Преди всичко пак ще кажа, че не познавам оригиналите и не мога да правя сравнение за близост с тях. Коментирам самите аромати.
Le Labo - Santal - при първите пет минути от впръскването се усеща подправков аромат, бие ми на копър. За щастие след това изчезва и се появява една дървесна свежест. Напомня ми на иглостна гора по някакъв начин. Много присъствен през първия час след нанасяне, след това стои по - близо до кожата. Трайност 2-3 часа. Хареса ми, има нещо пристрастяващо в него.
MFK - A la rose - свежа, росна роза. Не е натъртваща или задушаваща. Просто роза. Линеен е аромата, така че ако някой очаква развитие ще се разочарова. За любителите на розите предполагам ще се хареса. Трайност 2-3 часа.
MFK - Feminin pluriel - Не мога да намеря думи колко невероятно прекрасен намирам този аромат! Мисля, че това е аромата, с който искам да ме свързват. Цветен букет, изпълнен с много женственост и изящество. Усещам теменужки, които са толкова ефирни и чисти... Има присъствие, но не по натрапчин начин. Трайност - 12 часа!!!! Тъкмо да си помисля след някой и друг час, че вече е изчезнал и ме лъхва неговата прелест. Прекрасен!
Като цяло съм доволна от покупката и ще поръчвам още аромати. Ще оставя първите два да отлежат, пък може и да им се увеличи трайността. Дори и да не, за тези пари не ми пречи да нанасям периодично през деня.
Че и я едни кецове детски, и една тениска за мен ...
Не съм поръчвала досега от сайта, тъкмо ще го тествам.