🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 16 214
  • 195
  •   9
Отговори
# 180
Имаше страхотни облекла! Някои сте показали вече, мен ме впечатлиха тези:
Хаити
Скрит текст:
Германия
Скрит текст:
Мексико
Скрит текст:
Андора
Скрит текст:
Швейцария
Скрит текст:
Чехия
Скрит текст:
Финландия
Скрит текст:

# 181
  • В заешката дупка
Ралф Лорен харесва Сиси.

Сиска съм я запомнила повече като фен на БОСС.

# 182
# 183
Много харесах бразилските аутфити аз! И девойките с имената на държавите Simple Smile

Почти се пребих като се опитвах да скрийншотна бг отбор на телефона докато шофирах, само за да разбера че този Апп не скрийншотва! :roll_eyes:

Имам си традиция по време на Олимпиади всеки ден да тренирам като гледам състезанията, та вчера гребах докато изгледах вечерта откриването, а сега помъкнах милото към джима, че бурята е несериозна още.

# 184
На мен много ми харесаха екипите на Франция:

Скрит текст:
И на Монголия -  много интересни и различни:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 17:23 от Sweta

# 185
Бразилците са абсолютните ми фаворити от снощи.
И девойките с ледените късове в ръце.

# 186
Ралф Лорен харесва Сиси. На Мими не съм разбрала да са и любимци. Исландия ме кефят мен много. Стилно!
И аз ги харесвам, но само на картинка, защото не са по моя джоб 🙃
Но олипмийските им одежди не ме кефят, тез панталони с басти с пуловерчета, загащени вътре - не! 😄
Много смешни ми бяха имената на държавите на италиански! 😃

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 18:02 от mimi.7299

# 187
  • Бургас
На мен ми харесват същите като Света.

# 188
И аз, като Света и Галчудо, харесах Франция и Монголия. И американските ми харесаха, ама заради Тръмп няма да ги класирам. Повечето бяха хубави.
Много ми хареса и началото на откриването.

ДХЗ, чудесна си!

Рокси, много хубави очила и ти отиват!

Аз съм на вълна очила в момента , за съжаление трябва да сменям диоптъра. Знаете ли някой ап, с който бих могла да “ се видя” с различни рамки? Да се подготвя малко преди да ида в оптиката? 😀

# 189
Зари беше дала един сайт, където май можеше да се качи снимка.Ще видя запазила
ли съм
Всички екипи ми харесват на мен.

# 190
Аз французите най НЕ харесах, като някакви бели мечки. Много джобове, много платки …

Ето българските в скрийншот. Нищо особено. Но хубави цветове.

# 191
Знаете ли някой ап, с който бих могла да “ се видя” с различни рамки? Да се подготвя малко преди да ида в оптиката? 😀
amevista.com с реални рамки на очила

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 21:29 от DiaMia

# 192
На мен лично зелените ципове по якетата на нашата делегация ми избодоха очите. Да, цвят от трибагреника е, но със сигурност можеха дя измислят нещо по- добро и актуално изглеждащо.

# 193
Преекспонира се в БГ използването на цветовете на знамето. По принцип. Де що има повод - бяло, зелено, червено.
Да не говорим за размери на знамена, поставяне на герб върху знамето и т.н
Не е необходимо.
Някакъв комплекс е това…

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 23:07 от MarietaYo

# 194
  • Велико Търново
Привет!За жалост не можах да гледам откриването на Олимпиадата, както и няма да имам възможност да я гледам, защото пак ще работя доста.
Абсолютен фен бях на Boss, но последните две години нищо не мога да харесам.
Като бяха децата малки им купувах дрехи на Ралф Лорън, Мисони и Диор, и от там явно е любовта на Божидара към Ралф, а пък аз винаги съм ги харесвала.По този повод/ в кръга на шегата/ след като накупя разни неща разбирам, че не е нужно да ям всеки ден, а само, когато ми се вие свят.
Американците много ми харесаха.Ще се върна да огледам и другите държави.Като видя швейцарците и все едно нашата бърза помощ виждам.

Деси, отново страхотна!
Рок, Том Форд ли е рамката?Много добре ти седят.

Сега за тренировките.Мулти спорт нямам.
Днес платих за фитнес карта за 3 месеца-140 евро.
Пилатес реформър ще пиша в лева, защото не знам сега какво ще е в евро, но индивидуална 50 лв. , групова 4 легла са-25 лв.
Утре съм на пилатес на земя, по 6 евро.
Спининг 9 евро.

Общи условия

Активация на акаунт