Наистина са много бързи от ''Milka''.

Общи условия

Активация на акаунт