Досиетата Епстийн

• 8 986
  • 183
  •   8
Отговори
# 135
  • София
При положение, че цял свят разбра (даже не сега) коя е Гилейн Максуел и кой е баща ѝ, и след изтеклата информация за Ехуд Барак и връзките с Ротшилд, не знам какво има за чудене кой ли е организирал Епстийновата мрежа... Че не я е направил сам на всички ни е ясно, той е бил харизматичен, нарцис и невероятен актьор, но сам по себе си просто една пионка, от която се отърваха сравнително лесно, както и от Брюнел и много други. Гилейн обаче си я пазят, а знае не по-малко от него, вероятно много повече. Нея  не я самоубиват нещо, странно защо ли.

# 136
„Абсурд е наше момиче от агенция "Ивет фешън" да се занимава с друго освен с мода и да работи за нас.

За 32 години, откакто имам фирмата, а и преди това, когато съм се занимавала с моделство, такова нещо не ми се е случвало. Момичетата работят професионално с модни агенции от цял свят и такова нещо не е имало."

Това каза шефката на „Ивет фешън" - Ивет Григорова, коментирайки темата за българската следа във файловете на Епстийн, коментирана в пространството от няколко дни."

Дълбоко се съмнявам в цялата история Стоян Апостолов да е замесен в този скандал. Той първо работи в „Ивет фешън", след това във "Визаж", след това в „Ексграунд“ и когато тя затвори, си отвори своя фирма.

Той беше представител на „Карин моделс", но когато тези момичета са пътували,той не е работил с тях, нямал е фирма тогава. Има разминаване в датите, когато тези момичета са действали. Най-вероятно са го направили на своя глава, самостоятелно. Имайте предвид, че когато подписват договор, моделите ни се съгласяват с клаузи да не петнят името на фирмата, да се прибират рано, да спазват здравословен начин на живот и т.н. Защото ние се познаваме в нашия бизнес, една шепа хора сме, но има момичета, които директно се свързват с модни агенции, които, ако са фалшиви, се облагодетелстват от такива девойки, което винаги е било опасно. А го правят, защото не им се дават 10% на фирми като нашата“, обясни Жени Калканджиева."

# 137
  • София
Къде пък се е разбрало коя е принцесата???

# 138
# 139
  • София
Благодаря за линка. Много странно ми звучи, а и на тази журналистка много не й хващам вяра - как досега пък никой не беше видял, че името й не е скрито?
Но може де, не я знам тая принцеса.

# 140
И на мен ми е странно ама.. името го има, съвпада с дати на идване.. кой знае

# 141
И тук да питам Принцесата Калина ли е или Илияна? Очаквам Илияна са осъди Карбовски точно както синът и ( Нексо) съди България. Всъщност той не спечели ли вече?

Името на Илияна се върти. Никой не знае дали е тя.

Добре де, не следите новините в нета, поне темата защо не четете?
И за принцесата се разбра коя е, и чия прапраправнучка е, и снимки има нейни в нета, ако някой иска да я види как изглежда.
Много обичам такива словоизлияния! Вместо да размахваш пръст да беше написала коя е.
Хайде, със здраве! Close

# 142
Много обичам такива словоизлияния! Вместо да размахваш пръст да беше написала коя е.
Хайде, със здраве! Close

И да напиша – какво? Явно не четеш, а само питаш. Simple Smile

# 143
  • София
И на мен ми е странно ама.. името го има, съвпада с дати на идване.. кой знае

Ами тя ще да е. Че е принцеса - принцеса е. Че е била дългогодишна дружка на Даниел Сияд - била е (изпокарали са се по-късно). Че точно на тези дати е била в България и се е срещала с политически лица - и това е така. Посещението ѝ впрочем изглежда съвсем безобидно, ръкувала се с тоя-оня.
В Редит тайландци се възмущават, че местните медии не раздухвали връзката ѝ със Сияд, респ. Епстийн, достатъчно. Тя е била наистина в дълга кореспонденция и много общи проекти с тях. За тайландците явно си е важна, принцеса е все пак.

# 144
  • Berlin
Аз чета, но преди това никой не беше постнал статията, само се спомена “журналистката Д.Г.” и дотам.
Това е линкът с мейла, където се вижда името - https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%2010/EFTA02020831.pdf Наистина пропуск, ако крият мейла, но името е там?!

# 145
Предстои ли публикуване на останалата част от досиетата?

# 146
И тук да питам Принцесата Калина ли е или Илияна? Очаквам Илияна са осъди Карбовски точно както синът и ( Нексо) съди България. Всъщност той не спечели ли вече?

Името на Илияна се върти. Никой не знае дали е тя.

Добре де, не следите новините в нета, поне темата защо не четете?
И за принцесата се разбра коя е, и чия прапраправнучка е, и снимки има нейни в нета, ако някой иска да я види как изглежда.

Тая па 😂.Напиши я като си сигурна, а??? 😂😂😂

# 147
Предстои ли публикуване на останалата част от досиетата?

Да.

Министерството на правосъдието все още преглежда големи обеми файлове, прави редакции за защита на жертвите и подготвя следващи партиди за публикуване.
Заличават се данни на малолетни лица например.

# 148
  • София
Аз чета, но преди това никой не беше постнал статията, само се спомена “журналистката Д.Г.” и дотам.

Е как, аз дадох линка, още си стои. Може да се е "загубил" между редовете, защо се спори толкова? Според статията се казва Мом Луанд Раджадарсри Джаянкура, тайландска принцеса и посланик в Косово. Връзката ѝ с Даниел Сияд (не интимна) е потвърдена и дългогодишна, не само от конкретната статия и не конкретно свързана с България, а по принцип, по много общи проекти. В крайна сметка се изпокарват.

Достатъчно отпратки и мотиви в статията, т.е. не е някакво хвърлено име в пространството, пък ако някой има по-добра теория, да я сподели - и без това всички (почти) само за това говорят. Ама добре е да има и поне малко  доказателства, защото първите хвърлени в пространството имена бяха ей така, дай да обвиняваме и да се правим на детективи. Жени Живкова, Алипиева, Калканджиева... А истината май е съвсем различна и прозаична.

# 149
Това, че нечие име, мейл присъства не означава, че е за осъждане.
Много хора споделят, че след като схванат за какво иде реч рязко се отдръпват.
Все пак Епщайн е познавал много хора, много връзки. Организирал е събития не само за секс.

Общи условия

Активация на акаунт