Сполучливи имитации на маркови парфюми - 66

• 4 227
  • 96
  •   3
Отговори
# 90
И моят опит с интенз серията на Рефан е като вашия- слабо излъчване, средна трайност.

# 91
  • Deutschland
Рефан само наливен с капки купувам. От Интенз парфюмите им имам доста изхабени и рядко уцелвам добро качество.

# 92
Оххх значи, умишлено не влизам тук, малко оот малко да се спра, ама не... Дойдох да питам срещали ли сте аналог на Armani Si Parfum и видях за парфюмите от Trendyol 🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ и се мъча сега да не поръчвам

# 93
Да споделя, взех си пратката с парфюмите от Еконт. От Аромарай не бяха махнали доставката, но след като служителя на Еконт им се обади, те потвърдиха да се махне сумата. После ми писаха във Вайбър, да попитат дали всичко е наред. Ами, доволна съм. Явно са много натоварени и затова е станал този гаф. Парфюмите изглеждат добре, имат холограмни стикери, срок на годност и стикер на вносител- Аромарай. Разопаковах всички, два от тях имам и са ми познати и само ги сравних, а другите два тепърва ще ги тествам и след седмица ще пиша. Много са студени от транспорта. Забравих, сложили са 1 виалче на парфюм. Нямам го и тъкмо ще пробвам за бъдеща покупка. Има още аромати в сайта Аромарай, които бих искала да взема. Сега е изгодно с 20% отстъпка и безплатна доставка над 75 Евро, но прекалих много с разходи за парфюми този месец, а и чакам от Елинор поръчка. Налага се да се въздържа и да дебна следващите намаления.

Скрит текст:

# 94
  • BG-DE
И аз съм голям фен на Наркотичното цвете, имах го във варианта на Заг но откъм трайност куцаше и бързо свърши. Някой може ли да ми каже къде в София се продават парфюми на Мартин Лайън?

# 95
И аз съм голям фен на Наркотичното цвете, имах го във варианта на Заг но откъм трайност куцаше и бързо свърши. Някой може ли да ми каже къде в София се продават парфюми на Мартин Лайън?
Аз си го взимах доста по-скъп от магазини и за това започнах да си поръчвам:) В сайта цените бяха по-добри!
https://martinlion.bg/product/martin-lion-u01-%d1%83%d0%bd%d0%b8 … otique-by-for-un/

В молбг пак имат яки намаления.Аз се разписах с 2 бр непознати,да се замоизненадам Bowtie
https://mallbg.com/damski-parfyumi-c1057.html

ПП.Да е жив и здрав този,който се престраши и си напазарува от молбг и след това писа,че са читави Green Heart Никога нямаше да посмея на тези смешни цени 100 мл Латафи по 16-20 лв Laughing

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 14:04 от Ре

# 96
Има парфюми на МЛ в магазин Euroland в Манастирски ливади, бул. Т. Каблешков 53, но не са налични чак всичките им парфюми от сайта и са малко по-скъпи, май последно ги видях на 19 и нещо лева.

Общи условия

Активация на акаунт