Мама по МОЛ-овете митка,ЯНУАРЧЕТО във кенгурото ритка !!!

• 11 794
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Олееееее, на моя мъж му пратиха повиквателна за казармата  Crazy Нали взеха последния набор и уж нямаше вече да вземат? Тез хора откачиха нещо  ooooh!

# 151
  • София; Дружбето
Олееееее, на моя мъж му пратиха повиквателна за казармата  Crazy Нали взеха последния набор и уж нямаше вече да вземат? Тез хора откачиха нещо  ooooh!
Еха, ще си имаш войниче rotfImbo

# 152
setakap, ЧРД!Много здраве, радост и споделена любов.
Наистина много бебоци се появяват.Абе ние сме славна януарска дружина и сега хората покрай нас вземат пример.
За море и на мен ми се ходи, но още не сме решили.
eleonor@, аз военните не ги разбирам.Едно казват, друго правят.

# 153

Семейните май няма да ги вземат.

# 154
Ами то май го викали да го уволнят, ама като отиде ще разбере. Според него ще викнат всички, които не са ходили да ги уволнят и да им дадат военните книжки. Ха дано, че по свиждания не ми се ходи  Laughing

# 155
  • София
С риск да ме обвините в грандомания и раздвоение на личността (то явно на Ивонска е заразно), ама:

Абе момичета, домъчняло ми е за вас, няма ли да се видим?

# 156
Здрасти,и аз искам да се видим и най-добре в Южния парк,ако има среща вече ще дойда. Laughing
Момичета,хрумна ми нещо,да не се обиди някоя ,Моля ви.
Да направим 1на анкета кои мами все още кърмят.
Ще ви кажа защо,защото ние сме на смесено хранене,а кърмата ми намаля и с толкова усилия успях да поувелича малко,обаче ми е адски трудно,цедя се непрекъснато,пия чай на хип и тн.Мисълта ми е,заслужава ли си всичките тези усилия или 3 месеца е достатъчно да си създаде бебчето имунитет?  newsm78

Да ви кажа за спането,сега за 1ви път спи 4 часа,иначе се кърмим цяла нощ,не съм спала нормално,откакто се е родила,по цял ден се разхождам с глвоболие. smile3511

# 157
Ели, ама много ви е млад таткото Flutter
Нимски, аз съм за среща, но тя трябва да се състои утре, защото по почивните дни всички ще дръпнат на някъде. Искате ли в Южния утре към 13ч?

# 158

Ще ви кажа защо,защото ние сме на смесено хранене,а кърмата ми намаля и с толкова усилия успях да поувелича малко,обаче ми е адски трудно,цедя се непрекъснато,пия чай на хип и тн.Мисълта ми е,заслужава ли си всичките тези усилия или 3 месеца е достатъчно да си създаде бебчето имунитет?  newsm78

Да ви кажа за спането,сега за 1ви път спи 4 часа,иначе се кърмим цяла нощ,не съм спала нормално,откакто се е родила,по цял ден се разхождам с глвоболие. smile3511
Ние все още сме само на кърма, без вода, сокчета и т.н. Лично мое мнение е, че колкото по - дълго се кърми бебчо, толкова по - добре, разбира се стига да имаш кърма. Аз също се цедя, не е много приятно, но заради малкото човече си заслужават всички мъки. Освен това проблема с кърмата може да ти се дължи на недоспиването и главоболието. Ако си решила твърдо да дадеш най - доброто на детето си, обърни се към кърмаческият форум - там ще ти дадат най - добрите съвети. Успех  Peace

# 159
И ние сме изцяло на кърма без вода,сокчета и т.т и ако мога бих я кърмила повече от годинка. Ива със сигурност си заслужава усилията! newsm10
За морето аз съм решила беба да прохожда там пък и мисля,че е много полезно на морето,е не да слънчасва по цял ден по плажовете...

# 160
Ели, ама много ви е млад таткото Flutter

Млад да, ама лошото е, че с Евангелина са на един акъл  Laughing
Досега все се водеше студент, те затова не го закачаха военните Wink

# 161
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,май ДЕНИЛ ще ни дарят двата костюма за слепите момчета ,и съм много доволна GrinningДано Praynig

Ние преди малко се прибрахме с Алекс от фризьор Mr. Green Ние все така,по късничко си ходим,на спокойствие Mr. Green И днес бях на процедурата с водорасли и масаж - естествено с децата,пак голям екшън,но и този път се справихме  Mr. Green Сега и двамата спят изморени до краен предел/това ми е тайната на мен - така си изморявам децата от задачки насам и натам,че да заспиват без много уговорки Mr. Green/

Айде,отивам да чета закона за осиновяванията,че мислим да го променяме/ама ако знаете колко е абсурден,после държавата се чуди,защо имало толкова деца по домовете Thinking Ми те не знаят какви закони гласуват,затова #Cussing out/

# 162

Ние също сме на смесено хранене.Нашата педиатърка при последното ни посещение ни предупреди в никакъв случай да не спираме да даваме кърма на бебчо.проф.д-р Лиляна Трифонова счита,че дори 10 мл да са ,пак да се дава,защото  е полезно за бебето.Мисля,че е най-правилно е да отнесеш въпроса си към педиатри,специалисти (има ги и тук в форума),а на мненията от кърмаческия да гледаш информативно,но не и абсолютно отговарящо на истината.
Може би,ако не се цедиш на всеки 3 часа или иначе казано на често е нормално  кърмата ти да намалява като количество.
От опит знам,че е трудно с цеденето,но заради здравето на бебчо се напъни поне още 3 месеца.
Аз съм бебе хранено само на адаптирано мляко и определено не исках детето ми относно здравословното състояние да бъде същия случай.

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 08:00 от bori7

# 163
  • София
Моята приятелка вчера в 15 ч. роди малкия Стоян, 2800/49, но беб се е понагълтал с околоплодни и сега е на антибиотик в кувьоз....  Cry Защо се е нагълтал малчо, нали е секцио?  newsm78
Сега чакам Мангъров за последните ваксини! Whistling После имам разни други тичанки и днес няма да мога, но ако нещо се промени - ще ви настигнем.

# 164
заслужава ли си всичките тези усилия или 3 месеца е достатъчно да си създаде бебчето имунитет?  newsm78

Моето бебе сука само 2 седмици по 20тина грама на хранене. Колкото - толкова Simple Smile имунитет се изгражда от каквото има Simple Smile

Магнолия, успех, после да напишеш какво сте решили да променяте.

Общи условия

Активация на акаунт