Досиетата Епстийн

• 8 867
  • 183
  •   4
Отговори
# 60
Публична тайна е, че млади и красиви модели са склонявани срещу заплащане да проституират на  светски партита, на богати хора.
Най - неприятно е че са използвали деца, малолетни момчета и момичета.
"Принцесата", Карбовски казва, че е Алипиева.

# 61
  • Glasgow
Публична тайна е, че млади и красиви модели са склонявани срещу заплащане да проституират на  светски партита, на богати хора.
Най - неприятно е че са използвали деца, малолетни момчета и момичета.

с тях могат да изнудват после, ако ползват пълнолетни, доброволно съгласили се- няма компромат.

# 62
Гилейн Максуел, която е помагала на Епщайн да организира трафика на малки момичета, е дъщеря на милиардера Робъртт Максуел-приятел на Тодор Живков - ББ охрана на ТЖ

# 63
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тая тема не мога да не я следя. 2026 ще е година на якото осветяване на много неща, които преди беше немислимо да се разберат. Да видим за кого точно и до каква степен...

Относно Луиза Григорова - от 14-15 годишна е пътувала сама като модел в Китай, Япония, Тайланд. С месеци. Много е близка с майка си. За Ивет Фешън се знае и е публична тайна, че осигуряват компаньонки. Та майката е пласирала собствената си дъщеря в определени среди. В това съм напълно убедена.
Към момента, че самата Луиза си се занимава странично с дейността на майка си, никак не ме изненадва.

# 64
Много, много по-дълбоко и нечовешко е от просто забавления и оргии с момичета. Вчера четох, четох и ... не мога повече. Говорят за изнасилване на децата, единият файл беше имейл от разследващ и допълваше данни за едно от партитата, имаше реплика "Не разбрах, че и Бил го е изнасилил". За Клинтън ставаше въпрос и 8 годишно момченце, което е убито след това. И още много ... Ужасно е

# 65
  • Glasgow
Аз мислех, че Ивет фешън е единствената агенция, за която никога не се е чувало да има и такава част от бизнеса, все пак за повечето агенции се е писало преди, имало е и съдени за склоняване към проституция(на Милянкова предишният съпруг например).

# 66
  • София
За Джордж Буш беше репликата, ама все тая, отвратителни изроди са всички.

За Луиза не вярвам изобщо.

# 67

Относно Луиза Григорова - от 14-15 годишна е пътувала сама като модел в Китай, Япония, Тайланд. С месеци. Много е близка с майка си. За Ивет Фешън се знае и е публична тайна, че осигуряват компаньонки. Та майката е пласирала собствената си дъщеря в определени среди. В това съм напълно убедена.
Към момента, че самата Луиза си се занимава странично с дейността на майка си, никак не ме изненадва.

Ех !!!
Каква хубава клевета,

# 68
И на мен ми се струва, че е рано да нарочваме Луиза.
Те са писали с кодови имена, може да е просто съвпадение.

# 69
  • Между гори и планини
Направо ми се 🤢🤮 сано като чета ..
Още по гнусно е ако майката си прати детето... мозъкът ми не може и не иска да го повярва!
За Ивет фешън мислех, че са по свестни, за агенцията на Калканджиева се писаха гадост едно време. Явно целия моден бранш всъщност е един голям вертеп.

# 70
Никой не казва, че това е Луиза Григорова. Споменава се жена на име Луиза и това е всичко. От кореспонденцията излиза, че тя не е вербувана за “услуги”, а е връзка между “скаута” Сияд и потенциални желаещи от България.

# 71
  • София
Аз викам все пак да не приемаме на доверие клеветата за Луиза Григорова и Ивет Фешън само защото един никнейм в бг-мама го е казал.

# 72
Въпросният Стоян Апостолов наистина е работил в Ивет Фешън, но по информация на самата Ивет - преди да се случат тези неща от досиетата. После си направил негова агенция, от която явно наистина са изпращани момичета.

# 73
(Ройтерс) - Британският премиер Кийр Стармър каза на министрите във вторник, че предполагаемото предаване на чувствителна правителствена информация от бившия американски посланик на Великобритания Питър Манделсън на покойния сексуален престъпник Джефри Епстийн е "позорно".
Председателствайки среща на най-висшия си екип министри, Стармър повтори, че Манделсън вече не трябва да бъде в горната камара на британския парламент и че правителството ще сътрудничи с полицията при всяко провеждане на разследвания.

Премиерът каза, че е потресен от информацията, която излезе през уикенда в досиетата на Епстийн. Той каза, че предполагаемото предаване на имейли на изключително чувствителни държавни въпроси е позорно, като добави, че не е бил уверен, че цялата информация все още е разкрила," каза говорителят на Стармър пред репортери."

# 74
  • Glasgow
По снощните новини казаха, че Манделсън не е в камарата на лордовете вече. Или не съм разбрала правилно

Общи условия

Активация на акаунт