Досиетата Епстийн

• 10 963
  • 259
  •   18
Отговори
# 180
Зукърбърг беше с лепенката.

Благодаря.
Е, все тая, не вярвам компютърно грамотен човек да рискува така. Това не е баба Гицка, която мята пачки през терасата все пак...

# 181

те излизат лъжичка по лъжичка, хиляди са.
Той този човек секретари ли е имал, как е смогвал с всичката тази кореспонденция
Всъщност на мен ми прави впечатление че той пише много телеграфно, с непълни изречения, че дори и грешно. Като да бърза да отметне. Докато входящите мейли към него са доста по-обстоятелствени

# 182
  • Glasgow
Да, даже някой му беше писал да си перифразира съобщението, защото не се разбира , доста грешно пише.

# 183
Епщайн е имал асистенти, които са писали и поддържали кореспонденция, включително Гилейн Максуел.

Журналисти и изследователи, преглеждали публикувани имейли, отбелязват:
различен тон
различна сложност на езика
различно ниво на формалност

Две независими групи анализатори (DDoSecrets и Bloomberg) са описали общо около 18 700–20 900 имейла и прикачени файлове от основния имейл адрес на Епщайн, обхващащи период около 2002–2021 г.

Аз съм впечатлена.

Той не е бил глупав.

# 184
  • София
Вече и searchable достъп до имейлите на Епстийн (можете да ровите по име): https://www.jmail.world/

# 185
  • По света и у нас
Колко удобно всъщност да разкрият досиетата на Епстейн точно сега, когато са започнали да девалвират долара яко.
Държаха 30,000 клюки затворени 6 години за да може сега, когато нещо се случва да отклоняваме вниманието с остарялите имейли на някакви самотни шведски принцеси към посивелия съсухрен Епстейнчо.

Според мен имейлите са писани от белия дом (или по скоро Блумбург) през периода 2020-2026, затова отне толкова време.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 22:22 от PriMadonna

# 186
Гледам сериала по Нетфликс интересен е гледа се на един дъх!
Умен е бил изпечен мошеник, педофил, със стотици деца е правил секс по една и съща схема, първо ги вкарва в една малка стаичка уж да го масажират естествено всичко приключва със секс.
Интересната подробност е, че е учил в университет Математика и физика само 2 год, не е изкласил, но после са го взели на работа в училище, като преподавател, само защото бил много убедителен 😁
Голям майтап! Без диплома, в елитно училище.

# 187
  • София
Къде ги четете тия досиета Епстийн?
Къде има подробно инфо.
Само  някакви общи новини из мрежата.

На тоя сайт са самите файлове, които са публикувани вече.
https://www.justice.gov/epstein/doj-disclosures

За мен също не е случаен таймингът, че сега ги пускат. Готвят нова криза, това е ясно.
Хилари и Бил Клинтън са поискали да свидетелстват публично. Най- вероятно ще свалят Тръмп. Те са адвокати, знаят какво и как да кажат, че да не се уличат. Да не говорим, че на едно събитие Бил Клинтън такава мазна усмивка метна на репортерката. Изобщо не изглеждаше притеснен, а по- скоро доволен.

# 188
  • София
Абе не са баш поискали Клинтънови, те ги гонеха с призовки вече от бая време и те все се измъкваха, явно вече не са имали избор.
Аз тая жена изобщо не мога да я разбера, цял живот остана с тоя развратен козел. Как пък не!
Мелинда Гейтс единствена е реагирала като нормална жена, когато е разбрала, а също и сега.
Иначе всичко ми е ясно, само не ми е ясно, защо никой не пипа тръмпито. Тоест, ясно ми е де, риторично-ироничен ми е коментара.

# 189
Заплашили са ги че ще задействат някаква “процедура за неуважение към конгреса” която дори можела да води до затвор. Затова ще свидетелстват. Досега са се измъквали защото в началото са дали някакви скромни писмени показания

# 190
Първият подаден сигнал е 1996 година!

30 години са подавани не един и два сигнала и цялото това нещо съществува.
Мъже, които използват връзки в работата си и "злоупотребяват" с достъпна информация.

Плюс един остров за забавления. Нищо, което да не се случва от зората на човечеството.

Някои държави и фирми правят разследвания основно за изнасяне на вътрешна информация и злоупотреба с такава за собствена облага.
Само за това се шуми.

"Жертвите" като тема са изтикани настрани.

# 191
Какво се разбира от сериала, правил е секс със стотици деца!
Много богат имения в Мексико, Париж, Ню йорк, Палм Бийч.два самолета, въртолет.
В Палм бийч основно е правил секс с деца от бедните прослойки, с не стабилни семейства. Това прави впечатление как всяка казва, мислех си, че той ще ми помогне в живота за да имам по - добър и охолен живот. Всичко е илюзия.
След, като някоя отиде при него, и предлага тя да му води още момичета 200 долара за момиче така едно дете му води още  60, Били са 5  момичетата ( своднички) които регулярно и ежедневно му водят деца от училише уж да му правят масаж.  
Предпочитаната възраст е 12-16 год възраст. ( Малки иска, да са малки) Масажа всеки път иска да започва с олио от краката, но ненадейно се завъртал и нещата се променяли.
Гилейн Максуел неговата спътничка е била параван, уж, че е с нея, но и тя е участвала в оргиите с децата.
Сериали за Джефри Епстийн - Surviving Jeffrey Epstein , Filthy Rich

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 12:32 от Bria

# 192
  • Между гори и планини
Повече от отвратително! С деца! Изрод!!! 🤮

# 193
В някои страни е нормално старец да си вземе 10 годишна за жена.
И това е от години.
За Епщайн - първата жалба е от 1996-та година.
30 години дупка.

# 194
  • Между гори и планини
Сега гледам един документален филм, още като е бил учител обръщал повече внимание на момичетата и отивал неканен на партитата които учениците са си правели извън училище.... Кой знае от кога е започнал...
https://youtu.be/p7b_YNka8bk?si=Pd442c6SR8ChMxcm

Общи условия

Активация на акаунт