🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 16 317
  • 196
  •   9
Отговори
# 150
Мими, кила не се махат в залата, а с катинар на устата - за съжаление Sad

# 151
Абс. съгласна!

Ходила съм преди години на едни уреди, които вибрират, а ти стоиш в различни позиции, видя ми се доста натоварващо спрямо упражнения, в които има някакво движение.
Май не съм ви казвала, но от няколко седмици имам вибрираща платформа и много ме радва като средство за релаксация и лимфодренаж!

Casual - мерси за инфото! Hug
МТЗ - мерси за "теорията за хюман дизайн" - нищо не знам по въпроса, ще ми е приятно да поровя и да попрочета!

Днес ми е заето, но утре чакаме снежна буря, та ще се поглезя с 2-3 часа четене на форуми, пиене на горещ чай и правене на стилистични хороскопи по различни платформи Wink Имам нужда от малко разтоварване!

PS Не разбрах кой и защо е трил, нито успях да прочета навреме изтритата дискусия, но си признавам, че ми стана неприятно. Все пак редно е всеки да може да сподели мнение!

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 18:02 от Agent Provocateur

# 152
Ходила съм преди години на едни уреди, които вибрират, а ти стоиш в различни позиции, видя ми се доста натоварващо спрямо упражнения, в които има някакво движение.
Май не съм ви казвала, но от няколко седмици имам вибрираща платформа и много ме радва като средство за релаксация и лимфодренаж!
Галчудо Пауърплейт ли ? Не се разбрах с тях, освен и че много ме натоварваше да балансирам - имам чувството, че мозъка ми вибрираше

Агентче тези вибриращи платформи много са популярни в момента ( аз съм от тези абонирани за всякакви коучове/ и свързано с движение - но нищо не правя - много се смях с това днес  https://www.instagram.com/p/DUPDze4jaBM/ ) обаче след Пауърплейта се притеснявам да не ми завибрират още повече мухата в глллллавата

# 153
Това ми се струва по лесният вариант, залата определено ми е противна.😊

# 154
  • София
Тези вибрации ме притесняват, имам чувството, че ще ми докарат множество нежелани оргазми.

# 155
Мен от вибрационната дъска , почва зверски да ме сърби езика отстрани 2 проби и беж, не е  за мен.

# 156
Мими, начаса се разменям с теб 😂 Лакомията цял живот ме мъчи. Вероятно и инсулинова резистентност развих с нея, барабар с Хашимото. Спортувам иначе, ама никаква файда, като не мога да си затварям устата Grinning И в момента правя палачинка на фурна, уж за децата...
От последните страници ми се запечатаха сивата визия на mtz, ризата на Мими и фигурата на Деси Simple Smile А, и дантелите на туниката!

# 157
И при мен проблемът е ИР. Оказа се, че в менопаузата често се отключва...и то не от ядене, а от естрегена, който бърка кортизола, той пък инсулина. Ендокриноложката ме познава и знае, че аз като цяло не обичам ВХ - ни картофи, ни ориз, ни спагети и пици, ни плодове. Е, факт е, има я!

# 158
  • Sofia
Mometo*  , можеш да си правиш палачинки без въглехидрати.

# 159
  • Ямбол
Ахахахах, Лизи, такъв страничен ефект наистина ли ще е нежелан?

# 160
Тези вибрации ме притесняват, имам чувството, че ще ми докарат множество нежелани оргазми.

не мога да си представя да не желая последното, а и аз от тях най много оотслабвам Laughing
ако се стига до тях от платформи веднага поръчвам

# 161
  • Бургас
Да, точно така се казваше Пауър плейт. По едно време бяха популярни, не знам дали още ги има. Ако имаше такъв ефект нямаше да го забравя Satisfied  Май наистина имаше накрая вибрация с колан.

Какви са тези платформи?

# 162
Хахахх…сама се смея тука с вас. Лизиии…🤣

# 163
  • гр.Добрич
Момичета, чета ви редовно, без да показвам каква модна икона съм.Mask
 Реших и аз да пробвам тоя Пауър плейт миналата година. По принцип съм скарана със спорта, но от това нещо имах зверска мускулна треска. Отделно тази вибрация ми влизаше в мозък направо. Много неприятно беше. Ако имаше оргазми, щях да рискувам да продължа.Relaxed Сега на мода Пилатер риформър, но тренировките са много скъпи и единственото място, където го предлагат в нашия град не ми допада като обстановка и отопляне.

# 164
Реформъра пробвах преди години като се появи. Интересно, но беше много скъпо. Имаше 2-3 студия в Пло, не работеха с мултиспорт или каквото ползвахме тогава. 25 лв за тренировка си беше много.
За хороскопите - Галчо - чакам да дадеш обратна връзка  …

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 21:58 от MarietaYo

Общи условия

Активация на акаунт