Сполучливи имитации на маркови парфюми - 66

• 2 759
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Надписът "парфюмни аналози" е линк към файл. И аз сега го открих.

# 46
Благодаря много, момичета, оказа се, че моите списъци са чак от януари 2024та, та не са много актуални. В тези, посочени от вас пък липсват онези капсулованите нишови аромати, но нищо. Като цяло не е болка за умиране, но е неудобно.
Мисля, че така ще изгубят от клиентите, които като мен чат пат се присещат за нещо по-старо. Аз затова и рядко пазарувам от Рефан, все трябва да питам и ровя нета да търся кой номер какво е, че продавачите не казват винаги.

# 47
Здравейте, дали познавате някоя добра имитация на дамския Armani - Code? От доста време търся нещо нежно с портокал и ванилия, реших да тествам в Дъглас по-старите парфюми и разбрах, че Code е точно това, което търся. За съжаление, ми се стори съвсем нетраен и не ми се дават около 100 лева за 30 мл при това положение. Видях, че го имат The moon и Zag, но не знам чия версия повече се доближава до оригинала.

# 48
Този парфюм, Armani Code е много наситен като аромат, предполагам и него с годините са го променяли, а може и вашето обоняние да е сляпо за него като аромат. Видях, че 027 е номерът при Заг, но си нямам и идея как е. Никога не ми е допадал като аромат и нямам наблюдения. Относно портокал и ванилия вижте My way Armani, Twilly Hermes, Guerlain Aqua Alegoria Mandarin Basilic. Имаше преди много хубави портокали и ванилия от една серия на Lancome, но бяха лимитирани и вече ги няма, а и никой не ги имитира.

# 49
Здравейте, дами и господа 🙂
Има ли някой, който е пробвал този парфюм и може да даде мнение за него?
https://www.fragrantica.ru/perfume/Lattafa-Perfumes/Kashan-98244.html
По пирамида ми звучи прекрасно, но истината е, че количествата вкъщи станаха хммм.. прекалени....Та не ми се стреля на сляпо.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 15:38 от лорелай

# 50
Не познавам тази Lattafa, но виждам че го оприличават на Nishane B-612, който е страхотен аромат, но за мъже според моите разбирания.

# 51
Дали някой знае дали има хубава имитация на YSL Paris? Вчера пробвах в D&P тяхната и много ми хареса, но нямаха наличност, а само тестер. Ходих и е двата им магазина в София, но го няма.

# 52
Здравейте, дали познавате някоя добра имитация на дамския Armani - Code? От доста време търся нещо нежно с портокал и ванилия, реших да тествам в Дъглас по-старите парфюми и разбрах, че Code е точно това, което търся. За съжаление, ми се стори съвсем нетраен и не ми се дават около 100 лева за 30 мл при това положение. Видях, че го имат The moon и Zag, но не знам чия версия повече се доближава до оригинала.
Имам версията на Сан Сиро - № К121. Разкошен меден, ванилов, със силно присъствие на портокал и жасмин! ПОРТОКАЛ В МЕД Simple Smile Плътен, траен /цял работен ден, но аз пръскам и на дрехата си, не само на кожата си/

# 53
Здравейте! Някъде в Банско продават ли парфюми на Сан Сиро? Всички, които искам са изчерпани в сайта им.

# 54
  • Deutschland
При нас от следващата седмица ще има тези. Пише различни видове, кои са останалите не знам.

Общи условия

Активация на акаунт