🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 16 774
  • 198
  •   25
Отговори
# 150
  • София
Тези вибрации ме притесняват, имам чувството, че ще ми докарат множество нежелани оргазми.

# 151
Мен от вибрационната дъска , почва зверски да ме сърби езика отстрани 2 проби и беж, не е  за мен.

# 152
Мими, начаса се разменям с теб 😂 Лакомията цял живот ме мъчи. Вероятно и инсулинова резистентност развих с нея, барабар с Хашимото. Спортувам иначе, ама никаква файда, като не мога да си затварям устата Grinning И в момента правя палачинка на фурна, уж за децата...
От последните страници ми се запечатаха сивата визия на mtz, ризата на Мими и фигурата на Деси Simple Smile А, и дантелите на туниката!

# 153
И при мен проблемът е ИР. Оказа се, че в менопаузата често се отключва...и то не от ядене, а от естрегена, който бърка кортизола, той пък инсулина. Ендокриноложката ме познава и знае, че аз като цяло не обичам ВХ - ни картофи, ни ориз, ни спагети и пици, ни плодове. Е, факт е, има я!

# 154
  • Sofia
Mometo*  , можеш да си правиш палачинки без въглехидрати.

# 155
  • Ямбол
Ахахахах, Лизи, такъв страничен ефект наистина ли ще е нежелан?

# 156
Тези вибрации ме притесняват, имам чувството, че ще ми докарат множество нежелани оргазми.

не мога да си представя да не желая последното, а и аз от тях най много оотслабвам Laughing
ако се стига до тях от платформи веднага поръчвам

# 157
  • Бургас
Да, точно така се казваше Пауър плейт. По едно време бяха популярни, не знам дали още ги има. Ако имаше такъв ефект нямаше да го забравя Satisfied  Май наистина имаше накрая вибрация с колан.

Какви са тези платформи?

# 158
Хахахх…сама се смея тука с вас. Лизиии…🤣

# 159
  • гр.Добрич
Момичета, чета ви редовно, без да показвам каква модна икона съм.Mask
 Реших и аз да пробвам тоя Пауър плейт миналата година. По принцип съм скарана със спорта, но от това нещо имах зверска мускулна треска. Отделно тази вибрация ми влизаше в мозък направо. Много неприятно беше. Ако имаше оргазми, щях да рискувам да продължа.Relaxed Сега на мода Пилатер риформър, но тренировките са много скъпи и единственото място, където го предлагат в нашия град не ми допада като обстановка и отопляне.

# 160
Реформъра пробвах преди години като се появи. Интересно, но беше много скъпо. Имаше 2-3 студия в Пло, не работеха с мултиспорт или каквото ползвахме тогава. 25 лв за тренировка си беше много.
За хороскопите - Галчо - чакам да дадеш обратна връзка  …

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 21:58 от MarietaYo

# 161
Нежелани оргазми ми е малко оксиморон Joy Освен ако не е на публично място, но пък не се виждам на подобна машинарийка в градския транспорт, примерно.
Karen, ако мога емоционално да превключа на безвъглехидратни палачинки, няма да имам никакъв проблем да карам без никакви изцяло. При мен всичко е на психически моменти/състояния, обикновено продължаващи по няколко месеца. И после сначале.

# 162
Ахаха, аз също се посмях с вас момичета! Колко струват тези тренировки Пилатес реформър? (От любопитство питам) При мен фитнеса е 11€, но работи с мултиспорт и е доста прилично.
Адаш, съчувствам за тази ИР, аз също не ям кой знае колко сладко, а захарта ми е все към горната граница и си представям като дойде МП какво би могло да ми се случи. Ще опитам да съм редовна в спорта и пак ще я проверя дали ще се повлияе.

# 163
Той Реформъра май никъде не се покрива от Мултиспорт....в моето студио мисля че единично посещение е 80 лв/40 евро...ще ми се да пробвам,  но ми е много скъпо...
Момичета, гледате ли откриването на ОИ в Милано....Много ме изкефи визията на момичетата,  които държат табелите с имената на държавите...баш италианско ми е...И нашите одобрих...

# 164
Реформър около 17 евро / най малко 14 - най много 20   ( без карта с абонамент )
С мултиспорт няма които да работят.

Общи условия

Активация на акаунт