Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 8 712
  • 274
  •   22
Отговори
# 180
Абсолютно, сто пъти по-добре е да си избират сами и хич да не ги разиграват тези циркове и публично разчистване на сметки.

# 181
Догодина Иво Димчев без никакви такива читалищни концерти и гласувания. Пък ако ще и патриарха и всичките църкви, дето се споменаха в темата, да се обявят против. 😄
То ако девойките се хванат за косите барабар с продуцентите им, може и тази година да стане, ако човека няма вече заети дати из Европа по времето на Евровизия. Поне с Димчев, имаме шанс да влезем в  челната петорка, ако не и да спечелим. Пък и си мисля, че ако случайно невероятното се случи, че някак той да участва тази година, и пари ще се намерят бързо и концепцията ще е оригинална за представянето. Ех мечти...

# 182
  • България
Догодина Иво Димчев без никакви такива читалищни концерти и гласувания. Пък ако ще и патриарха и всичките църкви, дето се споменаха в темата, да се обявят против. 😄
На мен от три дни ми е в главата "Slut" и си я припявам без да съм я слушала в последните 10 дни.
Скрит текст:

# 183

Аз МНОГО харесвам Иво Димчев и съм го гледала много пъти (концерти и представления, както и филмът In Hell With Ivo). Силно се надявам да има шанс да ни представлява, но като гледам разрастващия се shitstorm, мога са си представя, че няма да му се занимава. Той е и изключителен индивидуалист, та трябва да го оставят сам да представи песен и концепция за изпълнението на сцена. Аз не вярвам БНТ да са склонни на това, имайки предвид как организираха селекцията. И тъй като подозирам, че Иво може да реши да се развихри креативно, аз бих се и притеснила малко как би се представил, тъй като изкуството му.. не е комерсиално Sweat Smile От друга страна пък със сигурност би било паметно Joy

# 184
При наличието на толкова набожни изпълнителни тази година съм изненадана, че патриархът не беше в журито.

# 185
Аз имам малко по-различна теория и тя е, че хората около Мона се опитаха да експлоатират некадърността на БНТ и да изберат нея. От БНТ се усетиха, но реагираха неадекватно чрез манипулиране на оценките на журито и от омазването им пострада Дара.

---
Встрани от темата за Дара в частност и по обширната тема защо трябва да участваме на Евровизия: песни на половината артисти, че и на неучастващи в селекцията, ми влязоха трайно в плейлистите. Имах непоносимост към Молец заради субективни фактори, но много ми допаднаха изпълненията им. Също така допреди 3 дни си мислех, че Иво Димчев е просто шарен човек и вокалните му възможности са като на Тони Кеш от Естония, а се оказа много гласовит.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 19:44 от Clouded

# 186

Аз МНОГО харесвам Иво Димчев и съм го гледала много пъти (концерти и представления, както и филмът In Hell With Ivo). Силно се надявам да има шанс да ни представлява, но като гледам разрастващия се shitstorm, мога са си представя, че няма да му се занимава. Той е и изключителен индивидуалист, та трябва да го оставят сам да представи песен и концепция за изпълнението на сцена. Аз не вярвам БНТ да са склонни на това, имайки предвид как организираха селекцията. И тъй като подозирам, че Иво може да реши да се развихри креативно, аз бих се и притеснила малко как би се представил, тъй като изкуството му.. не е комерсиално Sweat Smile От друга страна пък със сигурност би било паметно Joy
Да може би неговото изкуство не се нарича точно комерсиално ( то това не е мръсна дума, ако се прави качествено), но пък Димчев има наистина десетки хиляди, ако не и стотици хиляди фенове из целия свят. С това не могат да се похвалят за съжаление останалите изпълнители в този конкурс. От всяко положение е оригинален и има с какво да шашне дори Евровизия. Разбира се не говоря за Баница и Водка, а за английските му парчета - жестоки текстове и музициране. Да не говорим пък за възможностите на гласа.

# 187
въобще не харесвам димчев, но мисля, че е много подходящ за евровизия.

# 188
Колко пъти виещи пенсионери снобари са имали успех на Евровизия?

# 189
  • Варна
При наличието на толкова набожни изпълнителни тази година съм изненадана, че патриархът не беше в журито.
Набожни, ама от други деноминации.

# 190
Набожни, ама от други деноминации.
Права си, щеше да има друг вид скандал тогава.

Да не съм off topic, много харесвам дъщерята на Саня Алма и ми се струва много подходящ бъдещ избор. Иво Димчев е артист в истинския смисъл на думата, живее музиката и музиката живее в него.

# 191
Да не съм off topic, много харесвам дъщерята на Саня Алма и ми се струва много подходящ бъдещ избор. Иво Димчев е артист в истинския смисъл на думата, живее музиката и музиката живее в него.
[/quote
И аз харесвам Алма - красиво момиче с въздушен глас (на живо никога не съм я слушала, така че не знам как е на сцена). Но особено ми допадна дуета и с Миро - Там- Там. Може би това е една от малкото български песни в последните години, които слушам с някакво удоволствие и дори припявам в колата.

# 192
Така беше преди години

# 193
  • sofia
Има много хубава коса.

# 194
Да може би неговото изкуство не се нарича точно комерсиално ( то това не е мръсна дума, ако се прави качествено), но пък Димчев има наистина десетки хиляди, ако не и стотици хиляди фенове из целия свят. С това не могат да се похвалят за съжаление останалите изпълнители в този конкурс. От всяко положение е оригинален и има с какво да шашне дори Евровизия. Разбира се не говоря за Баница и Водка, а за английските му парчета - жестоки текстове и музициране. Да не говорим пък за възможностите на гласа.

Оо, така е! Аз го казах в контекста на това, че Евровизия Е комерсиално и кичозно (в хубавия смисъл на думата) събитие. Димчев съм го гледала само в чужбина, тъй като отдавна не живея в България, и мога да кажа, че публиката му е международна и със сигурност впечатлява. Виждала съм виенчани да се кълчат не само на английските му парчета, но и на Баница и Водка Joy

Общи условия

Активация на акаунт