Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 10 610
  • 327
  •   5
Отговори
# 300
Мона само спечели по тук от този скандал.
Колко хора разбраха за нея, без въобще да са чували преди това, песни са се въртяли...въобще супер реклама за ново име.
Да не говорим, че за една част от аудиторията си остава ощетеното момиче на конкурса.

# 301
Ама то дори не са обидни коментарите за Мона. Някакви малко по-креативни начини да се каже "текстът на тази песен е тъп" (факт) и Мона не пя добре (факт). Не се доближава и на йота до това, което Дара отнесе.
Прави ми впечатление, че много родни артисти попадат в един балон, в който всички ги харесват и одобряват това, което правят. Заблуждават се, че са много популярни, защото имат много ТикТок клипчета с песните и фен акаунтите, а в реалност това са просто дечица под 13 години, които го правят, за да получат внимание от артиста. И като излязат на различна сцена, а не само пред собствената си аудитория, изпитват дисонанса и автоматично си мислят, че другите са нещастни хейтъри.
Ако не беше фабрикуваното гласуване и спускане на Мона отвсякъде, нямаше да я хейтят. Диа някой да я хейти?!

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:50 от Clouded

# 302
  • България
Моната:
Скрит текст:

Дара:
Скрит текст:

Моната не е стигнала до моите коментари, които биха я разплакали. Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 11:18 от ferencliszt

# 303
Ами зад гърба на Диа не стоеше никой,  организиращ гласуване, хейтене на жури и Дара. Интересно, ако зад Мона стояха само истински фенове, които са гласували за нея по симпатия, а не според представянето или въпреки него, дали те щяха да са повече от тези на Фики, например. Надали.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 11:21 от W

# 304
# 305
Дара е страхотен избор и комплексен артист. Не е като случаите с Красимир Аврамов или Каффе. Можеха спокойно да я изберат вътрешно, ако е имало първоначално намерение тя да спечели. Станалото - станало.

На 8-ми очакваме да чуем кипърското предложение по време на селекцията на Гърция, която пък селекция има много интересен фаворит, заради когото гърците са много високо при букмейкърите, joke entry е - https://youtu.be/JRvbyUQ6t-w?si=8TevkJ1m6P6ZyE3y

# 306
Не е като случаите с Красимир Аврамов или Каффе.
Каффе зле ли бяxa? Аз имам спомен, че Орлин Павлов си пееше добре. Просто песента беше леко скучновата. Но на фона на чалгата на Слави Трифонов и Софи Маринова, бяx твърдо за Каффе.

# 307
Вокално Михаела напълно засенчи Дара. А и споделеното за Гласът е доста съмнително. Много хора го писаха вече. Трябваше без селекция да кажат, че жури е избрало Дара и готово. Нямаше да има такива драми. Тази селекция само направи лоша услуга на Дара.

# 308
Откъм скандали имам предвид, с гласуването и целия скандал със спечелването им. То като цяло това положи началото на недоверието за българския зрител към всичко около Евровизия. Не бяха зле вокално, но да кажем, че в годините на Руслана и Папаризу, не бяха в крак с времето, особено за дебюта ни. Молдовците разбиха в същата година ударно.

# 309
  • България
На 8-ми очакваме да чуем кипърското предложение по време на селекцията на Гърция, която пък селекция има много интересен фаворит, заради когото гърците са много високо при букмейкърите, joke entry е - https://youtu.be/JRvbyUQ6t-w?si=8TevkJ1m6P6ZyE3y
Това чудо звучи като Гангнам стайл. Без превод е загубено. На мен лично ми е чалга, кич и неприятно. Няма го "екс" фактора на Euro papa и Еспресо Макиато.
Между двете чалги предпочитам тази:

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 12:58 от ferencliszt

# 310
Петя Бу .... голям капацитет! Един истински музикант,никога няма да изрази явно и директно предпочитание към един колега,за сметка на друг( също колега)
Но къде ти в Петя такт и деликатност.Една жена, която удря шамар на съпруга си в национален ефир....какво да очакваш друго.

# 311
Това последното съм го забравил. Кога го беше ударила? В "Музикална академия" или във "ВИП Брадър"? Вече ми се свесва всичко. Едва ли е в "Xeлс Китчън".

# 312
Запеваемо е, но някак си е много предвидимо това гръцко предложение, направо си е сиртаки с хип хоп. 😄 Ферто-то ми е по-интересно, особено накрая със смяната на стила и обратното връщане към лудостта, добре измислено.

Другите ни съседи из Белградско пък имат песен "Югославия" в селекцията си, май е сред фаворитите, и доколкото разбирам се опитват да я представят като образ на обединение между народите. 🤮 https://youtu.be/rRrpf5cj-Fk?si=YCFa-tSGmAt4uy_O

# 313
Сръбската селекция преди време се казваше Beovizija.
А тези линкове от тубата... вграждайте ги, плс. Да знаем на какво кликваме и да не се отваря като нов прозорец.

# 314
  • България
Песни, които ми направиха впечатление от Топ 7 на финската селекция:
1) Моят фаворит - елементарна песничка с проста мелодия и приятно послание:

2) Странна песен за модерната прическа mullet, изпята гърлено:

3) Тази е фаворит, на мен ми е безразлична и ми е ретро:

Останалите песни в селекцията са подобни на третата и бозави.

Общи условия

Активация на акаунт