Сполучливи имитации на маркови парфюми - 66

• 1 376
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • Истанбул
Много ниска цена,като същите парфюми в турския Trendyol са около 10 Евро.

# 16
  • Deutschland
Благодаря за темата.
Много съм любопитна за тези парфюми от Trendyol. Правилно ли разбрах, че 3 броя по 50 мл са 12 евро и доставката е безплатна? Дано доставят до Германия. Ще прегледам и щв поръчам.

# 17
Ще пиша отзиви, момичета. Утре, вдругиден ще ги пробвам хубаво и ще пиша. Сега съм с главобол, та не ми се експериментира. 😁
Иначе парфюмите бяха по 3,90 евро горе - долу и общо за трите ми излезна 12 евро. Не нишовите са по - евтини. Не знам на какъв принцип Trendyol избира да пуска промоционалните купони. Сега гледам, че пак ми е приложил такъв купон за 50% отстъпка и цените на парфюмите са по 2-3 евро.

# 18
Голяма мания, голямо нещо. Докато вие си пишете тук, думнах 7 бройки от тази фирма в Trendyol, че то са без пари... за няма и 24 евро общо 🤣😂🤣😂. Иначе тази платформа сега навлиза от лятото в бг и това е зарибявка за нови клиенти, но пък защо да не се възползваме. Ужас, последните два месеца не съм се спряла, оригинали, дубайчета, аналози...
С кой куриер пристигат?

# 19
Абе, да ти кажа и аз ги бях наредила 7-8, но в последния момент си наложих самоограничение. 😁 Със Спиди пристигнаха при мен.
Иначе забравих да кажа, че си чакам  утре Philosykos от The Moon. Крайно време е да спра.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:48 от Terra Incognita

# 20
Дали не поръчах 4 парчета за 13.24 евро като Ви прочетох?!  И аз се олях този месец. Отделно мисля да си взема любимото 5 авеню от Лили, че е на добра промоция.

# 21
Защо се зачетох тук ... Напълних кошницата с 10, почти всички излизаха по 2.93, само един пет и нещо. Единият от поръчката ми е версията на Нина на Нина Ричи. Преди години имах оригинала, не ми беше най-любимия, но на моменти ми пасваше. Скоро се сетих за него и ми се доноси отново, но ми е много като цена. Та, благодаря ви, особено на Terra Incognita, ще си начеша крастата ... засега Simple Smile

# 22
Моля ви, не ме линчувайте, ако не ги одобрите. 😬

# 23
  • Стара Загора
Ще коментирате ли като ги поносите...
Иначе и аз сега влизам да гледам Simple Smile

# 24
Съвсем случайно видя,че Verset ги има във Фрагрантика и там си пише кой на какво е дюп и си има отзиви:)
Оказа се,че Vivian Verset е дюп на бялото кубче на Нарцисо -Narciso Narciso Rodriguez. За това ви мирише на чисто:))) Ох,ще взема да взема Laughing и аз нещо.Май ще е Алиен и още Май Уей Thinking
В тази аптека са намалени   и на много по добри цени от Нове.Също под всяка картинка има описание и пише на кой е дюп,много удобно:
https://aptekiviva.bg/search?query=+VERSET

Днес тъна в блаженство  с Atheeri Lattafa. В Емаг  е на 41 лв,срамота Laughing

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:19 от Ре

# 25
Защо се зачетох тук ... Напълних кошницата с 10, почти всички излизаха по 2.93, само един пет и нещо.

Ценообразуването е малко странно. Отначало ми даваше около 5 и нещо евро на бройка. Отказах се да поръчам, но седяха в кошницата. Малко след това цената стана по 3.31 евро.

# 26
Ценообразуването е малко странно. Отначало ми даваше около 5 и нещо евро на бройка. Отказах се да поръчам, но седяха в кошницата. Малко след това цената стана по 3.31 евро.
И при мен беше така, може би в кошницата преизчислява отстъпките. Мен друго ме притесни. В потвърждението на поръчката в имейла са изредили само 4 неща. Направих скрийншот от профила в приложението, там поръчката си е както я направих, дано не се налага да се разправям и да доказвам каквото и да е. Надявам се всичко да пристигне.

# 27
И при мен беше така, може би в кошницата преизчислява отстъпките. Мен друго ме притесни. В потвърждението на поръчката в имейла са изредили само 4 неща. Направих скрийншот от профила в приложението, там поръчката си е както я направих, дано не се налага да се разправям и да доказвам каквото и да е. Надявам се всичко да пристигне.

Сега си погледнах мейла. Всъщност, цената е 5.81 евро на бройка, не както написах, но излизат по 3.31, понеже имам 10 евро отстъпка за първа покупка.

Дано ти пристигне всичко, да не се налага да се занимаваш.

# 28
Купона за намаление си има лимит на сумата, която може да се спести. Мисля, че беше нещо от рода на 18 евро. Когато се надвиши тази сума, съответно спира да действа. Поради тази причина предполагам последния десети парфюм не е бил намален.
Sunmer run, щом всичко е точно в приложението, предполагам, че няма да имаш проблеми.
Аз се поразрових още в приложението и открих и други марки, които правят аналози на парфюми.

Тези Nuvien са с най - богат асортимент. Румънска е марката, но пък излиза малко по - скъпо. Поръчах тяхната версия на Sospiro - Dolce Melodia, та и там ще дам отзив по - нататък.
Видях също, че има и на Loris парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт