🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 16 287
  • 196
  •   3
Отговори
# 195
Гледам фигурното и съм на деветото небе! Танцовата двойка от Грузия, дето е повече руска (дъщерята на Етери, родена в САЩ) направиха магичен танц, великолепна хореография и химия между тях!

Чок и Бейтс (ам.танцова двойка) с великолепна и много трудна програма, но ми липсваше електричеството между тях ( и те са сем. двойка като "грузинците", съотборниците им и викали "мама и тате")

Агентче, много се смях с това днес  https://www.instagram.com/p/DUPDze4jaBM/
Чедо, благодаря ти за порцията искрен смях, адски точно го е описала девойката и с много чувство за хумор и самоирония! А коментарите са безумно забавни също! Даже аз се отписах отдолу Grinning
Скрит текст:
Rowing my Concept 2 in my basement accompanied by a dozen ripped and sweaty Kens on my 75" screen Barbie! Laughing

Девойки не ви ли се опитва нещо ново като ги гледате тези деца колко са добри!?! За повечето спортове вече съм стара, но обезателно ще опитам ски бягане - руската ми приятелка има 2 чифта ски и ми дудне да спра да се офлянквам и да си купя обувки! И като задобрея ще убедя милото да идем да караме във Финландия Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 02:13 от Agent Provocateur

# 196
Цитат
Девойки не ви ли се опитва нещо ново като ги гледате тези деца колко са добри!?! За повечето спортове вече съм стара, но обезателно ще опитам ски бягане - руската ми приятелка има 2 чифта ски и ми дудне да спра да се офлянквам и да си купя обувки! И като задобрея ще убедя милото да идем да караме във Финландия Simple Smile
Браво, Агент - за ентусиазма и идеята Hands Plus1! Не съм се замисляла за нов спорт, но ще помисля - по едно време се бях запалила да се науча да плувам добре ...

Кратко видео по темата за олимпийците и костюмите:
Olympians turn runway models as IOC unveils teams

Общи условия

Активация на акаунт