Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 75 360
  • 941
  •   5
Отговори
# 645
  • Nesebar
До сега никога не съм имала оплаквания от Европът ,ама сега нямам думи нямат офис в града ни и майка ми поручава съобщение ,че има пратка и да отиде в офиса им е за 2 шоколада по 30 км в посока просто съм потресена ,че и срок за получаване има.

# 646
  • Велико Търново
До сега никога не съм имала оплаквания от Европът ,ама сега нямам думи нямат офис в града ни и майка ми поручава съобщение ,че има пратка и да отиде в офиса им е за 2 шоколада по 30 км в посока просто съм потресена ,че и срок за получаване има.
Пишета на организатора на Милка.

# 647

Влизам със същото оплакване, писах имейл на Европът и на Милка в Инстаграм, да видим..

# 648
  • Елхово

Престиж с Интерлогистика Heart Eyes

# 649

От втората седмица ли е ?

# 650

Много готин!
Как съм му хвърлила око, но уви от Престиж и Нестле и на челна стойка да регна бележките, пак няма да ме изтеглят Sweat Smile
С колко касови бележки си участвала?

# 651
  • Елхово
От 02.02 е смса!

# 652
И аз получих смс от Европът и звъннах на Милка да се оплача. Нямам намерение да търся офиси в промишлената зона при положение, че са длъжни да доставят. Иначе да те известят, че ще дойде куриер не могат, ама да ти пратят смс сам да си вземеш пратката могат.

# 653
  • София
Скрит текст:

Влизам със същото оплакване, писах имейл на Европът и на Милка в Инстаграм, да видим..
Пишете им във ФБ
https://www.facebook.com/milka.bg
или по телефона
Скрит текст:
МОНДЕЛИЙЗ БЪЛГАРИЯ ООД
УЛ. БИЗНЕС ПАРК СОФИЯ N.1, СГРАДА .3, ЕТ.4
телефон на потребителя: 0800 13 500
(безплатен от цялата страна)

# 654
В иг ми е по-лесно, казаха, че ще проверят. Simple Smile

# 655
  • София
По-скоро проблема е с конкретните служители / офис на Европът според мен.
На мен ми направиха много добро впечатление, звъннаха, казах че не съм на адреса. Попитаха ме в кой ден ще ми е удобно да доставят, или искам ли да сменя адреса за доставка. Много отзивчиви! За гр. София

# 656
При мен дойдоха шоколадите обаче беше куриер Експрес уан и бяха пратени в офис на изи пей. Получих съобщение на вайбър. гр. София

# 657
За град Варна също донесоха шоколад на дъщеря ми и дойдоха по наша молба на следващия ден, защото бяхме на работа, но днес аз получавам смс ,да отида от офис да си ги взема. Според мен това сега го е решила фирмата, защото им се вижда нерентабилно да разнасят по 2 шоколада. И аз ще пиша във ИГ,че ми е по-лесно, отколкото да звъня.

# 658

Оле много як, аз имам от предишната игра, ама този е страхотен. Изкуших се да напазарувам, да се включа.

# 659
Какво означава нерентабилно, платено им е за доставка до адрес, да звъннат един телефон преди да тръгнат и да проверят има ли кой да получи пратката. Ние ли да ги учим как се прави!

Общи условия

Активация на акаунт