Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 6 272
  • 254
  •   9
Отговори
# 45
  • София
Затова и не участвахме известно време, казваха, че нямаме пари и не си заслужава. Аз се зарадвах, че пак са решили да сме част от Евровизия.

# 46
През някои от годините, в които не участвахме, наистина БНТ беше в затруднено финансово положение, но в други причината си беше, че шефът смята, че Евровизия му е под нивото.

# 47
Относно фалшивото пеене… все си мисля, че феновете на конкурса си научават студийните версии и имат свои фаворити още преди май месец, тоест вече са решили кого ще подкрепят. Едно по-фалшиво пеене едва ли ще им промени избора в последния момент.

# 48
И аз възприемам определението Шиши като намек за огромната власт на Армутлиева. По мои наблюдения през годините - повечето и изпълнители в началото на кариерите си се представяха с изключителни гласове , много непосредственост и шантавост в хубавия смисъл на думата. След което попадат при Армутлиева и се започват вторичните парчета - тъпи текстове на български, много компютър в студио, елементарен кей - поп с елементи на чалга и малко по - малко те губят индивидуалностите си. Аз харесвам Дара, но мисля, че тя се превърна в продукт и се загуби като Артист под стайлинги, онче бончета и пр. А тя имаше супер капацитет. От друга страна Михаела Маринова е много работлива и послушна - тя разви гласа си, за сметка на по - малкото си обаяние, обаче пък за нея няма и композитор, който да и напише нещо качествено... То за кой ли има? Верджиния Рекърдс е болна от власт, а отдавна не произвежда нищо като хората - ей така да го запееш и да ти напълни душата. Скромно мое мнение.

# 49
  • София
Сега в новините на БНТ обясняват какъв голям опит за манипулация е имало, над един милион гласа.

# 50
С друго мнение съм за Вирджиния, артистите им произвеждат едни от най-популярните парчета. Дара прави по 1-2 хита годишно. Дуета на Михаела Маринова с Кристиян Костов също ми хареса. Дара Екимова избухна в последните 2-3 години, като дуетът ѝ с Тино беше едно от най-добрите неща за 2023-та изобщо.

Впрочем, Тино е изпълнител, който с удоволствие бих гледала на Евровизия.

# 51
Сега в новините на БНТ обясняват какъв голям опит за манипулация е имало, над един милион гласа.
Затова при втория тур не са показали броя гласове и ще си търсят правата от всеки, който разпространява фалшиво класиране.

# 52
  • Варна
Не гласа, опита

# 53
Статията за "Шиши" е отвратителна!🤐 Независимо какво точно се има предвид.
Не мисля, че публиката на Евровизия изобщо се вълнува дали Дара тежи с 5 кг повече или по-малко, върху други неща трябва да се концентрира, за да е в топ форма за конкурса.🙂
Относно недоволните - винаги ще има недоволни, когото и да изберем. И винаги ще има мнения, че има манипулации...😀

# 54
*БНТ разяснява организацията на зрителския вот в националната селекция за “Евровизия 2026”*

https://bnt.bg/news/*bnt-razyasnyava-organizaciyata-na-zritelski … *-345953news.html

# 55
БНТ едва ли ще си заложи репутацията, за да манипулира резултатите - тъй като няма никаква полза от това.
Хубаво е, че са дали обяснение, че всякакви теории на консперации се лансират.

# 56
Значи за пълна прозрачност остава да покажат и гласуването на всеки от журито, че май само това не се разбра Simple Smile И като гледам гласовете, се чудя как Роксана не е организирала махалата, а е останала на опашката с няма и 3000 гласа Grinning

# 57
Толкова безсмислена е тая тема, след манипулирания вот. Изобщо не разбирам, що се абите изобщо?

# 58
  • София
Винаги ще има недоволни. Който и да беше спечелил. Не може да се угоди на всички. Аз лично бях за Прея, ама ...
Пожелавам успех на Дара. Дано песента да е добра, да пасва на гласа ѝ и да ни представи добре. Hands V

# 59
Значи за пълна прозрачност остава да покажат и гласуването на всеки от журито, че май само това не се разбра Simple Smile И като гледам гласовете, се чудя как Роксана не е организирала махалата, а е останала на опашката с няма и 3000 гласа Grinning
Междувпрочем Роксана ме изненада и двете вечери. Не слушам чалга и това не е моята музика, обаче тази дама има много мощен емоционален глас, народната песен изпята акапела също ме респектира. Мисля, че тя стана жертва на предубеждението от кой жанр идва, че все на опашката я оставяха в гласуването. Ако имаше късмет съм сигурна, че нямаше да и е трудно да се справи чудесно и с други жанрове и щеше да направи впечатление на Евровизия. Кой да знае... Simple Smile
п.с.  Вота е манипулиран малко или много. Правили са се совалки и с журито. И жалко, защото самите изпълнители, пък и Дара не заслужават нещо, което наричам Пирова победа. Поне на българска земя ми се струва, че е така.

Общи условия

Активация на акаунт