Отговори
# 15
  • Варна
Студът е изпил мозъците на някои хора, нямате представа с какви странни птици се разправям цял ден днес...

# 16
Естой есперанто верте и хасер ел амор ен ел балкон Mr. Green

# 17
Лед. Цял ден се движа с такси, че имах и дело и нямаше как. Иначе задължително щях да се пребия някъде.
Нова тема? А така. Hands Thumbsup

# 18
То на леда почти нищо не те спасява, Лори.

Днес продължава да има сняг, не се топи бързо. Ама в четвъртък обещават дъжд ... леле, леле. Маминия пришълец постоянно ме изненадва колко може да се накаля/измокри със сняг - в зависимост от случая. Вдигнала съм ръце вече. Joy

# 19
Инче, има спасение от леда! Стоиш си у дома ,пиеш кафе, гледаш леда през прозореца и чешеш котката зад ушаците Wink

# 20
  • София
Никакви шансове да си остана вкъщи в близките две седмици! Все имам по някое излизане по задачки.

# 21
Ама колко да стоиш, Лане? Аз не мога без да излизам. Не ме свърта толкоз на едно място. То работа ще си намеря, и упражнения ще правя, задачи ще решавам, яденето, това-онова, ама не моим без разходка. Joy Сигурно тогава ми почива мозъкът - лек рестарт да речем. Joy

# 22
Инче, колко време може да издържиш с котка в теб ?
Между другото губят ми се някой хора които наминаваха тук.

# 23
Лане, домашната ни котка не искаше да стои/лежи в/върху някой. А те вкъщи се размазват /така да лежат/ - щото им е ок с температурата, спокойничко им е, нахранени са. Имаше една котка, с която си пиехме кафето - тя лежеше в мен и понякога ми правеше акупунктура с ноктите. Grinning
Скрит текст:
За съжаление и тези две котки починаха сега, декември. Тежък месец беше.

Губят се хора, намират се ... живот. Grinning

# 24
  • София
Снощи пък, котката от ъгъла реши да ме последва. Обаче не пожела да я занеса вкъщи. Оставих й малко храна пред входа. Дъщерята каза, че тя/той прави така, а после се връща на своята територия.

# 25
Инче, а не си ли се замисляла да си прибереш някоя котка от аптекарските у дома? Така и така те познават и ти тях, познаваш им характера ...

# 26
  • София
Нашата котка само дебне някой да легне на дивана. Настанява се върху него и започва да меси. Голям кеф й е!

# 27
Аха, Родивче, и тя владее акупунктурата. Joy

Лане,
Скрит текст:
реших, че не. Толкова мъка този декември ... не е истина. Няма някой болен или стар. А и външните котки повече се движат и това ги прави по-здрави.

А, и аз понеже все лайквам ... днес не мога повече явно /и затова не съм ви лайкнала/ - бях в темата с вицовете. Joy

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 13:35 от ina.ina

# 28
  • София
Инче, а не си ли се замисляла да си прибереш някоя котка от аптекарските у дома? Така и така те познават и ти тях, познаваш им характера ...
Котките, които са израснали навън, не искат да живеят вкъщи. Правила съм няколко опита с разни "блокови котки". Ами застава до вратата и напира да излезе. Имат си утвърдена рутина и територия.

# 29
  • София
Нашата живее и навън и вътре. Много добре се чувства да спи на топличко. Често на прага на вратата се задава с някое хванато мишле, като разплата за храната и хотела, който й осигуряваме. Не бих отказала и други дарове да ми носи... Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт