Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 9 545
  • 295
  •   7
Отговори
# 165
  • Варна
Мона е жена на годината? Защо?

П.П.
Намерих защо:
Цитат
Това признание идва след поредица от впечатляващи успехи – от официалния саундтрак на "Аватар: Пътят на водата" и хитовата видеоигра Mortal Kombat, до милионните гледания на песните ѝ "Жива" и "Сила", набиращата скорост колаборация с Роби "Мале" и амбицията ѝ да представи България на Евровизия.
Rolling Eyes

Кой е Роби?

# 166
  • България
Защото така е казал... кихнал малко MoneybagMoneybagMoneybag "тати"

# 167
На предната страница се писа, че Саня и продуцента на Мона били в конфликт. Ако става въпрос за Марин, който менажира Мона, той и Саня си се следват в социалните мрежи и не мисля, че има някакво напрежение.

Марин менажира и Тино, който наскоро направи песен с Михаела Маринова, която също е от Вирджиния. В този ред на мисли, изключително глупаво би било мениджъри и продуценти да воюват, предвид колко е малък пазара. Та тези артисти работят непрекъснато помежду си.

# 168
  • Варна
Значи е друг човекът с парите, не е продуцент.
 И според мен продуцент няма да се охарчи за кална кампания, няма директни ползи.

# 169

П.П.
Намерих защо:
Цитат
Това признание идва след поредица от впечатляващи успехи – от официалния саундтрак на "Аватар: Пътят на водата" и хитовата видеоигра Mortal Kombat, до милионните гледания на песните ѝ "Жива" и "Сила", набиращата скорост колаборация с Роби "Мале" и амбицията ѝ да представи България на Евровизия.
Rolling Eyes

Кой е Роби?
Роби (Роберто Николов) е един от младите поп изпълнители. Бивш участник в "Гласът на България". Талантлив е според мен. Аз лично много харесвам песните му. Съжалих, като чух, че е отказал да участва в Евровизия. Единствената хубава песен на Мона за мен е точно песента ѝ с Роби. Хубава заради Роби. Той има и няколко песни с Молец, доста популярни са сред младото поколение.

Скрит текст:

# 170
Моята конспирация от самото начало беше, че именно предложението за Мона като наш представител е довело до това да се завърнем въобще. Даже мислех, че има и демо вече готово. Ако някой може да убеди консервативния Кошлуков, който сигурно гледа на Евровизия като на гей парад, е именно едно скромно красиво девойче, вплитащо в музиката си фолклор. Обаче БНТ винаги са изпитвали неудобство да избират вътрешно и се чудят как да се оправдават, че не са дали право на глас на данъкоплатците да се включат. После вероятно натъкмената класация на Профон, обаче така и Саня влезе в играта и 2 заблудени поп-фолкаджии, които пък сами се закопаха. Това, което обърка сметките, бяха многото залитания към народната музика, което доста обезличи Мона, и разбира се - Дара (и Михаела). Честно казано очаквах журито също да е пристрастно спрямо Мона, а то тъкмо към нея не беше толкова. В крайна сметка може и да не е бил това задкулисния сценарий. Във всеки случай случващото се в момента е отвратително, грозно и някак си можеше да се предвиди, че при отворена селекция без скандал нямаше да минем. Положението според мен трябва да е или Дара, или никой.

# 171
  • sofia
Е тя е Жена на годината в раздел Музика, на  Crazia.Не е като да са й дали Грами. А и в тази категория като се види с кого се е състезавала, не е чудно , че е спечелила.
https://woty.graziaonline.bg/2025/music

# 172
За Роби - той също бързо набра популярност, но е доста скучен по интервюта и вокалните му качества са под въпрос, доста мрънка в стил Молците. Има дуети с Тино и Мона, които са известни и влязоха в различни класации.

# 173
Не знаем с чий пари е.
Ако главния проблем е конфликта със Саня, може и Марин Колев  да се е охарчил. И да демонстрира как се грижи за артистите, които са при него. Това поне е имиджа на компанията - бутикова, която се грижи за независими артисти.

Но най-вероятно е използвал случая да си свърши работата с парите на Мона като си гони и своите цели.
Мона спешно трябва да излезе с призив да се спре хейта към Дара. Достатъчно опитен е пр-а й да разбира, че колкото повече време минава негативите ще са за Мона.

# 174
Като казахте Мила Роберт, мисля че вчера мернах във ФБ да изразява мнението си за Армутлиева - нещо негативно беше.

# 175
От фирмата на Графа "Монте мюзик" (не е само "Вирджиния рекърдс" доминиращата музикална компания).
Има дуети с Тино, с Мона... и солови песни. Аз харесвам Роби и Тино.
всички са в тези дошли и спонсорирани от чужбина (Щатите) организации, и все по модел на Hillsong (случая с Пробуждане) или директно дъщерни, ребрандирани на Hillsong (каквато е Зое)? С пастори американски семейства, на които проповедите им са на английски, с преводач на сцената?
Това с американските пантори и преводачи е при Zoe. В "Пробуждане" са Максим Асенов и чат пат жена му. (Макар че е нелепо... жена-пастор, ама това е друга тема и не е за обсъждане тук). Максим Асенов е започнал по модел на американците.
Като чуя/видя българщина и ценности, получавам уртикария.
И аз.

# 176
  • България
За Роби - той също бързо набра популярност, но е доста скучен по интервюта и вокалните му качества са под въпрос, доста мрънка в стил Молците. Има дуети с Тино и Мона, които са известни и влязоха в различни класации.
Роби пак е една смесица от регетон, чалга и речтатив. Много скучен изпълнител с бозички.
Тино има харизма, за предпочитане е.

# 177
  • Варна
Мерси! Харесвам дуета с Тино, не бях обърнала внимание на другия певец, нито съм запомнила името му. Песента е много приятна.
На Тино тембъра му е, все едно ми маже ушите с шоколад. Joy

Извинете за оффтопика.

# 178
  • София
Заради тазгодишния скандал очаквам следващата година куцо, кьораво и сакато да се облече с носия. Дет метъли, рапъри, DJ, джаз изпълнители ще се увиват с червения пояс, за да спечелят доверието на публиката, която ще изпадне в когнитивен дисонанс кой от изпълнителите е по-традиционен от традиционното. Единствено блек метълите няма да получат широко одобрение, защото няма да се разбере от публиката защо Катерина Мома е завързана с червено-бели вериги към пентаграма-сурвачка.

# 179
Догодина Иво Димчев без никакви такива читалищни концерти и гласувания. Пък ако ще и патриарха и всичките църкви, дето се споменаха в темата, да се обявят против. 😄

Общи условия

Активация на акаунт