Емоционално изтощение - обърканост

• 4 116
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
Естествено, че мъжът си има мнение. Ама да изпада в истерии за бийч бара или как не му харесало отношението в ресторанта и да си изкарва нервите върху мен не е много мъжко, извинете за сексизма.

Понеже постоянно излизаме с компании по морета и излети не мога да опиша колко антисекси ми е мъжете да мрънкат за времето, студа, комарите, как жена му объркала пътя или забравила диспенсъра или на палатки мъжът ми да им прави саморъчни бойлери и да им пали огън. Случвало се е на връщане мъжът ми да каже “бяхме малко неподготвени” или “Манди, няма да станем туроператори, то се е видяло”, но никога не е пуфтял три дни.
Заедно сме, доволен е и на безлюден плаж, може би това ти напомня за кученце? Да не забравяме, че кучето е най-добрият приятел на човека. Grinning Между другото аз съм същата, може и като кученце да ме виждат някои негови приятели, защото не мрънкам за всеки негов кофти избор.

# 61
Квит сте значи. Проявявате взаимни компромиси и разбиране.

# 62
Да добавя за почивките винаги е плащал той,  (случвало се е един път да платя, защото нямаше той възможност), но винаги предлагам. Месечните си сметки за ток и вода, също ги поема. От финансова гледна точка се грижи, това ми е мисълта
Сега кажи в какво смяташ, че те бива и в какво не. Да видим пък той защо така ти се дразни.

# 63
Много ми хареса как Mandy Bo ти е формулирала нещата в тази част

“Просто ме тормози факта защо се отнася така и в същото време иска да сме заедно.” - защото е нарцис.
“Някакси не разбирам защо не поема отговорност и загриженост след такива ситуации.” - защото е нарцис.
“Да се извини, да направи усилие без напомняне.” - ох, що ли, нещо с “н” беше…

Ти и сама може би виждаш, че това са отговорите, просто твърде много ти се иска да е нещо друго. Да е просто някакъв негов дребничък проблем с нервите, с който може да се справи семеен психолог или може би врачка. Но реалността е друга. Харесва му да изпитва чувство за превъзходство спрямо теб и да ти се кара като на малко дете. Вече ти ще си решиш струва ли си да търпиш такъв тормозьор. Аз не бих търпяла, пък ако ще и да нямам за в бъдеще друг шанс да хвана мъж с каквито-там-качества-има-този.

# 64
Нещата , които се е случвало да забравя са били ключ на вратата отвън, чадър два пъти, един път докато отварях колата му я ударих в колче, но видимо й нямаше нищо той се ядоса страшно много. Счупих две чаши негови. Беше ми казал да пусна едната му блуза без центрофуга, после пък как съм я била простряла и как не съм се сетила да бъде с лека центрофуга за да не капе вода докато изсъхва.

# 65
И ти искаш да живееш с такъв досадник, защото...?

# 66
Лео, пълни глупости. Това са само поводи, за да се сърди.
Причината е, че не те обича и всяка дреболия го дразни.

Забрави го. Плачи известно време, после се усмихни и щастието само ще те намери.

# 67
Нещата , които се е случвало да забравя са били ключ на вратата отвън, чадър два пъти, един път докато отварях колата му я ударих в колче, но видимо й нямаше нищо той се ядоса страшно много. Счупих две чаши негови. Беше ми казал да пусна едната му блуза без центрофуга, после пък как съм я била простряла и как не съм се сетила да бъде с лека центрофуга за да не капе вода докато изсъхва.
Както ти казах и преди, ти си самоубиец, а той си е намерил жертва, над която иска да господства, да ѝ показва колко е жалка и безпомощна, да я прави зависима от себе си, да я пречупи.
Никога не се връщай. Каквото и да ти говори.

# 68
  • София
Я ходи да гледаш Прислужницата и после пак ще си говорим!

# 69
И аз ще се ядосам, ако мъжът ми ми бутне колата или ако счупи 2 от кристалните ми чаши. Това е нормална реакция и не прави никого насилник.

# 70
  • София /Абсурдистан
Къде ги намирате такива отровни хора?!

# 71
  • Варна
Има значение как точно ще се ядосаш. Едно е да се нацупиш, да попиташ "Къде гледаш?", "Защо не внимаваш?", друго е два дена да си начумерен като буреносен облак и да спреш да си говориш с виновника, трето е да забраниш на партньора да докосва скъпоценната таратайка завинаги. Има и откровени убитаци, дето ще нашамарят жена си ако им повреди колата. Да я напсуват и обиждат колко е проста, е не по-малко отвратително.

# 72
Поредният нарцистичен женски полов орган!Разкарай този ненормалник!Не дай си Боже,ако моята половинка си позволи такова поведение към мен,ще го лежа!Има и други!Не е единствен и не бързайте следващият път!Този няма да се промени,опасен и ще Ви побърка!Ако някой бърза и постоянно се сърди,вместо да проявява разбиране и зрялост,бягайте!Ако постоянно Ви демонстрира много внимание,грижи,бягайте!Нещата трябва да се случват умерено.

# 73
Нещата , които се е случвало да забравя са били ключ на вратата отвън, чадър два пъти, един път докато отварях колата му я ударих в колче, но видимо й нямаше нищо той се ядоса страшно много. Счупих две чаши негови.
Страшно съм разсеяна за вещи. Забравяла съм многократно дамска чанта, очила, ръкавици, шапки, къде съм паркирала .... Е и? Хората, които ме харесват, дори го намират за чаровно. И постоянно напомнят, взе ли 1,2,3
А две счупени чаши - дори не знам по колко чупим годишно, но редовно купувам нови.

Този мъж не те обича и е искал да си тръгнеш сама, за да не е виновен той. Затова е вдигал скандал за всяка дреболия, а дано сама си тръгнеш. Ти си знаеш защо си търпяла. Накрая е измислил друга глупост, че те гони за твое добро, да се поправиш.

И ако в бъдеще някой се държи така, не чакай, бягай с 200 веднага. Най-много 1-2 шанса.

# 74
Бог да пази дъщерите ни от такива избухливи нарциси...

Общи условия

Активация на акаунт