Мама по МОЛ-овете митка,ЯНУАРЧЕТО във кенгурото ритка !!!

• 11 796
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Ели не знам, може да е и от тях, ама защо тогава отиват и към слепоочията. А и като гледам снимките на Ева не виждам и една пъпчица да има - пу - пу, голяма е сладурана с тая шапка  Grinning Мими нищо предвид нямама, само констатирам  Mr. Green
Ръцете ги лапаме, хващаме дрънкалката с тях, държиме ги една друга, но не съм го видяла досега да ги заглежда. Но пък много съзнателно хваща с тях играчките на количката, а вчера докато си говорехме с майка ми и не му обръщахме вномание я хвана за блузата, почна да я дърпа и да гука и щом го погледна веднага и се ухили с една беззъба, мила усмивка.
На нас са ни се отпечатали двата долни резци. До колко време след това избиват  newsm78

# 61
  • София
Валерия, Честит Рожден Ден!
Бъди много обичана и желана! Много здраве и много щастие желая!

# 62
Manana незнам, може и да не е от това. А на Ева са много миниатюрни и то по брадичката, щото все там и капят лигите, като кученце е  Simple Smile Дано не е нищо сериозно  Peace

Хваща дрънкалки, кара им се, удря ги, щипе ме, дуе се като пуяк като не може да докопа нещо и се сърди, а от няколко дена вика много силно. Обаче пък не ще да се обръща, направи го няколко пъти и не ще повече  Rolling Eyes

# 63
Веси, честито зъбче! Да са бели и наредени като в бисерна огърлица, пу-пу!

Валерия, ЧРД! Желая ти много любов, щастие и късмет!   bouquet

Да си кажа и аз, Любо си ляга към 9 - 9.30 и се събужда или в 5 или в 6 да хапне  Grinning
Не иска да спи навън. Вчера се срещнахме с Дани и Ваа, техните спяха, а моя се оглеждаше - да не изпусне нещо Laughing

# 64
Веско също не може да се преобръща още и мрази да е легнал по корем, обаче за сметка на това такива коремни преси прави, дигайки си краката във въздуха, че направо му завиждам   Mr. Green

# 65
Не иска да спи навън. Вчера се срещнахме с Дани и Ваа, техните спяха, а моя се оглеждаше - да не изпусне нещо Laughing
Анджи, явно родените на 15.01. са много любопитни и Веско непрекъснато гледа като се разхождаме и се усмихва на всеки който го погледне, но пък това е добре от една страна, защото другите майки направо се побъркват като се събудят децата им - веднага следва мрънкане, рев и бегом към вкъщи с бебе в ръка и бутане на количката с другата   Crazy

# 66
Честит рожден ден Валерия!!!Благодаря на всички за пожеланията!Най интересното е че зъбчето е долу в ляво и то второто,като избие и от другата страна ще е жената вамп Mr. Green
тя милата не плаче попринцип,а вчера около час изревава и аз панирах,сменям памперс правя манджа,и .н и накрая нищо друго не се сетих и и бръкнах в устата и  Shockedзъбче!
Днес е добре биха ни и ваксина Crazy

# 67
  • София
 newsm59 newsm67

Честит рожден ден Валерия!! newsm51
Бъди много щастлива и обичана майка и жена!

# 68
Валерия, чесит рожден ден и от мен - бъди жива и здрава, много обичана и щастлива! newsm51 newsm59

Ръцете ги лапаме, хващаме дрънкалката с тях, държиме ги една друга, но не съм го видяла досега да ги заглежда. Но пък много съзнателно хваща с тях ........

И ние сме така, с тази разлика, че Вики още нищо не хваща съзнателно (освен одеялцето с цел да си го навре в устата Mr. Green)

# 69
  • У дома... някъде
newsm51Момичета,супер сте!!!Благодаря на всички за пожеланията нека и на вас ви се връщат! Heart Eyes
ВЕСИ,честито зъбче и нека всички бъдат белички и лесно да растат! newsm10
МИМИ81,и аз слагам малката в полуседнало положение,но засега само в къщи,а в количката е легнала,но определено нямам търпение вече да стои седнала и да наблюдава света Grinning
Забравих да се похваля че тежим 6.100кг и 60см,но много ревахме в кабинета на доки,незнам дали помни,но с влизането и настана рев и не мога да я успокоя SadАз хубаво мажа бебето със слънцезащитен на Бюбхен,ама мен няма кой да ме подсети да се намажа и ефекта е почерняло лице и китки от разходки,и е смешно newsm62

# 70
  • София
Да ни е честито първото зъбче, Веси - и на Вас! Mr. Green

ЧРД на Валерияbouquet

Барби, ужасно кофти ми стана като те прочетох....

# 71
някои да знае как мога да поръчам лекарство от франция

# 72
Валерия честит рожден ден. много здраве, щастие и любов
Отдавна не сме писали във форума но какво да се прави от 1 месец ходя на работа и е направо лудница. Бабите не искат да дойдат така 4е ние със съпруга ми си гледаме Племето / аз си му викам Пухкавел/ аз сам на работа от 5до 1 прибирам се и съпругът ми се мята на колата защото той е на работа от 2 до 10. Лошо няма свиква се. добре е че малкия не е много проблемен може да яде и от гърда и от шише. наскоро бях и болна и формула не отказа, но най си пред почита на мама циците.Както казва баща му " Лесно ти е тикнеш му една цица и сте готови а питаш ли ме мен бягам да топля мляко, а после при него да го успокоявам да не пла4е.
От то дълго стана ама така е като не съм се включвала отдавна.
П.п. Мими  много ми харесва заглавието на темата, ние като имаме почивни дни или малко свободно време сме първи в МОЛ

# 73
Един въпрос
Мислили ли сте, когато детето ви проговори и не каже първо ма-ма, а е нещо от рода на та - та или ба - ба, дали ще ви е гадно  newsm78 Щото аз сега се замислих като ми гукаше и реших че трябва да му предавам уроци за правилната първа думичка  Twisted Evil
И още нещо - нормално ли е да ака веднага след всяко хранене  newsm78

# 74
Още един въпрос - Бяло издадено петънце върху горния венец, зъбче ли е? Щото не е афта със сигурност и като пипнах с пръст малкия почна да си чеше венец
Май си имаме зъбче  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт