🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 7 813
  • 112
  •   14
Отговори
# 105
Цитат
Sweta, какъв е асцендента ти?
Не зная, Диа. И аз като Агента, цитирам майка си - "сутринта, някъде около 7ч или 8 ч."  Не се интересувам много от астрология и не съм задълбавала, но и не я отричам напълно.

Скрит текст:
Kато информация /за теб, а и за всички/- ако искаш да научиш точния час на раждането си - върви в общината /когато се прибереш в БГ/, там е записан.
Така както са изтипосали Simple Smile скорпиона никога не съм се обличала. Строг, аскетичен стил, от/до в черно - не е моето това, определено.
[/spoiler]
Много благодаря! Не съм знаела - а община по местоживеене или по месторождение, че аз съм Пловдивско Теле?
Агент, в общината по месторождение. Hands Plus1

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 22:56 от Sweta

# 106
Никога не съм чувала за официално вписан час на раждане в общински регистри.

# 107
И аз не бях чувала, но нали писах, една приятелка наскоро е ходила да го разбере по този начин - в общината.
В кой отдел, къде ... подробности не зная, не питах.

# 108
Когато преди почти 29 години отидох да взема акта за раждане на големия ми син от общината на " Леге" , служителката една много готина леля ми вика " Тук най-отдолу ви изписвам точния час на раждане....да си го знаете ....за хороскоп когато си прави сина ви...." И наистина преди името й  на същия ред пише часа ....аз едва ли ще го забравя, ама жената го  е чукнала с пишещата машина тогава....На другия ми син , роден 10 години по-късно няма нищо написано за час на раждане....Така,че има информация в ГРАО за часа на раждане...

# 109
Един класически виц по темата Grinning
"- Мамо, аз в колко часа съм роден?
- Сине, започни да излизаш с нормални жени!"

# 110
  • Ямбол
Накарахте ме да се ровя и да си припомням 😁. От болницата при раждане издават съобщение за раждане, в което се вписват точни дата, час и минути на раждане. Това съобщение стига до общината и въз основа на него се издава акта за раждане. Така че, по този начин в общината имат инфо за часа на раждане. Пак казвам, за едни набори от 80-те години, това инфо го няма налично в документите в общините. Спирам се, че досадих и на себе си вече 😅.

Хах, моме, тоя виц няма да го разказвам на половинката 😁 (питала съм го за дата, час и град на раждане). Да си е правил сметката навреме с колко (не)нормална жена се среща 😆.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 00:33 от Майола Бени

# 111
  • Бургас
Агент, все още е астро ком най-добрия безплатен сайт.
Нашите часове горе-долу си съвпадаха, дават ги лесно, вече е много популярно. Наистина има един период без данни, както казва Маойлка.
Именно тази популярност прави така, че астрологията да изглежда като гледане на кафе, но когато се задълбочиш виждаш, че във всичко има логика. Аз също съм земна зодия и не си падам по неща, в които няма структура и логика.

# 112
  • тук-там
То има логика, има и типични профили, в които се разпознаваме. Освен това в теорията има дълбочина. И можеш да учиш, ако искаш. Но все ми се струва, че не е доказано, че позицията на небесните тела влияе върху човека. Не мога да споря, тъй като не съм инвестирала в темата. Но като се сетя колко дълбока е и теорията за хюман дизайн, но и там научна обосновка - йок. Така че аз не забравям, че астрологията е псевдонаука, макар да се оценявам като типичен стрелец.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 09:16 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт