Досиетата „Епстийн“

• 12 644
  • 280
  •   17
Отговори
# 270
  • Glasgow
Тази фраза от имейл от Брансън ми звучи като да му се играе с момичета

# 271
А първа точка от мейла на Брансън как се тълкува? Явно Епстийн е искал Бил Гейтс да му вдигне акциите и да го реабилитира пред обществото за извършени неморални действия и Брансън дава акъл какво да каже БГ? И това е 2013 г.!

# 272
  • Glasgow
Абсолютно, виж как го съветва да се изчисти, нарича жертвата 'жена', била на 17 и половина (на 16 е, доколкото помня), отвратително.

# 273
Да, то няма никакво значение дали е на 17 или 17 и половина - все е непълнолетно лице. Какво набляга на половинката...
А Брансън сигурно нищо не е коментирал?

# 274
Споделям мнението на разследващия журналист Дейв Трой за извора на този ад:

Владимир Крючков – ръководител на КГБ през 1987 г. Шеф на Путин.

Генрих Боровик – журналист и зет на Крючков, агент на КГБ, участвал в активни мерки.

Виталий Чуркин – агент на КГБ, дипломат, приятел на Епщайн, довел Тръмп в Москва през 1987 г., приятел на Путин.

Рон Лаудър – организирал обяд през 1986 г. с Тръмп и Чуркин от името на Крючков; отворил първия магазин в Русия през 1987 г.; настоящ приятел на Путин.

Робърт Максуел – работил с Крючков за изнасяне на средства на Комунистическата партия на Запад.

Джефри Епщайн – бил свързан с тази мрежа преди 1991 г. чрез Дъг Лийз; свързал се с Гислейн, за да продължи операциите седмици след смъртта на Робърт Максуел.

Всичко, и имам предвид *всичко*, произтича оттук. Това ще бъде ядрото на филма, който един ден ще гледате за това.

# 275
  • Glasgow
Екипът му е коментирал, подобна ПР щуротия. Той не знаел тогава за какво е осъден Епстийн и мислел, че е на 18г (а защо пише 17 и половина тогава), а харемът - така Епстийн наричал някакви свои асистентки и Брансън използвал неговия сленг 🤥🤥🤥🤡

# 276
Записвам се за темата в очакване на бъдещо развитие. Знаех за Епстийн още от 2013-2014, защото четях конспиративни теории и тази беше eдна от вероятните (говореше се за кръг за трафик, той вече имаше излежана присъда за педофилия). После проговори една от жертвите и все повече неща започваха да излизат наяве.
Това, което ме изумява, е, че все още няма почти никакво движение по случая... ясно ми е, че има хора на много влиятелни позиции, които бавят процесите, но все съм се надявала, че справедливостта е по-силна.

За съжаление не е само Епстийн и има много такива кръгове дори на локално ниво.

Файловете нямам нерви да ги чета, само каквото излиза като извадки...

# 277
Аз си спомням преди години също чух за тоя Лолита експрес, но ми беше в графа конспиративни теории, викам си, абсурд да има реално такова нещо. Сега съм в пълен шок и ужас, то да беше само самолета.
Лошото е, че никога няма да има последствия, защото всички са в кюпа, а сигурно има и доста унищожени документи с имена, които няма и да видим.
Чета, че и филмът Eyes wide shut е бил опит на Кубрик да повдигне завесата на подобни общества. То не са масони, luciferians (не знам на български как би се превело), не е чудо...

# 278
Накрая и конспирациите за адренохрома ще се окажат истина.
А едно време се смяха хората за нещата около Епстийн и се твърдяха, че са глупости.
И за нещата за канибализма. Хименес си го каза и изчезна.
Американското правителство си го е пазило здраво. И ще продължат да пазят.
Както и нашето си пази педофилите и още куп други изроди.
Вчера ми попадна това видео. Пресен случай, ужасяващ.
https://www.youtube.com/watch?v=C_L6caAQqys
И държавата иска да върне това петгодишно дете на бащата, та да може да продължи да я изнасилва.
Абе казвам аз, че държавата ни обича педофилите, много не вярват.
Много държави ги обичат, ама твърде много.

# 279
Докато има толерантност към педофилите, ще ги има, ето в Китай приеха закон за смъртна присъда за тия изроди. Не знам тук как се прокрадват мнения, че момичетата не били съвсем невинни, явно има и лелки с болни мозъци. Падне ли ми педофил в ръцете, знам много добре какво ще направя, нямам никакви скрупули да го накълцам...

# 280
В България също има Масони, но какво правят на сбирките по запознатите да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт