🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 8 463
  • 114
  •   16
Отговори
# 75
  • Sofia
Недей, без да искат ще ви сравняват, а за никоя от вас няма да е бонус.

# 76
Ние няма да ги носим по едно и също време, но самата идея да копирам нещо нейно за специален повод не ми допада.

# 77
Много хубаво съчетание на цветове, Пепси - хареса ми!
Мими, значи рак се оказа асцендента ти. Моята най добра приятелка е рак, познаваме се още от ученички, знаеш ли, че имате нещо общо като характер, мислила съм си го.

Цитат
Един от най-спорните моменти за мен е фактът, че според майка ми съм родена около 10 пм, което "прави" асцедента ми Скорпион. Аз лично никога не съм се виждала като потайна, страстна и резервирана натура, но както казах все пак аз съм силно субективна и може и някой като такава да ме "вижда" и възприема.
Агент, аз съм скорпион, обаче  "потайна, страстна и резервирана натура" не съм oопределено, нито едно от трите. Така че не се "връзвай", може да имаш други качества на скорпиона. Hug

Kато информация /за теб, а и за всички/- ако искаш да научиш точния час на раждането си - върви в общината /когато се прибереш в БГ/, там е записан. Наскоро същата приятелка, за която писах, се запали по хороскопи, натални карти ..., тя ми каза.

Иначе и мен ИИ никак не ме е нацелил - цветово и стилово
Скрит текст:
Така както са изтипосали Simple Smile скорпиона никога не съм се обличала. Строг, аскетичен стил, от/до в черно - не е моето това.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 23:03 от Sweta

# 78
  • София
Някога харесвах черно, сега го избягвам. Но за коженото яко съм съгласна - харесвам този тип дреха.

# 79
Абсолютно всички, които познавам, имат кожено яке в гардероба си, включително аз /няколко/ Simple Smile -  от най различни зодии сме.

# 80
  • Ямбол
Света, искаш ли да се запознаеш с мен и да има човек сред познатите ти, който никога не е притежавал кожено яке Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 81
Света, искаш ли да се запознаеш с мен и да има човек сред познатите ти, който никога не е притежавал кожено яке Stuck Out Tongue Closed Eyes

Майола, аз естествено не познавам всички хора на света, включително теб. Никъде не съм написала, че няма изключения. Не разбирам смисъла на въпроса ти. Thinking

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 17:20 от Sweta

# 82
  • София
Забавлявате се  Laughing
Да се представя зодия Рак с асцендент Близнак, луна Скорпион.

Горната картинка разбрах, че е за асцендентите

# 83
  • Бургас
Аз като се загледах най-много харесвам дрехата на Дева и Риби, а нямам никаква планета там.От всички само на Стрелец и Близнаци не ми резонират изобщо, всички други бих ги облякла.

# 84
  • тук-там
А при мен обратното - само тези двата ми резонират. Но аз съм си стрелец с асцендент близнаци.

# 85
  • София
Благодаря за темата! Изпуснах последните 2-3, но ще се опитам да съм по-редовна.
Последните страници ми бяха много интересни, защото аз нищо не разбирам от зодии. Знам, че съм стрелец и това е. И от горната картинка точно стрелец е моят аутфит. Или поне щеше да бъде, ако имах тялото.

# 86
От картинката бих си облякла телец, лъв, дева, скорпион, а с най голям кеф козирога. Всичките рокли не ми харесват, /освен златната/, особено на асцендента ми рак! 😃 Винаги съм необичала рокля с волани...докарват ми на нощници. Може би роклята на риби ще преглътна...🤣
Вчера се обадих на Попов фейшън да кажа, че панталона, който харесвам няма моя номер - казаха, че ще ми ушият имали останали парчета, днес звъннаха, че утре ми го пращат. Обичам ги! Лейди! 😉

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 09:31 от mimi.7299

# 87
  • В полите на Пирин планина
Ха-ха, Мимка 😘
Аз нося три техни зимни панталона приоритетно тази зима. Много са ми удобни и с едно поло и боти придобиват стилен вид.
Имам и нова, дълга, червена плетена рокля. Точно в цвета на зодията ми 😋.

# 88
А аз, Вазна-Скорпион и оказва се с най-вероятен асцендент Риби, харесвам най-много одеждите на Скорпион и Риби. Рокличката на Везни не бих облякла никога. 😃
Sweta, какъв е асцендента ти?

# 89
  • Sofia
Като видях златната рокля се сетих за Сиска. Сигурно има лъв някъде из другите планети. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт