🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 7 642
  • 110
  •   11
Отговори
# 105
Цитат
Sweta, какъв е асцендента ти?
Не зная, Диа. И аз като Агента, цитирам майка си - "сутринта, някъде около 7ч или 8 ч."  Не се интересувам много от астрология и не съм задълбавала, но и не я отричам напълно.

Скрит текст:
Kато информация /за теб, а и за всички/- ако искаш да научиш точния час на раждането си - върви в общината /когато се прибереш в БГ/, там е записан.
Така както са изтипосали Simple Smile скорпиона никога не съм се обличала. Строг, аскетичен стил, от/до в черно - не е моето това, определено.
[/spoiler]
Много благодаря! Не съм знаела - а община по местоживеене или по месторождение, че аз съм Пловдивско Теле?
Агент, в общината по месторождение. Hands Plus1

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 22:56 от Sweta

# 106
Никога не съм чувала за официално вписан час на раждане в общински регистри.

# 107
И аз не бях чувала, но нали писах, една приятелка наскоро е ходила да го разбере по този начин - в общината.
В кой отдел, къде ... подробности не зная, не питах.

# 108
Когато преди почти 29 години отидох да взема акта за раждане на големия ми син от общината на " Леге" , служителката една много готина леля ми вика " Тук най-отдолу ви изписвам точния час на раждане....да си го знаете ....за хороскоп когато си прави сина ви...." И наистина преди името й  на същия ред пише часа ....аз едва ли ще го забравя, ама жената го  е чукнала с пишещата машина тогава....На другия ми син , роден 10 години по-късно няма нищо написано за час на раждане....Така,че има информация в ГРАО за часа на раждане...

# 109
Един класически виц по темата Grinning
"- Мамо, аз в колко часа съм роден?
- Сине, започни да излизаш с нормални жени!"

# 110
  • Ямбол
Накарахте ме да се ровя и да си припомням 😁. От болницата при раждане издават съобщение за раждане, в което се вписват точни дата, час и минути на раждане. Това съобщение стига до общината и въз основа на него се издава акта за раждане. Така че, по този начин в общината имат инфо за часа на раждане. Пак казвам, за едни набори от 80-те години, това инфо го няма налично в документите в общините. Спирам се, че досадих и на себе си вече 😅.

Хах, моме, тоя виц няма да го разказвам на половинката 😁 (питала съм го за дата, час и град на раждане). Да си е правил сметката навреме с колко (не)нормална жена се среща 😆.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 00:33 от Майола Бени

Общи условия

Активация на акаунт