КРУИЗИ /Тема 21/

• 19 402
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, пак ще разгледам. Може би съм гледала круиз, който е разпродадени, но пък интересното е, че получих оферта по мейла от служител 🤷‍♀️
Кой знае къде изпускам  😀
Ред: видях, много благодаря!!!!

# 301
Влизам с въпрос за този круиз - на мен ли ми се струва или е на твърде добра цена Flushed
Вътрешна кабина

Този също

И този

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 19:55 от ver4eto_sv

# 302
Погледнах само този круиз на Аида, от Рим до Валета.
В сайта на Аида цената е 735 евро на човек.
https://aida.de/finden/BL06270419/PREMIUM?pax[adults]=2&pax[juve … ]=0&pax[babies]=0
Вие в кой сайт ги намерихте тези цени?

# 303
Разглеждам в Tui.com
Аз също гледах в сайта на Aida и не мога да разбера защо е тази разлика Grinning
За първи път ще резервирам круиз са семейството ни от 4 души 😀
Реших, че може корабите да са по-стари или извън сезон.
А и просто търсех мнение за цената.

# 304
Разглеждам в Tui.com
Аз също гледах в сайта на Aida и не мога да разбера защо е тази разлика Grinning

Ще погледна и аз в Туи, че ми стана интересно. Иначе цена от 425 евро на човек, за 7 дни ми се вижда добра. Аида Блу е от по-старите кораби, маршрута също не е много впечатляващ според мен, но за тази цена си заслужава.

На мен в Туи ми излиза отново цена от 735 евро на човек, интересно защо така се получава-

https://ww6.tui.com/wlv/index.cfm?fuseaction=product.index&ROUTE … earch#pricematrix

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 20:43 от Доня Роса

# 305
Имам още един въпрос - как си напасвате полет - круиз, когато запазвате много по-рано?
Например, полетите до Санта Круз от Дофия са с прекачване, за някои дати дори няма. Харесах един от Генуа, същата  работа, за септември другата година пък съвсем няма все още разписание.

# 306
Разглеждам в Tui.com

Ще погледна и аз в Туи, че ми стана интересно. Иначе цена от 425 евро на човек, за 7 дни ми се вижда добра. Аида Блу е от по-старите кораби, маршрута също не е много впечатляващ според мен, но за тази цена си заслужава.

На мен в Туи ми излиза отново цена от 735 евро на човек, интересно защо така се получава-

https://ww6.tui.com/wlv/index.cfm?fuseaction=product.index&ROUTE … earch#pricematrix
Като зададеш 4-ма в една каюта цената пада на 428. Ние често пътуваме трима в една каюта и цените са по-добри. Каюта с балкон се връзва на цената на двойно настаняване вътрешна. Тук например балкон при четирима е по 680 евро. Каютите с балкон са с голям диван който се разтяга и е по-удобно да се спи.

# 307

За първи път на Carnival Pride!

# 308
  • here and now
Имам още един въпрос - как си напасвате полет - круиз, когато запазвате много по-рано?
Например, полетите до Санта Круз от Дофия са с прекачване, за някои дати дори няма. Харесах един от Генуа, същата  работа, за септември другата година пък съвсем няма все още разписание.
Трудно. Купувала съм билети 6 месеца по-рано, като месец преди полета го отмениха. Бяха големи гимнастики докато намеря друг,  от друго летище, а и цената беше почти двойна.
Предвиждайте си бюджет и за такива ситуации.

# 309

Ще е хубаво да разкажете за Карнивал - как е атмосферата, храната, изобщо цялостното усещане. По клипчета в интернет Карнивал изглежда с по-различен вайб от класическите круизи.

# 310
  • София
Много благодаря за информацията, отпадна ни резервацията, заради мат. състезания на сина ми, които не бях съобразила и никъде не отидохме Sad . Сега на 01.08 имам гръцки острови с инфинити и ще ми е първо пътуване със селебрити, живи  и здрави на Коледа второ. Но гръцките острови съм посещавала с друга компания и там нямам притеснения относно маршрута.
Корабът е еклипс. Яд ме хвана, че като запазих , после цената падна с 300 паунда, но живи и здрави да го направим, другото се преживява.
Съжалявам, че е отпаднало пътуването! Хубавото предстои - бяхме в края на май на Инфинити за 6-ти път, кораба не е от новите, но е в много добра форма. Детето непременно да отиде в клуба, според възрастта си - много ще се забавлява!
Ако цената е паднала може да направите безплатен ъпгрейд за по-висока категория, в зависимост от текущата цена без доплащане, или с минимално - пофледнете цените и пишете на агенцията!
И ние сме планирали Еклипс за Фиорди догодина - били сме на останалите 3 кораба от Солстис клас (Солстис, Екуинокс и Силует), Рефлекшън и той за догодина Кариби Simple Smile

# 311
  • София
Здравейте!
Преди няколко дни присъствах на събитие ,свързано със круизни пътешествия.Водещата се оказа директор на агенция за набиране на желаещи за круизи ,чрез схема в която те кани да даваш всеки месец по 100 долара  и тази сума се удвоявала за 9 месеца и така си купуваш изгоден круиз.
Ако някой е по-запознат с тези схеми ,би ли бил така добър да ми обясни измама ли е това или няма проблеми с подобни агенции?
Това вероятно е Инкруизес. Не мисля, че е измама, но не е толкова изгодно, колкото се хвалят. Ако не сте достатъчно дисциплинирана да спестявате през годината - може да са Ви от полза. Има добри предложения, но те са за по-студените месеци и с не толкова добри компании. Роял Карибиан и Селебрити отказват да ги продават чрез тях. Аз съм сравнявала с Вивавояж и там даже са по-добри цените, ако резервираш по отрано.

Общи условия

Активация на акаунт