Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 12 236
  • 369
  •   6
Отговори
# 360
  • при моите деца .....
Добро утро!
Трябва да лягам по-рано....
Само 6 часа сън, а днес 7 поредни часа в училище и обучение в 16 ч....
Хубав ден!

# 361
  • някъде другаде
Добро утро!
Аз се надявам на РД на Боби да съм на избори. Така няма да ни отпадне следващата седмица екскурзията до старите столици.
Мари , бързо да се оправя щерката.
Момичета , които сте някъде , показвайте снимки.
Але , лек път!
Хубав ден!

# 362
  • Бургас
Добро утро!
Спорен ден на всички!
Але,лек ви път!

# 363
  • София
Добро утро!

Мари, дано й мине бързо! Алергиите са много неприятни!
Али, лек път!

Хубав и успешен ден!

# 364
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Мари, дано ѝ е минало на девойката Hug
Али, лек път и на двамата, но теб ще те мисля.
Аз снощи към 22:00 сготвих, правих си маски, масажи, минах си лицето с ролера. Маската забравих да включвам. Трябва да я изкарам от шкафа. Пак ми излезнаха петна по лицето. Трябва да оправя храната.
Сега ако и упражненията си направя, ехееей! Grinning

# 365
Аз снощи към 22:00 сготвих, правих си маски, масажи, минах си лицето с ролера. Маската забравих да включвам. Трябва да я изкарам от шкафа. Пак ми излезнаха петна по лицето. Трябва да оправя храната.
Етти, я дай знак, че да те разбрала правилно! Обвиняваш храната за петната по кожата или маската ти действа да заличиш петната?

# 366
  • Бургас
Аз защото не издавам три проекта, ами и организрам нещата и нас. Довече ще идват за климатика и ще се разберем за кога ще е неговият монтаж, в петък- да махат старата дограма, а в сряда-ще слагат новата Simple Smile Въобще,няма спокойствие 

# 367
  • на Мелмак
Да, Мари.
Аз съм с хранителна нетолерантност към белтък на яйце и два млечни глобулина. Това силно ми ограничава храненето, в частност, това, което обичам. Когато по една или друга причина хапна яйце или нещо млечно ставам на червени, розови петна, кожата започва да ми се бели на люспи. Много суха става. Отделно възрастовия хормон. Затова от години съм с медицинска козметика и поръчах крема на Фонси. И да, като ползвам маската, ограничавам млечни и яйца, даже има дни, които крем не ми трябва.
Но ММ я подредил в един шкаф и аз като не я виждам и не я ползвам. Та днес му се скарах. И да, разбира се, че той е виновен за моите петна Joy

# 368
Ясно, благодаря, Етти! Мислех, че визираш пигментните петна- моята болка.

# 369
  • София
На Ети и щерката на Мари дано бързо отшуми! Много са неприятни тези алергии. Колкото и да внимаваш все отнякъде нещо изниква.
Буб, от сайта на БНБ: Банките извършват непосредствена замяна на повредени евробанкноти, които са законно платежно средство, във всички свои клонове и офиси, в които извършват дейности и операции с банкноти и монети. Банките не могат да отказват замяна на повредени евробанкноти и да събират такси или комисиони за замяната, считано от 01.01.2026 г.

Общи условия

Активация на акаунт