🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 14 949
  • 184
  •   15
Отговори
# 135
  • Бургас
Rodiva, така на парче може само за забвление и най-обща информация. ИИ ще ти каже за конкр.положения доста добре, но за по-сериозен поглед трябва да се гледа всичко.

# 136
Ох не мога да сваря да прочета мненията последните дни, камо ли да пиша
На Chat GPT не се доверявайте за астрология. Преди няколко години бях вземала курсове ( западна и индийска - колкото да разбирам за какво става дума по темата ) Когато излязоха AI ги пробвахме ( може да са се подобрили сега ) - но водих ужасно дълъг диалог с уточняващи въпроси безрезултатно.
най ми харесва https://www.astro-seek.com/ като източник на информация
astrotheme дава много добър прочит на самите позиции

Аз съм слънце и асцендент в Близнаци, но с минута разлика можеше да съм зодия Телец. Асцендента - просто казано как те виждат хората - ами точно като бъбрив бърз близнак. Но вътре в себе си съм едно чувствително и ревящо Рибе където ми еЛуната ( много важна позиция за жените ) Стила ми е точно Венерата в Телец - класика, изчистено , с някой цветен женски акцент. Обожавам естесвени материи, дават ми едно "луксозно усещане.

Много ми харесва, особено с дантелката Heart
пАлтото не го свалям, освен че топли, много си го харесвам:
Великолепно е Heart

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 10:11 от Casual

# 137
  • тук-там
Мариета, Деси и Мими - чудни! Пълните ми деня с настроение. Мими да спре да се оплаква от кг! Никой не ги вижда!
Аз днес еклектично (и домочадието в кадъра Simple Smile)

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 15:53 от mtz

# 138
  • София
Mtz, много ми харесваш. Все не успявам да те хвана последно време и чета след махането на снимките.

# 139
Адаша, mtz, ДХЗ и Мариетка - прекрасни сте! Супер са ви мечетата, много приятно топлят, бях скептична в началото, но съм доволна и аз.
Casual, алгоритъма на ИИ постоянно се подобрява, може да опиташ сега и да сподлиш дали все ти казва небивалици, или е различно.
Не знам дали заради спорта, ама такъв вълчи апетит имам, чак се плаша, но няма да се меря на кантара поне месец!

# 140
  • Sofia
От спорта е, ускорява метаболизма.

# 141
  • Ямбол
Галчудо, аз много харесах пилатес реформъра, супер ми се отразяваше, не усещах натоварването и си излизах тонизирана след тренировка. Спрях, защото ми се наложиха едни интервенци =)).

# 142
  • Бургас
Майолка, по-натоварващ ли е от стандартния пилатес? Статични ли са упражненията?  Ходила съм преди години на едни уреди, които вибрират, а ти стоиш в различни позиции, видя ми се доста натоварващо спрямо упражнения, в които има някакво движение.

Mimy8809, все още е така, трябва да го насочваш и коригираш, но ако му кажеш "разкажи ми за планета в знак" ще ти даде информация.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 13:53 от Галчудо

# 143
  • Ямбол
Гал, не съм сигурна дали мога да го сравня коректно със стандартния пилатес, защото съм правила някакви елементарни упражнения от него вкъщи (за стандартния говоря). Не бих ги определила като статични упражненията, просто е по-бавно, а и ползваш собствена тежест.

https://www.facebook.com/PilatesAtelierSofia/videos/2460111730958974/

ей такива подобни съм правила на реформъра

# 144
Гал, ако имаш желание и идея можем да се пробваме на стандартния Пилатес някъде.
МТЗ, благодаря за кг, но наистина са много, с дрехи много не се вижда, но съблечена е грозна картина.А ти си супер в сивата гама на втората снимка, куч много сладко се подава из зад теб. Благодаря и на всички за милите думи. Бях решила докато не махна натрупаните напоследък 2-3 кг изобщо да не се показвам. Не, че преди беше по добре...

# 145
Като жена на жена- не ти личат.И аз бяха качила 2кг покрай  началото на зимата и празниците, сега съм махнала един и малко, остава вторият.

# 146
  • Sofia
Не можах да устоя на поредния кожен тренч. Точно такъв лилаво-бордо нямах. Joy Като се постопли ще ви го покажа на мен.

# 147
  • Бургас
Мими, аз по-скоро реформър бих пробвала, че по-интересен и разтягащ ми се струва. Много малко има качени клипчета, но гледам, че лежат и опъват, което е добре за гърба. Мисля, че в Краставицата някакво студио ми беше излязло преди време.  Нещо не ми се ходи по зали с хора, станала съм гнуслива ли, не знам.

# 148
Casual, алгоритъма на ИИ постоянно се подобрява, може да опиташ сега и да сподлиш дали все ти казва небивалици, или е различно.
Не знам дали заради спорта, ама такъв вълчи апетит имам, чак се плаша, но няма да се меря на кантара поне месец!
Пробвах, пак не е точен. Може и от това че ако имаш гранични точки в картата си, не изчислява правилно.
Но за нумерология е точен Wink

Ооо спортуването особено ако има кардио част зверски ми повишава апетита.

Относно Пилатес реформъра да си кажа личното мнение от опит. Проучете си много добре при какъв преподавател отивате. Нужни са много конкретни и детайли обяснения за изпълнение и съобразяване с нивото и възможностите на практикуващият. Понеже стана популярно масово някакви гъвкави девойки вземат сертификати за 2 уикенда. Първото студио не получих никакви адекватни разяснения, пружините не бяха съобразени с нивото ми, и дамата въобще се се вслуша в обратната ми връзка. 1 месец 8 посещения и бях по зле с кръста, че и в коляното ми се появиха болки. При друг инструктор/ студио разбрах доста неща и грешки , които съм правила, но беше мега трудно да си намеря часове там и приключих с реформъра. Та мненето ми е , че сега бих започнала с класически мат пилатес, и то ако може в малка група за начинаещи.

# 149
Мими, аз по-скоро реформър бих пробвала, че по-интересен и разтягащ ми се струва. Много малко има качени клипчета, но гледам, че лежат и опъват, което е добре за гърба. Мисля, че в Краставицата някакво студио ми беше излязло преди време.  Нещо не ми се ходи по зали с хора, станала съм гнуслива ли, не знам.
И аз за това не ходя по зали...ама тез пусти кг. 😭

Общи условия

Активация на акаунт