🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 19 292
  • 240
  •   7
Отговори
# 165
Аз ще летя за Рим другата седмица...олимпиадата ще ми е далече, но ще следя настроението и новините за Милано-Кортина 2026 г. на място! 😉

# 166
Шоуто е по италиански! Стилно!
60 професионални модела в костюми на Армани “издигат” флага на страната домакин. Лаура Паузини в Рокля на Армани пее химна

Всички отбори са с уникално цветни и красиви екипировки.

# 167
И аз ще бъда в Рим последната седмица на февруари. Много се вълнувам, даже куфар, който да ми отива на летищните визии си взех. Sunglasses
Скрит текст:

Чета ви и се питам...
Как успяхте да ме запалите по чанти, по парфюми, по рокли и още куп глезотии, а пусти мързел - нищо не ми трепва като чета за упражнения и уреди за "инквизиция". Възхищавам се на волята и постоянството ви и отивам да си поглезя паласките с едно шоколадче.Blush

# 168
Споко Калитеа, не си сама 😉Хората сме шарени.

# 169
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро и от мен, мили момичета! Затрупана в работа едва сварвам да ви следя тук, но успях да видя прекрасните Деси, Мими, Марджи, mtz и Лизи . HeartHeartHeart
Колкото до зодиите, ами рак съм и толкова, никой не си спомня часът ми на раждане, родителите ми отдавна ги няма, а леля ми, която е носител на родовата памет си спомня само, че "може би .... било по обяд, ......няколко дена чакала, ..... било горещо....." и те, така... JoyJoyJoy
За спорта..., както знаете не спортувам, на пилатес не ходя...излишни оргазми не ми трябват... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeJoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 21:36 от kolevaangela

# 170
  • София
Добро утро, Дева съм аз, с Луна в Овен, която ми дава много щуротия.
Новите очила...

# 171
  • В заешката дупка
Успяхте ли да поразгледате  костюмите от зимните олимпийски игри? Кои ви харесаха най-много?
Няколко снимки из нета:

# 172
Тези, показах ги и на мъжа ми...любимият му бранд!

# 173
  • В заешката дупка
Ето ги твоите хора, Мими. Ти нали харесваше Ралф Лорън?

# 174
# 175
  • тук-там
Ралф Лорен харесва Сиси. На Мими не съм разбрала да са и любимци. Исландия ме кефят мен много. Стилно!

# 176
Имаше страхотни облекла! Някои сте показали вече, мен ме впечатлиха тези:
Хаити
Скрит текст:
Германия
Скрит текст:
Мексико
Скрит текст:
Андора
Скрит текст:
Швейцария
Скрит текст:
Чехия
Скрит текст:
Финландия
Скрит текст:

# 177
  • В заешката дупка
Ралф Лорен харесва Сиси.

Сиска съм я запомнила повече като фен на БОСС.

# 178
Днес:

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 10:13 от ДХ3

# 179
Много харесах бразилските аутфити аз! И девойките с имената на държавите Simple Smile

Почти се пребих като се опитвах да скрийншотна бг отбор на телефона докато шофирах, само за да разбера че този Апп не скрийншотва! :roll_eyes:

Имам си традиция по време на Олимпиади всеки ден да тренирам като гледам състезанията, та вчера гребах докато изгледах вечерта откриването, а сега помъкнах милото към джима, че бурята е несериозна още.

Общи условия

Активация на акаунт