🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 10 685
  • 126
  •   9
Отговори
# 120
Клемс и теб разбира се..😍
Виртуално, още не те познавам наживо!
Ани, ето на, това обяснява нещата! 😉

# 121
  • София
Продължавам забавлението Grinning
Агент, с Венера в Близнаци, ИИ си ме представи
Скрит текст:

Доста точно за мен  LaughingLaughingLaughing

# 122
Питах мама в колко часа съм родена: “някъде по тъмно. От сутринта бях там Simple Smile тогава беше като фабрика за бебета. Имаше стипендия и майчински за студентките-майки”
Предвид, че е Ноември - след 18 ще да е Simple Smile
Тук Днес беше 5 градуса и облякох бялото палто, което се чудех как да нося. тъмно син монохром и червен гердан!

# 123
  • София
С парка от Ragwear, платът не ми допада, лепи всякакви косми и пухове:

# 124
Днес със сукмана

# 125
Мариета, палтото е много хубаво, добре си го съчетала, хареса ми!

Еми, няма да се деля Simple Smile,  и аз си изчислих асцендента - /вкарвах различни минути в часовия интервал, в който съм се родила/. Все едно и също излиза
Оказах се двоен скорпион
Скрит текст:
Вашият Асцендент е:      Скорпион   
Вашата Зодия е:      Скорпион   
Луната ви се намира в:      Риби   
AI упорито ме облича в черно, добави тъмночервено и тъмнолилаво иии... изобщо не позна.
По скоро обратното - на мен  тъмночервено и тъмнолилаво не ми отиват, не съм носила никога, за черното вече споделих.
И стила ми не позна
Скрит текст:
Цитат
Силует: Предпочитате изчистени, вталени линии, които подчертават фигурата, но оставят достатъчно на въображението. Стилът ви често граничи с "фаталната жена" или "мистериозния бунтар".
Пак нацели точно стил, който никога съм нямала и нямам Simple Smile - изобщо не е "мой"

Зная, че е повърхностен анализ /в моя случай и приблизителен, защото не зная точния час, само горе/долу/ - забавлявах се просто и аз, като asa Wink.
A разсъжданията, които прочетох  днес на Галчудо, много ми импонираха, беше интересна дискусия. Hands Plus1

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 00:18 от Sweta

# 126
От днес, пуловерът е цикламен, особен цвят.пАлтото не го свалям, освен че
топли, много си го харесвам:

Общи условия

Активация на акаунт