Изпитани сайтове за парфюми - Февруари 2026

• 9 698
  • 105
  •   19
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Ее, жалко, че приложението е само за Германия. Помня, че имаше някаква врътка, но едва ли ще се оправя.

# 76
  • Sofia
И без приложение ми извади 25€.

# 77
Не ми дава да си инсталирам аппа на flaconi.de

# 78
И аз благодаря на Милен 💯

Онесох 100мл Chance Eau Splendide + един лак на Маникюрист = 117 €

# 79
За несесери не знам, обаче двата януарски кода за подаръците в мейкъп при мен не са активни.
Иначе съм доволна от раницата на Калвин Клайн (по-якия подарък), другия го избрах съвсем прагматично - душгел, естествено полски, маскиран като френски.
Днес с голямо внимание си съставих поръчка от полезна козметика, изкуших се само с 2 парфюма по 10 мл, за да стане сумата над 59€, обаче кодове няма. Големи  скръндзи са мейкъп!

# 80
При мен кодовете работят и можеш да си избереш подарък.

# 81
Ровя назад и не мога да намеря какъв беше кода за несесерите в makeup. Някой да си е отделил инфото?
winter_bg, MY1_bg, MY2_bg
И трите ги приема над 59€

# 82
Здравейте. За първи път пиша в темата. Пазарувам парфюми онлайн само от Нотино и една поръчка имам от парфюм бг. В началото на миналия месец купих подарък мъжки подаръчен комплект Versace Eros EDP на много добра цена 100ml +10ml+несесер. Подарявам го,всичко ок,увито в хартийки на Версаче,но не е траен. Стикера отдолу на шишето не е като на стария му парфюм Eros който има. Някой ако го има този нов комплект,може ли снимка на голямото шише отдолу стикера. Благодаря.

# 83
Благодаря, момичета, от телефона се преборих с апокрифите на мейкъп.

# 84
Не казвате от къде сте взела комплекта. Няма и снимка.
Залято е от комплекти ментета на Диор, Шанел, всички известни марки и изглеждат точно както го описвате. Дано вашият да не е.
Иначе причини много да е различен. Не е мерсеризирал, Версаче увеличиха алкохола в някои парфюми, зима е и на парфюма му трябва време да се стопли от студа, и тн.

# 85
От нотино е купен. Само от там пазарувам парфюми онлайн. И от летища или от парфюмерии в чужбина когато съм извън страната.

# 86
Новият фланкър от Armani - Stronger With You Powerfully - на добра цена с код + БД в Нотино!
Другите от серията също са на приятни цени!👍
https://www.notino.bg/armani/emporio-stronger-with-you-powerfull … -mzhe/p-16345400/

# 87
Здравейте. За първи път пиша в темата. Пазарувам парфюми онлайн само от Нотино и една поръчка имам от парфюм бг. В началото на миналия месец купих подарък мъжки подаръчен комплект Versace Eros EDP на много добра цена 100ml +10ml+несесер. Подарявам го,всичко ок,увито в хартийки на Версаче,но не е траен. Стикера отдолу на шишето не е като на стария му парфюм Eros който има. Някой ако го има този нов комплект,може ли снимка на голямото шише отдолу стикера. Благодаря.

Здравейте, прикачвам ви снимки,  абсолютно същият закупих и аз от Notino, но е EDT а не EDP както го описвате, и от снимката ви се вижда, вероятно от там е разликата. Дано съм била полезна.

# 88
  • София
От Flaconi може ли с превозвач да се поръчва? И кой ползвате, ако да?

# 89
  • Тополовград
Аз ползвам Габиели. Те ми го препращат с Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт