Изпитани сайтове за парфюми - Февруари 2026

• 8 049
  • 72
  •   6
Отговори
# 45
# 46
Новите парфюми на пазара са вече налични в Нотино. Жалко че ванилията не се развива добре върху мен, иначе бих я взела. Тази на Армани визирам.
Том Форд е преиздал Soleil Neige в Signature колекцията и вече пътува към мен. Помня колко ми беше харесал, но не знаех как се казва, защото консултантките едно време като го пробвах бяха залепени за мен и пробвах бързо и само 2-3 аромата. Дума не можеше да става да пиша по листчето, да помня. Пръскам набързо преди да ме погнат и изчезвам. Хаха какви времена....После тестерите все бяха празни и така и си остана този аромат, не разбрах името му. Но много добре помнех как мирише. Още преди 3 седмици го заредиха в Дъглас където и го пробвах обстойно, но нямах време за поръчка. 🙈 То все едно отнема век, ама какво да се прави. 🤭

# 47
Може ли да се намали с код: https://elinor.bg/product/essential-parfums-limited-edition-bois … -by-quentin-bisch
love не го "хваща".

# 48
  • София
Само welcome намалява цената с 5 лв.

# 49
# 50
# 51
  • Враца
Здравейте! Да знаете , African Leather Memo Paris от кога е с нова опаковка и има ли промяна в аромата ?

# 52
Някъде да сте виждали лимитката на Готие за 2025 дамската на добра цена?В Мейкъп и Елинор са на цена от 100€,ами се иска малко по надолу.Може и без опаковка.

# 53
Здравейте!
Случвало ли ви се е, да не можете да поръчате от Makeup? Бутонът "Завършване на поръчката" е блед, не черен и не може да се натисне. През телефон.

# 54
Здравейте!
Случвало ли ви се е, да не можете да поръчате от Makeup? Бутонът "Завършване на поръчката" е блед, не черен и не може да се натисне. През телефон.
Трябва да цъкнеш на квадратчето над него да се появи.Приемане на условията.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 17:08 от Maya Zhelyazkova

# 55
В Parfumi-Shop.net

# 56
# 57
Дойде февруарското желание от Parfium.bg. Бърза доставка, добре опакован, тестер с капачка и празен ход. Нямам греди с този сайт досега, но ще ги насоля, че няма безплатна доставка над определена сума, ми дразнещо си е...

# 58
свиркайте като има някъде зареждане на Bois imperial

# 59
свиркайте като има някъде зареждане на Bois imperial

Ако сте от Варна знам, че много скоро ще има зареждане в една тамошна парфюмерия.
Допълвам поста, става дума за парфюмерия Мари във Варна.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 13:16 от LesMacarons

Общи условия

Активация на акаунт