Сполучливи имитации на маркови парфюми - 66

• 1 890
  • 37
  •   2
Отговори
# 30
Има. Чаках някой да се разпише, понеже последния пост беше мой и не можех да пускам мнение.
Преди всичко пак ще кажа, че не познавам оригиналите и не мога да правя сравнение  за близост с тях. Коментирам самите аромати.
Le Labo - Santal -  при първите пет минути от впръскването се усеща подправков аромат, бие ми на копър. За щастие след това изчезва и се появява една дървесна свежест. Напомня ми на иглостна гора по някакъв начин. Много присъствен през първия час след нанасяне, след това стои по - близо до кожата. Трайност 2-3 часа. Хареса ми, има нещо пристрастяващо в него.
MFK -   A la rose - свежа, росна роза. Не е натъртваща или задушаваща. Просто роза. Линеен е аромата, така че ако някой очаква развитие ще се разочарова. За любителите на розите предполагам ще се хареса. Трайност 2-3 часа.
MFK - Feminin pluriel - Не мога да намеря думи колко невероятно прекрасен намирам този аромат! Мисля, че това е аромата, с който искам да ме свързват. Цветен букет, изпълнен с много женственост и изящество. Усещам теменужки, които са толкова ефирни и чисти... Има присъствие, но не по натрапчин начин. Трайност - 12 часа!!!! Тъкмо да си помисля след някой и друг час, че вече е изчезнал и ме лъхва неговата прелест. Прекрасен!
Като цяло съм доволна от покупката и ще поръчвам още аромати. Ще оставя първите два да отлежат, пък може и да им се увеличи трайността. Дори и да не, за тези пари не ми пречи да нанасям периодично през деня.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 11:23 от Terra Incognita

# 31
  • Истанбул
Между другото в турския Trendyol има най-различни фирми и марки за аналогова парфюмерия.Аз съм ползвала продуктите на някои от тях и определено останах доволна.Имаше някаква фирма Криглер,която предлагаше сетове от по 12 парфюма 30 мл.Техния Фльор наркотик беше много хубав например.

# 32
Наистина много изскачат. За сега съм видяла, че има - L'Atelier Erin, Nuvien, Loris, Zanira, обаче мисля за момента да си ударя спирачки. Чакам си само този от Nuvien.
Пробвах и версията на Philosykos от The Moon. Докарали са я, обаче в откриващата зелена фаза има една синтетична нотка, която много ме дразни.

# 33
За любителите на Заг да ви разочаровам, скрили са списъците.
Ако някой има по-нов списък, нека го даде, че аз обичам да си зяпам и не винаги ходя за нещо конкретно.
Утре ще си взема от Trendyol парфюмчетата, като междувременно забърсах още 3 🤣😂.
И малко ще се спра, че да тествам всичко, което купих напоследък.

# 34
Аз да не остана по-назад поръчах 4 парфюма Relaxed Че и я едни кецове детски, и една тениска за мен ...Laughing Не съм поръчвала досега от сайта, тъкмо ще го тествам.

# 35
Днес трябваше да ми дойдат парфюмчетата със Спиди, имах съобщение в мейла, потвърдих доставка и... тесла. Никой не дойде. За втори път ми се случва със Спиди, обикновено са много точни. Ако не получа съобщение в понеделник сутрин, ще им звънна. Та се поразочаровах, че не мога да ги тествам.

# 36
  • Deutschland
Брех пък тия. Списъци скрили. На този линк все още в описанието на всеки парфюм пише кой чия имитация е.

https://www.zagzodiakshop.com/

# 37
Здравейте, може ли отзиви за tiramisu coco на Zimaya и Събуди ме с любов на Гиза? Кой е по-дълготраен?

Общи условия

Активация на акаунт